Főpolgármester választás – kicsit másképp

A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG (MJB)

SZÓRÓLAPJA

 

                                                                Tisztelt  Választópolgárok!

 

Az elmúlt hetekben  mindenki észre vehette,  hogy  mérhetetlenül felduzzadt az érdeklődés a

főpolgármester választás iránt,  ismert és ismeretlen  „nagyságok” léptek „ringbe” és ádáz harcnak lehettünk  tanúi,  a számításba  vett jelöltek  és támogatóik közti  pro-és kontra összecsapásokban.  Minden jelölt  ígért  fűt, fát,  ingyenes utazást a 18 éven aluliaknak, kátyúmentes  utakat, rendet, tisztaságot  és béremeléseket.

 

Tekintettel arra, hogy nem illik elszakadni a tömegektől, ezért az MJB is belép ebbe a küzdelembe. Egy később  megnevezett jelöltünk, minden eddigi ígérgetőt lepipálva  kijelentette, hogy megválasztása esetén biztosítja,

 

hogy :

 

     a/ A  villamos, a trolibusz  és az autóbusz utasai, felszálláskor és minden egyes megtett kilométer után 100 (azaz egyszáz) forintot kapnak a kocsiban lévő pénztárostól.

     b/  A parkoló órák kicserélését egy olyan típusra, amely minden félórás parkolás után  500 (azaz ötszáz) forintot nyom ki az érintett személy kezébe.

     c/ A tizenkét éven felüliek ingyen használhatják a gyógyfürdőket, orvosi igazolással rendelkező reumatikus és ízületi betegek pedig óránként 1000, (azaz egyezer) forintot vehetnek át a pénztárostól, és minden megkezdett óra teljes órának számít.

     d/  A Kálmán Olgát javasló  Gyurcsányné  a főváros  költségén elutazhasson  Indonéziába, az ott befektetett  pénzüket utalja  haza  és ezzel csökkentse a hazug  férje  által „összekuporgatott” államadósság mértékét.  

     e/  A fővárost  elhanyagoló Demszky Gábor  fizesse ki az általa okozott károk tömegét,  és számoljon el a külföldi és itthoni vagyonának eredetével.

     f/  Felülvizsgálni és mihamarabb intézkedést foganatosítani, hogy a  rendszerváltozás óta miért nem történt meg egyes  emlékművek és/vagy utca nevek  eltüntetése, miért éktelenkedik helyén az ’56-os emlékműnek nevezett  ocsmány oszloptömeg?!

Budapest, 2019. június 21.

Közreadta:

Prof. Dr. Bokor Imre

          MJB elnök

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!