Válasz a DK közleményére

A DK közleményében felszólította a CÖF-CÖKÁ-t, hogy fizesse vissza a Szövetség a Polgári Magyarországért alapítványtól kapott támogatást.

Több száz oldalas könyv sem lenne elég ahhoz, hogy a DK díszes társaságának mi mindent kellene visszafizetnie a 2002-2010 közötti dicstelen kormányzásáért. Kezdhetnénk a rabló privatizációból meggazdagodott elnökével, az éjjel-nappal történő hazudozás mellett az IMF és az EB hitelek polgárok nyakába akasztásával, Simon Gábor és társainak, máig nem tudni miből, osztrák bankokba kivitt millióival. Folytathatnánk a 2010-re kialakult csődhelyzettel, vagy éppen a lakásépítési bizniszbe devizakölcsönökkel bezavart emberek tragédiájával.

Semleges külföldi cég statisztikája szerint több ezermilliárd forint tűnt el a ködben, illetőleg az akkori szocliberális párt és ország vezetők és cinkosaik offshore cégeibe. Ha a magyar államadósságot 2,5-szer kitevő összeg most meglenne, országunk minden lakója vígan élhetne.

Arcátlanság, hogy a legálisan, a törvényi előírások szerint sem támadható alapítványi támogatások visszafizetéséről szónokol a volt MSZP-s DK, amikor alapítványai sokkal nagyobb összeggel támogatták és támogatják a hozzájuk tartozó egyesületeket. Arról talán nem is szólunk, hogy a DK pártelnökének múlt évi 1 milliárd 200 milliós osztaléka valószínűleg az általa múltban privatizált cég hozama.

A népét kirabló, 2010-ben közel 15 ezer milliárd forint hiteladósságot hátrahagyó csonkult pártnak van egy ajánlatunk: ha Gyurcsányék visszafizetik elsíbolt nemzeti vagyonunkat, közösségünk örömében összeadja azt a 20-40 millió forintot, amit szervezetünk a köz érdekében, a közjóra legálisan használt fel és egy fillért sem költött vezetője javadalmazására.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

“Válasz a DK közleményére” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. DK = Demagóg Kalandorok‼
  Kár Gyurcsányékat avval respektálni, hogy a hazug nevükön említik meg őket. A fentebbi reálisabb nevet kell használni!
  Igaz számukra talán az a demokrácia, hogy egy 300 milliós ország mindja meg egy 10 millósnak, hogy mit szabadd, kell csinálni.

  CIVILIZÁCIÓ
  Ezelőtt a háborúban
  Nem követtek semmi elvet,
  Az erősebb a gyengétől
  Amit elvehetett, elvett.

  Most nem úgy van. A világot
  Értekezlet igazgatja:
  S az erősebb ha mi csinyt tesz,
  Összeűl és – helybehagyja.

  Ahogy ezt Arany jános megfogalmazta‼

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!