Blog

Kitüntetés

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke

Közlemény

Az 1956-os forradalomra emlékezve Egyre kevesebben vannak azok, akik az 1956-os magyar forradalomra személyes élmények alapján emlékezhetnek.

Meghívó – Pécs

Színház az egész világ  című kihelyezett Civil Akadémiára Vendég: Földi László biztonságpolitikai szakértő, a CÖF C12 szakértői csoportjának tagja Pécsi Szalon Beer Bar & Lounge, Pécs, Széchenyi tér 16. 2020. október 27. 18:00.

Novák Katalin: Nagyon nagy az igény az otthonfelújítási támogatásra

Nagyon nagy az igény az otthonfelújítási támogatásra, amit január 1-jétől lehet igényelni – mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Egy baloldali politikus család harmadik generációja

Donáth Anna momentumos EP-képviselő édesapja, Donáth László 1994 és 2010 között az MSZP képviselője volt, aki ellen jelenleg az emberi méltóságot sértő szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt eljárás zajlik. Magyar Hírlap

Meghívó – Dombóvár

Rend és káosz című kihelyezett Civil Akadémiára Vendég: ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogász, a CÖF-CÖKA szóvivője Művelődési Ház (Tinódi Ház) színházterme, Dombóvár, Hunyadi tér 25. 2020. október 20. 18:00 óra REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

„Mennyit ér egy forradalmár élete?” című Civil Akadémiára Vendégek: Wittner Mária – ’56-os szabadságharcos és Bank Barbara – történész Polgárok Háza 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. 2020. október 21. 18:00. REGISZTRÁCIÓ!

Közlemény

Koncz Zsófia, a FIDESZ-KDNP színeiben bizonyította, hogy az ellenzék által legerősebbnek hitt körzetben sem eladható a hataloméhségre alapozott ideológiai zagy.

Meghívó

Civil Akadémiánk könyvbemutatójára Magyar-Zsolnay Attila: „A gyülekezési jog gyakorlásával összefüggésben elkövetett jogsértések Magyarországon 1990-2010” MOM Művelődési Központ, Kupolaterem (1124 Budapest, Csörsz utca 18.) Időpontja: 2020. október 12. 18:00.

Egy szívvel a hazáért

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége közleményt adott ki az aradi vértanúk emléknapja alkalmából, mellyel a hazaszeretet fontosságára kívánja irányítani a figyelmet.

Meghívó kihelyezett Civil Akadémiára – Miskolc

Vendég: Koltay Gábor, Balázs Béla-díjas filmrendező Házigazda: Lengyel Attila, a CÖF Klub Miskolc vezetője A beszélgetést követően levetítjük Koltay Gábor Trianon című filmjét. Miskolc Tudomány és Technika Háza, Görgey Artúr utca 5. Időpontja: 2020. október 8. 17:00. REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

Civil kezdeményezésre Osztie Zoltán atya október 5-én hétfőn 17 órakor szentmisét mond Vidnyánszky Attiláért a Belvárosi templomban

Közlemény

Állítsuk meg a liberális agymosást és védjük meg gyermekeinket! A CÖF-CÖKA az Alaptörvény módosítását sem veti el a jövő generáció védelme érdekében. A napokban arról kaptunk híreket, hogy lengyel barátainknál kibontakozóban van egy érdemi ellentét az LMBTQ-lobbi és a nemzeti oldal képviselői között. Ennek keretében megrendezésre került a lengyel Stonewallként emlegetett, varsói melegtüntetés.

Felmérés

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS)  a Szülők Háza Alapítvánnyal együttműködve az intergenerációs együttműködést elősegítő digitális eszközhasználattal és kompetenciákkal kapcsolatos kutatást végez.

Meghívó

Válaszokra várva című Civil Akadémiára Vendég: Boross Péter –  miniszterelnök Fővárosi Művelődési Ház 1119 Budapest, Fehérvári út 47-49. 2020. október 5. 18:00. REGISZTRÁCIÓ!

Fővárosi Közgyűlés meghívó

Veszélyben a Liget projekt! Mérföldkőhöz érkezett hazánk legnagyobb léptékű kulturális fejlesztésének ügye, ugyanis Karácsony Gergely által vezetett Főváros közgyűlése szerdán napirendre tűzi a Városligeti Építési Szabályzat módosítását, amely elfogadása esetén végképp ellehetetlenítené a park törtélelmi megújítását.

Nagycsaládosok Országos Egyesülete díj

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete Elnöksége a 2020. március 11-i ülésén úgy határozott, hogy a családok és az egyesület érdekében végzett tevékenységéért a Civil Összefogás Közhasznú Alapítványt a Bölcső-Díj Arany fokozatában részesíti.

Meghívó

A Professzorok a Hazáért Civil Társaság szeretettel hívja Önöket 2020.10.01. a Pozsonyi úti Hálaadás templom altemplomában tartandó előadásokra.

SZOLIDARITÁSI NYILATKOZAT

A BLOKÁD NEM A SZABADSÁG, HANEM AZ OSTOBA TERROR ESZKÖZE! A Színház és Filmművészeti Egyetemen az erőszakot azok követik el, akik akadályozzák a megújulást, akik manipulálják a diákjaikat. ALÁÍRÁS ITT!

2020.09.15. Sajtótájékoztató

CÖF-CÖKA: Az európai őslakosságot semmibe vevők vádolják rasszizmussal Magyarországot

Közlemény

Fejezzék be a hallgatók a rendbontást! Az elmúlt napokban a Civil Összefogás Fórum számtalan levelet kapott, amelyben támogatóink arra kérték Magyarország egyik legnagyobb nemzeti civil szervezetét, hogy tegyen határozott lépéseket a Színház- és Filmművészeti Egyetem kapcsán tapasztalható jogsértések visszaszorítása érdekében.

Meghívó

Harcos jogász Időkapszulában című Civil Akadémiára Vendég: Bencze Izabella – jogász, a CÖF szóvivője Polgárok Háza (1089 Budapest, Visi Imre utca 6) 2020. szeptember 16. 18:00 óra REGISZTRÁCIÓ!

A második hullám

Amit tudtunk, bekövetkezett. Lavinaként zúdult ránk a második hullám. Az okokat keresgélni immár felesleges, részben azért is, mert jelentős részük rajtunk kívülálló. A járványügyi szakemberek megmondták, s mi orvosok tudtuk, hogy ez az időszak sajnos el fog jönni. A kérdés immár az, mit tehet a hazáért felelősen gondolkodó polgár.

IV. CÖF Klub Miskolc Nap

2020. szeptember 05-én megtartotta a CÖF Klub Miskolc a IV. közösségi napját. A mostani különleges volt egyrészt a COVID-19 korlátozott létszám miatt, másrészt azért, mert sem a székely, sem a lengyel barátaink nem lehettek velünk.

Meghívó kihelyezett Civil Akadémiára – Szeged

„Biztos ami biztonságos” Előadó: Földi László – biztonságpolitikai szakértő, a C12 szakértői csoport tagja Dóm látogatóközpont, Szeged, Dóm tér 16. 2020. szeptember 9. 18:00 óra

Meghívó kihelyezett Civil Akadémiára, Miskolc

IV. CÖF Klub Miskolc Nap és kihelyezett Civil Akadémia Miskolc Tudomány és Technika Háza 2020. szeptember 5. 14:00

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kéri a pedofília büntetésének szigorítását

Mi, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökségi tagjai minden gyermekét nevelő szülő nevében, a szexuálisan bántalmazott és kizsákmányolt gyermekek néma kiáltását felerősítve kérjük, hogy a jogalkotók a lehető legszigorúbb büntetési tételekkel módosítsák a Büntető törvénykönyv vonatkozó jogszabályait

Pályázati felhívás

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. Erzsébet Nóvum Díj felhívást tesz közzé Célja továbbá azon közösségek, csoportok, szervezetek elismerése, melyek önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért. RÉSZLETEK

Meghívó Civil Akadémiára

Az igazság létezik, csak a hazugságot találják ki Vendég: Szijjártó Péter – Külügyminiszter Szent Imre Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 27. Időpont: 2020. szeptember 3. 17:00. REGISZTRÁCIÓ!

Közlemény

A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöksége közleményt adott ki a Vidnyánszky Attilát ért támadás kapcsán, melyben a tiszta közélet és a másik embert tisztelő közbeszéd fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!