Az LMP hazugsággyár napi három műszakra állt át

A héten az LMP-s politikusokat háromszor hazugságon kaptuk. Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Ungár Péter valótlanságokat állított egy iskoláról és egy civil szervezetről, a CÖF mérlegéről és a CÖF-höz érkező, Magyarországról származó támogatásokról.

Tegnap a Hír Tv-ben Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja többször kijelentette, hogy a CÖF-CÖKA a kormánytól támogatást kap, kiemelve a Földművelésügyi Minisztériumból juttatott pénzügyi támogatásokat. Elképesztőnek tartjuk, hogy a hazugságáradatot az LMP-ben senki nem tudja megállítani, azonban abban reménykedünk, hogy szavazóik bizalmát az egy hét alatt történt cselekedeteikkel elvesztik.

Nyomatékosan megismételjük, hogy a Földművelésügyi Minisztériumtól, sem más minisztériumtól a CÖF-CÖKA anyagi támogatást alapítása óta nem kapott.

Ungár Péter az adásban többször jelezte, hogy alapítványunk vezetőjével szívesen vitatkozna. Álláspontunk, hogy hazug emberekkel nem vitatkozunk, emellett biztosak vagyunk abban, hogy a közéletből történő kiközösítésük, aljas cselekményeik nyomán, rövidesen megtörténik.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

A hivatkozott interjú:

http://hirtv.hu/newsroom/atlathatosag-1393358

 

 

És íme az LMP társelnökének megfontolt, higgadt, képviselőhöz méltó, megalapozott válasza. A stílus maga az ember.

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!