Az LMP hazugsággyára tovább működik

Szél Bernadett a CÖF mérlegét megcsonkítva, abból olyan lapokat mutogatott a Parlamentben, amelyeket a CÖF-nek nem kellett kitölteni, mert sem a központi költségvetésből, sem önkormányzati költségvetésből, sem nemzetközi forrásból, sőt normatív támogatásból sem kapott pénzösszegeket.

Ezzel szemben a mérleg más oldalain pontosan szerepel a támogatások és adományok összege, mint ahogy kitöltésre került előírás szerint minden adat.

A hazudozásra épülő besúgóprogram mellett, most már a parlamenti képviselők félrevezetése is az LMP sajátjává vált. Épkézláb, az ország érdekét szolgáló konstruktív javaslattal nem tudnak előállni. Az adófizetők pénzéből nem krimiírással, hanem választóik tényleges képviseletével illenék foglalkozni.

Szögezzük le, az LMP-nek az igazmondás nem kenyere.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Szél Bernadett táncot lejt a Parlamentben

LMP – Lehet Más a Politika

Dátum: 2017.04.19 13:04

Érvek helyett büntetés! (LMP – Politika) Botrány a Parlamentben! A #LexCIVIL annyira védhetetlen, hogy a fideszes képviselők nem tudják kihasználni az időkeretüket sem. Érvek helyett marad az ellenzék elhallgattatása. Szél Bernadett felmutatta a CÖF pofátlanul üres beszámolóját, amire a házelnök elvette tőle a szót mondván, hogy be nem jelentett szemléltető eszközt használ. Ne maradj le a videóinkról, inkább iratkozz fel: http://bit.ly/LMP_feliratkozas A LexCIVIL annyira védhetetlen, hogy a fideszes képviselők nem tudják…
Bejegyzés megtekintése
Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!