Hazugsággyárként működik az LMP

Az egyre kevesebb támogatót maga mögött tudható törpepárt az utóbbi időben a hazugságok tömkelegével vezeti félre a magyar embereket. A párt társelnöke, Hadházy Ákos e tevékenységben az élen jár.

A CÖF-CÖKA üzeni Hadházy Ákosnak és a hazudozó teljes LMP vezetésnek, hogy kijelentésükkel szemben 2015-ben nem fordított plakátozásra és költekezésre több milliárd forintot. Ezzel szemben a bíróságra letett pénzügyi jelentésében és honlapján a CÖF-CÖKA, törvényesen és bizonyíthatóan, 2015-ben 55 millió forintból gazdálkodott. Pártalapítványtól, mint ahogy közhasznúsági jelentésében leírta, 40 millió forintban részesült.

Az LMP attól tart, hogy a civil törvény módosítása, amely biztosítaná az úgynevezett álcivil szervezetek átláthatóságát, elejét venné a további hazudozásnak.

A CÖF-CÖKA álláspontja, hogy a szabályosan és törvényesen működő civil szervezeteknek nincs félnivalója, ugyanakkor a szóban forgó törvénytervezet nagyon is megengedő, és szigorúbb feltételek megfogalmazása is meggondolandó.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!