Kulcsár Lajos

Az ellenzéki szavazók hét főbűne:
A demokrata jelmezbe bújt Gyurcsány család posztkommunista szektája:
– 1. Dobrev Klára
– 2. Molnár Csaba
– 3. Rónai Sándor
– 4. Ara-Kovács Attila
A kommunista ifjak:
– 5. Cseh Katalin
– 6. Donáth Anna
A lecsúszott szocik:
– Tóth Bertalan (helyett valószínűbb, hogy Újhelyi István)

  1. MÁJUS 27: A vörös csillag fennen ragyog az ellenzék egén, bár ők ezt egy ideje kék alapon sárga csillagoknak látják. Az Apró-klán újra felemelkedett, Gyurcsány és neje boldogan néz a világpolgárság orwelli jövőjébe. Mert ahogyan régen, most újra hatékonyan küzdhetnek majd a magyarok ellen. Bár akasztani egyelőre nem tudnak, ahogy a nagypapi tette, de újra Magyarország ellen kardoskodhatnak egy feltörekvő Új Birodalomban. A családi hagyomány folytatódhat, ahogy ’56-ban a szovjet tankokért könyörögtek, úgy könyöröghetnek most Magyarország elleni büntető szankciókért. A bárgyú lumpenproletár támogató pedig boldogan tapsol hozzá. Mert a lumpenprolit nem zavarja, hogy Gyurcsány Szemkilövető Ferenc hazudott reggel, éjjel meg este. Az sem, hogy hazudik ő azóta is, öblöseket, szemrebbenés nélkül. Ha a szakdolgozatát máig kereső Fletó pajti hazudik, hát hazudik; a lumpenproletárnak az sem gond, hiszen ő maga is szokott hazudozni. A hazugság ugyanis lumpenproletáriátus kommunikációjának alapeleme. Hogy Gyurcsányék a privatizációnak nevezett bűncselekményekből gazdagodtak meg, és aztán szó szerint lerabolták az országot?! Na és, legalább lett sok pénze; ő jó elvtárs, megérdemli. Hogy miniszterelnökként Gyurcsány a vizitdíjhoz kötötte az egészségügyi ellátást, így akinek nem volt pénze, rövid úton elpatkolhatott, mert az orvosok nem láthatták el? Na és, nem kell örökké élni. De legalább nem épített stadionokat. Sem! Hogy miniszterelnökként Gyurcsány annyira padlóra vágta a magyar gazdaságot, hogy külföldön már a magyar államcsődről beszélt minden szakértő?! Ugyan, tévedni emberi dolog; ha elkúrta hát elkúrta. Hogy kilövette az emberek szemét, miközben a békés tüntetőket azonosító nélküli rendőrökkel verette szét?! Gumibot, vipera, lovasrendőr roham kardlapozással? A lumpenproletárnak ez sem gond, legalább a kommunizmus lesújtott a gonosz nacionalistákra. Mert ha a kommunista tüntet, akkor a kormánynak kötelessége a követelését teljesíteni, de ha a hazafi tüntet, azt teljes erővel szét kell verni. Előre a Lenini úton! Ezt persze most haladó baloldaliként demokratának és jogállaminak kell nevezni. Meg aztán azóta többszöri bérmálkozás által teljesen megváltozott. A lumpenprolit egyébként nem zavarják példaképei bűnei. Legyen az a gyilkosságtól a lopásig bármi, ha közülük való, minden bűne megbocsáttatik, mi több, eltöröltetik. Az EP választás most nagy fordulatot hozott a számukra, mert az addig viszonylag tisztességesen gondolkodók közül is sokan átpártoltak hozzájuk. Ennek három fő oka van:

– 1. A DK volt az, amelyik nyíltan az Európai Egyesült Államok mellett kampányolt; ez pedig sokaknak tetszik. Főként azoknak, akik gyűlölik azt, aki magyarnak vallja magát. Ők régebben az SzDSz-re, majd az LMP-re szavaztak. De most a DK-ra, mert az végre az ő régi vágyukat képviseli; Magyarország nemzetállami felszámolását, teljes és visszavonhatatlan beolvasztását a Nagy Birodalomba. A prolik pedig, akik az iskolai történelem órákon az ablakon bámultak kifelé, most azt hiszik, a nyugat politikusainak elsődleges életcélja az, hogy nekik több pénzt adjanak. Elvégre ha a migráns szép segélyt kap, akkor majd az ő segélyét és nyugdíját is megtriplázzák. Csak úgy, jófejségből. Az, hogy ez marhaság, nem fogja fel, helyette önfeledten tapsol annak, aki anno elvette tőle még a 13. havi nyugdíját is.

– 2. Adott egy elég nagy számú réteg, akik nem értenek sem a politikához, sem a közgazdasághoz, se bármi máshoz, ami egy ország működésével kapcsolatos. Diónyi agyukkal annyit fogtak csak fel, hogy “rohadt kapitalista mészároslőrinc” meg hogy “lopnak-lopnak-lopnak” és ezért aztán “O1G Zorbán takarodj”. Látják viszont, hogy előzőleg választott képviselőjük a földön fetreng, ajtókról pattog vissza, helyesírási hibáktól hemzsegő transzparenseket lóbál. A kéthetes lyukas zokni talán náluk sem lett követendő divat. Az ilyesmin persze jót röhögnek, bátorítják is a bohócokat, mert a bohóc vicces, szórakoztató. De a bohóc bohóckodásra való, nem politikusnak, így ha újra szavazni kell, akkor inkább egy másik politikusra, pártra szavaz. Az pedig kizárásos alapon most a DK lett. Ugyanis ők voltak az egyetlen balliberális párt, amelyik nem vett részt a hosszú hónapokig tartó önlejárató üzemmódban. Dobrev Klárára pedig rengetegen szavaztak olyanok, akiknek például fogalmuk sincs arról, hogy ő Gyurcsány Ferenc felesége! Meg hát amúgy is meg van a véleményük: “A Fideszesek a kommunisták! Nincs szólásszabadság! Csak a Monarchia Haynau vezette főügyészsége lehet Magyarországon elfogadható! Akkora diktatúra van, hogy a túlórákat 30.000 év múlva fogják kifizetni! A Kádár idejében tanult, velejéig szocialista bírók örökké ítélkezhessenek! Felháborító, hogy a köztévé nem a Nyílt Társadalom Alapítvány tulajdona! Ráadásul Isaura még mindig nincs felszabadítva!” Hát kell ennél több érv az elvtársaknak?!

– 3. Amíg az ellenzék szépen lassan kiherélte magát, addig a DK kárörvendően erősödött. Az MSzP-s Tóth Berci, Újhelyi Demagóg István, az LMP-s Keresztes Valaki Lóránt, Demeter Fogalmasincs Márta, a PM-es Karácsony “ahová lép, fű se nő” Gergely, Tordai Cöfcöf Bence sok mindent tudott képviselni, csak épp a választóik érdekeit nem. A Gyurcsány család azonban a jól bevált módszert alkalmazta. Ígért kolbászból kerítést, meg nem létező “Európai Minimálnyugdíjat”, és számtalan egyéb hangzatos zöldséget. Mindezt olyan tipikusan önhergelt Gyurcsányi előadással, melynek lényege az, hogy a politikával nem túlzottan foglalkozó tényleg elhiszi neki, mert olyan őszintének tűnik, mert olyan lelkes. Igen, hiteles, akár a mosópor reklám a tévében.

MOMENTUM: Az ifjú kommunisták generációja. Akik liberálisnak álcázzák magukat, pont úgy, ahogy a DK demokratának. Mindig mondom, hogy nem szabad félvállról venni őket, mert a fiatalságot állítják maguk mellé. Hogy mivel? Egyrészt mert “fiatalság, bolondság”. A balhék sokkal szimpatikusak a romkocsmák fiataljainak, mint holmi unalmas okoskodás. És Fekete-Győr Vállnélküli András bátor, megdobta füstgránáttal még a rendőrt is. És okos is, bármikor fel tudja olvasni a New York Times legújabb cikkét. És őtet nem tudja megrettenteni a diktatúra sem. (Igaz, akkor sem adták le az államtól kapott pártfinanszírozási pénzről az elszámolását, amikor már rég lejárt a beadási határidő.) Rengeteg soha fel nem növő infantilis felnőttgyerek szavazott rájuk. Jó részük azért, amiért mások a DK-ra, csak nekik nem volt gyomruk Gyurcsányékhoz. A maradék pedig azért, mert pont annyira ért a politikához, mint a Momentum vezetősége, azaz semennyire. De minek is? Ott vannak a nyugati liberális szaklapok, lehet azokból idézgetni, ha valaki okosat akar mondani. Ott van Guy Fogtündér Verhofstadt, a liberalizmus élő szobra. Ha ő azt mondja hogy bakfitty, akkor bakfitty; jelentsen az bármit is. A politika túlzottan bonyolult. Hát nem sokkal egyszerűbb, ha jön egy külföldi csóka, aki megmondja mit kell tenni, mi a frankó?! Volt már ilyen régen is, csak akkor nem nyugatról, hanem keletről és nem Verhofstadt, hanem Sztálin, és nem Fekete-Győr hanem Rákosi, de hát kit érdekel holmi ócska történelemlecke?! Mellesleg, hosszútávon a Momentumot úgy fogja bedarálni a Gyurcsány-gépezet, ahogy az egész MSzP-t is. Kivéve, ha önként felcsapnak a DK ifjúsági tagozatának, és feltétel nélkül teljesítik a szekta prófétájának, Ál-Szent Ferencnek parancsait. Ez elég valószínű verzió. Ennek első, nyilvánvaló lépése az lesz, hogy a Kanadában született ifjú Cseh Katalin semmiben sem mer majd ellentmondani a Bulgáriában született Dobrev Klára néninek. Helyette inkább tanulni fog tőle. Például azt, hogy kell kimondani elpirulás nélkül azt, hogy “mi magyarok”. Az, amit a DK és a Momentum képvisel, két dologban teljesen azonos:

– 1. Magyarország olvadjon bele a születőben lévő Európai Egyesült Államokba, és kényre-kedvre teljesítse azok urainak parancsait. Majd Gyurcsányék megmondják, hogy is kell ezt: “Merni kell semminek és senkinek lenni!” Hogy már egyszer voltunk monarchiában, így nagyon is jól tudjuk, milyen az? Ugyan! Rákócziék, Kossuthék mind-mind renitens lázadók voltak, akik nem értették meg a kor sajátosságait.

– 2. A Nyugat-Európában felhalmozódott, ám kellemetlenné vált terroristákat és rablógyilkosokat tessenek nyugodtan Magyarországra költöztetni. Akkor javul majd a nyugati közbiztonság, lehet majd büszkélkedni a multikulturalizmus felemelkedésével, és leereszkedő mosollyal tanácsokat adni a magyaroknak, akiknél hogy-hogynem, a bevándoroltatottak a béka ülepe alá süllyesztik a közbiztonságot. Persze mindezt a demokrácia és a jogállamiság nevében, őrjöngve tiltakozva az ellen, ami az ország több népszavazással is bizonyított
többségének akarata. Őket el kell hallgattatni. Persze nem nyíltan, hanem a jól ismert, Sztálintól tanult koncepciós perek módján. Lesz benne minden szemenszedett hazugság és ferdítés, ami a kreatív, velejéig romlott elmékben megszületik. Viszont az EP-ben ülő összes külföldi és belföldi elvtársuk gratulálni fog nekik, mindenben támogatva őket. A hazai prolik pedig boldogan tapsolnak mindehhez. Mert nekik nem az a lényeg, hogy mit csinál, hanem hogy ki mondja és csinálja. A hazaárulás amúgy sem bűn annak, aki szemében Magyarország nem haza, hanem csak egy topográfiai adat. Éljen az Osztrák-Magyar Monarchia, éljen a Szovjetunió, éljen az Európai Egyesült Államok! És vesszen minden, ami magyar, de nem lehet eladni jó pénzért valami külföldinek! És ha ezt idegen érdekektől vezérelt képviselők teszik, a prolinak az sem baj.

Ui.: Még szerencse, hogy az aktív szavazók több, mint fele nemcsak számban, de észben és jellemben is több! (52,26%) És ez a lényeg. Újra győzött a jobboldal. A marxistából lett kommunisták, majd szocialisták, majd áldemokraták, álliberálisok, álzöldek pedig újfent alul maradtak a választáson. És amíg ez így marad, remény van arra, hogy a balliberálisok hazug és álszent ideológiái egy napon követik a dinoszauruszokat, és csak múzeumokban lehet majd látni őket. Attól pedig nem kell megijedni, hogy a kígyó utoljára még felemeli fejét mielőtt végleg kiszenved!

(L.W.L. írása alapján)

Forrás: https://www.facebook.com/Emberfia?__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARBmfQMHFoQg-y5oMsji6Pki94xuo6qjTXypQMpQjMISjPbLh7Et72HJqwV4e98b7A-s7p5dw4MH5t6s&hc_ref=ARQP-SQ7-mwrzHTHKgore6R1YKUhDoDqTl-t9xx7CQ1jiXZ4y8M0YhsEfRbKdW2MQfk&fref=nf