Olvasói levelek

Szellemi erőforrásaink kiaknázása

Tekintettel arra, hogy harminchét éven át voltam a római La Sapienza tudományegyetem magyar tanszékének vezetője, nagy érdeklődéssel követem a Magyar Nemzet Hírünk a világban című cikksorozatát.

Tarlós-lista

Brüsszel a legjobb európai  uticélnak  jelölte meg Budapestet  egy  500 000 fős szavazás alapján. Tarlós összesen 36 milliárd forintot szerzett vissza az Alstom-mutyiból , de NEM A MAGA ZSEBÉBE, HANEM BUDAPEST számára.

Harang-homokóra

Polgár Julianna képverse

Meghívó

Az Országos Baranta Szövetség szeretettel hívja Önöket a VII. Magyarok Országos Gyűlésére A rendezvény helyszíne: Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Időpontja: 2019.augusztus 2-4. Fővédnöke: Potápi Árpád János, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Főpolgármester választás – kicsit másképp

Az elmúlt hetekben  mindenki észre vehette,  hogy  mérhetetlenül felduzzadt az érdeklődés a főpolgármester választás iránt,  ismert és ismeretlen  „nagyságok” léptek „ringbe” és ádáz harcnak lehettünk  tanúi,  a számításba  vett jelöltek  és támogatóik közti  pro-és kontra összecsapásokban. 

Látogatás Ferenc pápa csíksomlyói ünnepi szent miséjén

MAGYAR ÉS SZÉKELY HONFITÁRSUNKKAL EGYÜTT VETTÜNK RÉSZT FERENC PÁPA CSÍKSOMLYÓI ÜNNEPI SZENT MISÉJÉN CSÍKSOMLYÓN

Meghívó

A Századvég Alapítvány szeretettel meghívja Megadja Gábor- A szabadság reakciós harcosai c. könyvének bemutatójára. Időpont: 2019. július 1. (hétfő) 17.00 óra Helyszín: A38 Hajó (Budapest Petőfi híd, budai hídfő)

Csapó Endre

Megrendülten tudatjuk mindazokkal akik ismerték, szerették és olvasták írásait, hogy Csapó Endre az égi mezőkre költözött.

Gyergyó Barátai Kör felhívása

Meggyőződésünk, hogy mások sírhelyeinek meggyalázása nem tekinthető az európai normák szerint elfogadható gyakorlatnak.

MEGHÍVÓ

A Lengyel Intézet szeretettel meghívja Önt Semjén Zsolt Földön és égen című könyvének bemutatójára. Időpont: 2019. június 18. kedd, 18 óra Helyszín: Lengyel Intézet, 1065 Budapest Nagymező utca 15.

Annyi mindent történt az elmúlt napokban….

Pünkösd, Trianon emléknap, jégverés, hajószerencsétlenség, kevébé sikerült érettségi és egyetemi vizsgák, katonatemető megalázó epizódjai…

Szabadságkoncert – Harminc éve szabadon

Időpont: 2019. június 16. vasárnap, 18.30-tól Helyszín: HŐSÖK TERE

MEGHÍVÓ

A Kopp Mária Intézet szeretettel meghívja Önt a KINCS által kiadott CSENDES APA-FORRADALOM című könyv sajtónyilvános bemutatójára és a kapcsolódó kerekasztal-beszélgetésre. 2019. június 20. csütörtök, 16.00 óra Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) 1016 Budapest, Sánc u 3/b Regisztrációhoz kötött!

Raffay Ernő: a liberalizmus okozta Trianont

Június 4-én, 99 évvel ezelőtt hozták meg Párizs környékén a trianoni diktátumot, amely Magyarország történelmének legsötétebb korszakát hozta magával. Vajon lehet-e újat mondani eme gyalázatos esemény előzményeiről? Raffay Ernő történészprofesszorral a Mediaworks megyei lapcsaládja megkeresésére elemezte az akkori folyamatokat.

Az MSZP összeomlásának valamennyi felelőséről páratlan keménységgel tálal ki Szanyi Tibor

Újabb levelet írt az MSZP tagjainak Szanyi Tibor. A szocialisták eddigi EP-képviselője (most nem jutott ki) egy hete már komoly vihart kavart az MSZP tagjainak írt levelével, amelyben Tóth Bertalan pártelnököt és Ujhelyi István kampányfőnököt tette felelőssé az MSZP történelmi felelősségéért.

Bene Gábor: Közelről láttam a nyugat alkonyát!

Amit Franciaországban tapasztaltam most az világossá teszi számomra, hogy a nyugat egy része már elveszett. Talán nem véletlen, hogy éppen azok az államok lettek a muszlim megszállás alá véve, akik egykor az Oszmán birodalom legfőbb támogatói voltak a Habsburgok ellen.

HA ÖSSZEFOGUNK, MINKET IS CSODÁL A VILÁG

Pál József Csaba temesvári megyéspüspök szerint amiként Svájcot csodálják, úgy a magyar népet is csodálni fogja a világ, ha a nép meghallja védőszentje, a csíksomlyói Szűzanya szavát.

Csata előtt – választás után

Az EU vezetése és pártoló tagságának működésében képtelen vagyok megérteni azt a teljes politikai, azaz inkább történelmi és logikai hiátust ami cselekedeteik és eszmei kvalitásuk diktálta szinte abszurditást sugalló megnyilvánulásukat eredményezi!

Csíksomlyói kegytemplom és a pilisszántói Boldogasszony kápolna közös Pünkösdi Miséje

Az elmúlt évek alatt a keresztényi nemzet egységének szimbólumává vált a két zarándokhely közös pünkösdi miséje.

Olvasói vélemények

Kedves Izabella! Gondolatsorának minden szavával egyetértek. Csupán kiegészíteném. Nem elég sebeink „nyalogatásával” ellenségeskedni.

BYE – BYE SZÁSA! | KULISSZATITKOK A SZOVJETEK KIVONULÁSÁRÓL

KIÁLLÍTÁS MÚZEUMI ÉLET 2019/06/19 – 17:00 Magyar Nemzeti Múzeum, Díszterem Regisztráció A rendszerváltoztatás egyik legnagyobb hatású eseménye volt, mikor 1989. május – június folyamán megkezdődtek a tárgyalások a szovjet csapatok kivonásáról Magyarország területén. Milyen jogi háttere volt az eseménynek? Hogyan …

Olvass tovább

MEGHÍVÓ

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) tisztelettel meghívja Önt és kommunikációs/pr munkatársát „A családok szolgálatában” műhelykonferencia-sorozatának következő eseményére, „Média a családok szolgálatában” című rendezvényére a mellékelt program szerint.

MIVÉ LETTÉL ANYÁM NYELVE?

Miközben elkezdtem írni e sorokat, örülök, mert ritka, szép nap van ma, 2018. szeptember 26.-n. Hallom az MR1 Kossuth Rádió Déli Krónikájában, hogy ma van az Iskolatej Világnapja, a Fogamzásgátlás Világnapja és a Nyelvek Európai Napja.

A LUMPENPROLETÁROK „DIADALA”!!!

Az ellenzéki szavazók hét főbűne: A demokrata jelmezbe bújt Gyurcsány család posztkommunista szektája: …

Vélemények az EP-választásokra

Én nagyon boldog vagyok! Egyben szomorú és haragos is. Bizony a jelenlegi kormánynak az ezerszer elmondott figyelmeztetés, kérés eredményeként , sokkal-sokkal több támogatást kellett volna kapni!!!!

BÁRÁNYBŐRBE BÚJT FARKASOK

A Migrációkutató Intézet az elmúlt napokban figyelemre méltó tanulmányt tett közzé. A radikális iszlám európai terjedésének eddig kevésbé ismert módszereit mutatta be a Muszlim Testvériség nevű szervezet tevékenységén keresztül.

Az EPP választás margójára…

Világunkban az marad meg, aki minden helyzetben legjobban tud alkalmazkodni, cselekedni. TÉNY : nem volt EGY A NEMZET tegnap. Orbán Viktor minden erejével csodálatosan tette a dolgát, de a párt és nemzetünk KÖZÖNYE ellene dolgozott.

Gyurcsány, a cinikus, ripacs hullarabló

Gyurcsány erkölcsi romlása akkor kezdődött (vagy csak folytatódott?), amikor a rendszerváltás után a volt KISZ-vezérből ifjúsági és sportminiszter lett.

Tétre, helyre, befutóra

Ez a harc lesz a végső? A tét brutális, a helyek korlátozottak és, hogy kik lesznek a befutók? Csak rajtunk, szavazásra jogosultakon múlik, akik elmegyünk szavazni május 26-án.

Jövőnk a tét!

Nézzetek vasárnap reggelig a tükörbe és legyetek öntudatos, hazaszerető, igaz magyar szavazópolgárok, akik nem az utódaik jövőjének elárulásáért adják le voksaikat, hanem egy élet igenlő, megújulásra kész társadalom alapjainak lerakásához!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!