Az EPP választás margójára…

Egyik szemem sír, a másik nevet…

Örvendetes a FIDESZ-KDNP győzelme, de szomorú vagyok a böszme párt növekedése miatt. Életem 73 évének legsötétebb korszakát okozó böszme pártja erősödött, ez aggasztó.

A megoldást mindenki magában keresse, mit tett helytelenül, és mit nem tett meg. Másban keresni a hibát nem helyes.

Világunkban az marad meg, aki minden helyzetben legjobban tud alkalmazkodni, cselekedni. TÉNY : nem volt EGY  A NEMZET tegnap. Orbán Viktor minden erejével csodálatosan tette a dolgát, de a párt és nemzetünk KÖZÖNYE ellene dolgozott.

Ezt MEG KELL VÁLTOZTATNI, vagy eltűnik a magyarság a történelem süllyesztőjében…

Valahol azt olvastam az elmúlt év végén : 2019 a Krisztus éve lesz. Ez bebizonyosodott, senki sem dőlhet hátra elégedetten. Remélem, hogy az EU többi tagállamában Orbán Viktor gigászi erőfeszítése eredményesebbet mutat majd, de elől járni nemzetünknek kell, ezt kapta a Teremtőtől feladatul.

Mindenki nézzen magába, én is megteszem, keresse mit tehet ő maga. Nem lehet az, hogy a hazánkat – egyszer már szakadék szélére juttató böszme pártja – erősödése folytatódjon. Egy fecske nem csinál nyarat, egy személyben nem viheti Orbán Viktor a terhet, a párt egyéb tagjaira és a miránk is  tartozik.

Mindannyiunknak kézbe kell venni az unokája, gyermeke, szomszédja, barátja, ismerőse “gondozását” jó irányba terelését, felismerésének elérését azért, hogy EGY LEGYEN A NEMZET.

Nem pénztől függő feladat egy magyar embernek.

PÉLDA MUTATÁSUNKKAL, felvilágosító munkával, az előző kormányok helyzetelemző beszélgetésével. SZÁNDÉK, ELHATÁROZÁS, CSELEKVÉS, AKARAT, KITARTÁS…kell hozzá. A magyar ember erre képes. Ne hagyjuk az iskolára,  a gyermek nevelés minden korban a szülő, nagyszülő, család tevékenységében volt legeredményesebb. Sok nyugdíjas korú ember pénzért és butaságból, feledékenységből átállt a rossz oldalra. Ezért fontos annak elemzése, felismertetése, felfrissítése egyéni beszélgetésekben, mit tett a böszme. Az irányváltáshoz ez az egyetlen lehetőségünk, vagy írmagja sem marad a magyarnak – mely egyes csoportok kifejezett célja. Arab Kalifátus lehet országunk helyett. Rá kell világítani a jóra és a rosszra – nem minden ember képes meglátni azt – ki kell hangsúlyozni a helyes utat, és a követendő példát be kell mutatnunk.  Nem annyira nehéz, meg tudjuk tenni, hogy emlékeztetjük őket : pl. a böszme kormány alatti sok iskola és, kórház bezárásra, pedagógus elbocsátásra, azóta létszám növelés és LÉNYEGES FIZETÉS EMELÉS volt. Elfelejtették, és emlékeztetni kell az embereket a vizitdíj, kórházi napidíj, kórházi széfre, váró listákra, pénz pazarlásra, digitális táblák (1 millió Ft) beszerzésre, IMF és devizahitel bevezetésre, szocpol hitel eltörlésre, 13 havi nyugdíj megszüntetésre, 2008 évi 27%-os gázár emelésre. Mezőgazdaság és ipar tönkretételére. Cukor, és egyéb gyárak, eladására, lebontására és más is volt, mely munkanélküliséget teremtett. Most mindez már az építésbe lett átfordítva és munkahelyteremtésre…  Elfelejtődött  a kardlapozás, szemkilövetés, ártatlan emberekkel szembeni cselekedetek. Körül kell nézni, és akinek a figyelmét erre irányítod az nem felejti el szavazáskor. Tapasztalatból mondom.

Nem elavult a 10 parancsolat, tartsd be!

Csak JÓ PÉLDÁVAL tudod befolyásolni a világot, – nem kritikával, mely enélkül számodra elveszhet. Legyél erős, legyél bástya, kőszikla… Soha ne csüggedj. Aki nem hagyta el a Teremtő Istent, azt a Teremtő sem hagyta el. Aki viszont elhagyta, ne is számítson segítségére.

“Ha hiszel a Teremtő Isten létében, és nincs Teremtő Isten, akkor nem történik semmi, de ha NEM HISZEL a Teremtő Istenben (-létében-) és VAN, AKKOR ÖRÖKRE ELVESZTÉL”.

– Csak ha EGY A NEMZET, akkor maradhat fenn… és akkor teljesítheti be a Teremtőtől kapott feladatát.

2019.május 27.

Tisztelettel : I.E.

N.I.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!