Olvasói vélemények

Tisztelt Dr. Csizmadia László!

Először is szeretném megköszönni azt, amit Ön a Civil Összefogás Fórumban a többi barátjával Magyarországért és a magyarokért eddig tett!

Nem találtam olyan petíciót, amilyenre lenne egy javaslatom a jövőre nézve. Elnézést, ha mégis lett volna már hasonló. Nem tisztem Önöknek feladatot adni, de úgy látom, egy alábbiakban felvetett kezdeményezést nagy sikerre vihetnének.

Szerintem fontos lenne egy nemzetközi petíciót indítani tiltakozásképpen amiatt, hogy az Európai Unió (a Bizottság és az Európai Parlament) túlterjeszkedik a hatáskörén, nem veszi kellőképpen figyelembe a tagállamok kormányainak demokratikus megválasztásából eredő felhatalmazását, korlátozza a szubszidiaritás elvét, túlterjeszkedik az uniós szerződésekben meghatározott jogkörén. Tiltakozni lehetne, hogy a Bizottság teljesen rosszul kezeli a járványt, illetve annak megelőzésére szinte semmit nem tett. A vakcinabeszerzés botránya is a hatalmi központosítást kérdőjelezi meg. A Bizottság ahelyett, hogy szembenézett volna a hibás politikájával az Egyesült Királyság kilépése után, továbbra is folytatta az európai versenyképességet gyengítő politikáját.

Ugyan számos Magyarországot különösen érintő problémát is meg lehetne fogalmazni az Európai Bizottsággal szemben, de ez jelenleg csökkenthetné több tagállam aktivitását. Ezért az előbb felsorolt gondolatok szűkítése is mérlegelhető. Több hirdetést lehetne tenni az Unió szerte, hogy ez a petíció eljuthasson a polgárokhoz. Úgy tudom, jelenleg sok ember elégedetlen az Európai Unió működésével, hatékonyságával, ezért nagy lehet ennek a kezdeményezésnek a támogatottsága.

Amennyiben sok aláírás gyűlne összes, az legalább gyengíthetné a Bizottság (és az Európai Parlament) politikai pozícióját. Ha pedig egyáltalán nem venné figyelembe az emberek véleményét, akkor még jobban lehullana a lepel a Bizottság antidemokratikus működésével kapcsolatban, és erről tájékoztatni lehetne polgárokat.

Tisztelettel:
Sz. S.
_________________________________________________________

Hol lehetne az ilyen emberek ellen büntető eljárást indítani : foglalkozási körében elkövetett gondatlan , ” szándékos” veszélyeztetés miatt !!!!

Szaniszló Sándor visszaküldte a kerületnek kiutalt oltóanyagot !!!! A hatóság csak feljelentés után indít eljárást ..

Üdvözlettel : S.P. nyugalmazott erdőmérnök

________________________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Fórum !

Olvastam a mai felhívásukat  corona virussal kapcsolatos emlékmű felállitására  járvány alatt végzett áldozatos munkáikért az orvosoknak és személyzetnek. Egyetértek Önökkel de szeretném felhívni a figyelmüket arra hogy nagyon jó volna egy olyan emlékmű felállitása mely a járványban elhunyt emberek emlékére lenne felállitva egy komolyabb emlékműre gondolok mint amilyen sok helyen van a pestis járványban elhunyt emberekért. Szerintem ezt a kormánynak kellene felvállalnia még a választások előtt ez egy nagyon szép gesztus lenne.

Azért irtam Önöknek mert gondolom Önök jobban fel tudják hívni a kormány figyelmét erre .Szerintem nagyon sokaknál ez elismerést nyerne a kormány felé.

Nagyon örülnék ha a javaslatom nyitott fülekre találna.
Köszönettel L. A.-né Pécs

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!