Köszönjük!

Tisztelt Barátaink!

Örömmel közöljük, hogy az atyhai templom újjáépítése érdekében szervezett jótékonysági estünk a Vigadóban nagy sikerrel zárult.

Köszönjük aktivistáinknak, szellemi honvédőinknek, hogy egyéni felajánlásukkal több mint 6 millió forinttal járultak hozzá a templom újbóli felépítéséhez. A Magyar Kormány, a Fővárosi Önkormányzat és több neves politikus adományai lehetővé tették az újjáépítés teljes költségének, több mint 100 millió forintnak a megteremtését.

Az esten felszólalt fővédnökként Tarlós István, Budapest főpolgármestere, és levelet küldött Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, amit alábbiakban közlünk:

Adorján Imre, Atyha plébánosának köszöntő levele:

Simó Márton összefoglalója, aki az Atyhai Egyházközösséget képviselte a jótékonysági ünnepségen:

https://eszm.ro/2017/03/14/jo-volt-erezni-a-hatartalan-szeretetet-es-egyutterzest-a-vigadoban/

 

Duna World adása

Nagy dolog olyan eseményt létrehozni, amilyent a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és annak kurátora, dr. Bencze Izabella szervezett a pesti Vigadóban. Még nagyobb cselekedetsor volt az az önzetlen szervezőmunka és adománygyűjtés, amely ezt a programot megelőzte, s az Anyaországban, illetve a tengeren túl, az Amerikai Egyesült Államokban, Cleveland városában és másutt is komoly eredményt hozott, pénzt és jóakaratot, amely hamarosan beépül majd a falakba, hogy szolgáljon minket és azokat, akik utánunk következnek. Azt a székely közösséget, amely talán szeretne megmaradni…

http://atyha.ro/arrol-amit-ertunk-tettek/#more-245

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!