Vélemények az EP-választásokra

Én nagyon boldog vagyok! Egyben szomorú és haragos is. Bizony   a jelenlegi kormánynak  az ezerszer elmondott figyelmeztetés, kérés eredményeként ,  sokkal-sokkal több támogatást kellett volna kapni!!!! Azért még van mire tanítgatni az embereket! Most pedig aztán tényleg volt tájékoztatás, szóban, levélben, képekben, „földön-vízen-levegőben”… úgy látszik a nemzeti gondolkodású választók nagy része, még mindig nem érezte át a sorsdöntő kérdés! A többitől nem is vártuk…

De sajnos kisütött a NAP és nagyon sokan inkább elmentek piknikezni, kapálgatni, füvet nyírni, élvezkedni……. Noha a Haza hívott mindenkit!!!!!

Pedig Nagyon észnél kellene lenni, látva a „művelt nyugat”  katasztrófáját!!!!!! Legfontosabb feladata minden felelős embernek az Európai Unió gazember vezetőinek az elűzése kell, hogy legyen!!!! Utána védekezni a bevándorlással szemben.

PAX VOBIS!!!!

Á.Z.

___________________

Tisztet CÖF!

Vettük az üzenetet, és ehhez méltóan a   a FIDESZ zugló  55.-ös SzSzB-ban, küldöttjeként ott vigyáztunk a szavazás tisztaságára, érdemes is volt, elég jól alakult a részvétel 41 % volt, és a nem lakótelepi szavazókörben, 1250-es szavazó-létszámnál 299 FIDESZ-szavazót tudtunk magunk mellé állítani.

Köszönjük a biztatást!

Tisztelettel: H. L.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!