Olvasói levelek

MEGHÍVÓ – 65. BVSC – ZUGLÓ ESTÉK

Helyszín: Lipták Villa, Zugló, Hermina út 3. Időpont: 2019. május 24. péntek, 18:00

Megint Wass Albert miatt vegzálják az erdélyi magyarokat az oláh megszállók

Vizsgálatot indított a román rendőrség egy Székelyudvarhelyen tavaly októberben tartott Wass Albert irodalmi műsor miatt – közölte Sorbán Attila Örs, a Wass Albert-estek rendezvénysorozatot szervező Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület elnöke kedden egy Csíkszeredában tartott sajtótájékoztatón.

Elégia Viktorért…

Egyre nagyobb hanggal bírálják a magyar kormányt – Magyarországon. Ez pedig egyre idegesítőbb, mert az emberi hülyeség olyan mérteket ölt, hogy legszívesebben azt mondanám: ez a társadalom nem is érdemel mást, mint a proli-kommunista csürhét.

A Százak Tanácsa – Európa védelméről

„Nehéz helyzetben az ország, követelő szükség a java erők összefogása…” írta 1996- ban Fekete Gyula író létrehozva a  Százak Tanácsát, – látva az országot válságba taszító értékrend zavart – s évtizede utolsó munkájában az „SOS Európa” címűben Európa romlásának tényeire figyelmeztetett,  a …

Olvass tovább

Toborzó

Bármilyen hangzású a nevem, bárhonnan jött a szépapám Azért vagyok magyar, mert magyar a lelkem, magyar a hazám

Meghívó „Párválasztás, házasságra felkészülés” című előadásra

Időpont: 2019. május 28. 18 óra Helyszín: Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért (KINCS) – 1016 Budapest, Sánc u 3/b

Patkányozás és civil társadalom

Jelenleg még felmérhetetlen, mekkora kárt okozott a civil szférában is, főleg annak a politika iránt nem közömbös részében Bangóné kijelentése, amely patkánynak bélyegzi a kormánypárti szavazók népes táborát.

Repülnénk!…

Az ellenzék köreiben már régóta szó sincs igazi baloldaliságról vagy jobboldaliságról!

Elhiszitek a szép szavakat azok után, hogy nem egyszer testközelből tapasztaltuk a kommunisták és a szocialisták által vezetett Magyarországot? Hogy hová vezették Magyarországot?

Azt hiszitek, ha leváltjátok a kormányt, akkor egy fiatal sem megy majd külföldre dolgozni? Azt hiszitek, ha leváltjátok a kormányt, akkor minden magyar hazajön? Hiszitek még, hogy akkor minden ingyen lesz?

Meghívó „Az örök szerelem titka a házasságban” című előadásra

Időpont: 2019. május 7. 18 óra Helyszín: Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért (KINCS) 1016 Budapest, Sánc u 3/b

MEGHÍVÓ – BUDAÖRSI POLGÁRI KASZINÓ rendezvényére

Időpont: 2019. május 17. péntek, 18.00 óra Színhely: Adler kávéház, Budaörs, Budapesti út 2

EuCET – vélemény

Számtalanszor tapasztaltam már, hogy a ti civil összefogásotok ellensúlyozza más, hasonló nevű, civilnek nevezett, de a pénzvilág szolgálatában álló szervezetek rendkívül káros aknamunkáját.

Olvasói vélemény

Ha előre látta volna az akkori Kormány, nem léptünk volna be az EU-ba. Családommal úgy döntöttünk, hogy az egyik diktatúrából nem akarunk a másikba átmenni, Nem is szavaztuk meg.

IGEI ÚTRAVALÓ HAZAFIAKNAK

„Sírni fogtok, a világ pedig örül, ti szomorkodtok, de szomorúságotok örömre változik” /Szent János apostol ev.16:20/

Európa, ébresztő!

Dermedten ültem a televízió képernyője előtt, amikor a NOTRE-DAME égbe mutató tornya miszlikekre törve dőlt le a lángok martalékaként a mélybe.

A volt főépítész a Notre-Dame ügyéről: Mégsem baleset volt a tűz?

Megszólalt a párizsi Notre-Dame egykori főépítésze, Benjamin Mouton. A Bataicu.com-nak azt nyilatkozta: az épület tűzbiztonsága elsőosztályú volt, és nem hiszi, hogy a székesegyház tetőszerkezete komoly külső hőhatás nélkül meggyulladhatott volna.

Meghívó a „Roma tradíciók, művészet és család” című rendezvényre

Időpont: 2019. április 25. 18 óra Helyszín: Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS), 1016 Budapest, Sánc u 3/b

Meghívó „EGYÜTT KÁRPÁTALJA TEHETSÉGEIÉRT” című jótékonysági estre

Időpont: 2019.05.17., 19:00 óra Helyszín: Nemzeti Színház / 1095 Budapest, Bajor Gizi park 1.

Székely politikai foglyok

Bíztunk abban, hogy a józanság és az emberség egyszer véget vet Romániában a jogállamiság nemzeti hovatartozás alapján történő rendszerszintű megsértésének. Ezzel szemben bebizonyosodott, hogy délkeleti szomszédunknál még mindig nincs független igazságszolgáltatás, a soviniszta, magyargyűlölő erők által irányított titkosszolgálatok diktálnak.

A józanság egyházi hangja

„A Nyugat nemcsak a lelkét veszíti el, de öngyilkosságot is elkövet, mert egy fa gyökerek nélkül halálra van ítélve. Azt gondolom, a Nyugat nem tagadhatja meg a gyökereit, amelyek a kultúráját és az értékeit létrehozták” A józanság egyházi hangja

Petíció Szlovákia köztársasági elnökéhez: Ne írja alá a magyar Himnusz éneklését tiltó törvényt!

A közelmúltban a Szlovák Parlament elfogadott egy sajnálatos törvénymódosítást, amely nem engedélyezi más államok himnuszának éneklését, hacsak nincs jelen az adott állam hivatalos delegációja.

Így működik Sorosék fake news gyára

Melyik? – kérdezhetnénk, hiszen az agg spekuláns pénze a bevándorláspárti mainstream média szinte egészét áthatja.

USA-sajtó reagálása Orbánra, Magyarországra

Trump elnök az eseményen elmondta: erős és bátor embernek tartja Orbán Viktort, valamint hogy pontosan tudja, hogy a miniszterelnök kiállt a megválasztása mellett Tusnádfürdőn. Azt is hozzátette: a magyarok nagyszerűek.

Meghívó „Roma nők, gyerekek, családok” című szakmai konferenciára

Időpont: 2019. április 10. 9:00 óra Helyszín: Belügyminisztérium, Márványaula, 1051 Budapest, József Attila u. 2-4.

MEGHÍVÁS – „Családbarát Fordulat Európáért” nemzetközi konferencia

Az eseményre 2019. április 29-30-án a Várkert Bazárban (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.) kerül sor.

Meghívó

Baán Tibor – Cs. Kovács Márta A középpont felé – Beszélgetőkönyv című könyvének bemutatójára 2019. március 27. szerda 18 óra Magyar Napló Könyvesboltja (1085 Budapest, József krt. 70)

Állampolgári javaslat

Kormányunk tájékoztatási kampány formájában plakátokon és médiumos hirdetésekben sorolta fel az EU vezetőinek bevándoroltatást elősegíteni és szervezni szándékozó intézkedéseit, mindezt azzal a szlogenné vált indoklással, hogy lakosságunknak joga van ezekről tudomást szerezni.

Új kórokozó a beteg emberiségnek

„Szembe megy az emberi természettel, a legfontosabb ösztönökkel és a halál kultúráját terjeszti”- olvashatjuk Alexandria Ocasio-Cortezről Szikra Levente írásában (A kisbabák ökológiai lábnyoma, Magyar Nemzet, 2019. március 21.)

A magyar zászló és címer napját jöttünk megünnepelni

Szombaton 1848 önkéntes 1848 méter hosszú szakaszon menetelt egy 1848 méteres magyar nemzeti zászlóval Budapesten. A vonulás előtt Apáti Bence szólt a résztvevőkhöz. A Magyar Nemzet főmunkatársa, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója beszédét változtatás nélkül közöljük.

Olvasói vélemények

Szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz legközelebb Békemenet, mert egyfelől nagyon régen volt, másfelől pedig nagyon nagy szükségességét érezném, hiszen meg kellene mutatni ennek az ocsmány élősködő ellenzéknek, hogy sokan vagyunk.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!