A pandémia leküzdését elősegítő választó polgári üzenet

Ellenzéket elítélő helyzetértékelés a Covid ellen küzdők részére.
Küldd tovább minden ismerősödnek, aki még nem regisztrált.

Oltás pártiak

A pandémia leküzdését elősegítő választó polgári üzenet

Nemzeti elkötelezett választó polgárként, véleményemmel szeretnék hozzájárulni az egyre eldurvuló, elaljasodó ellenzéki támadások elleni hatékonyabb fellépéshez.

Túl engedékenynek ítélem a kormányzati reagálást az ellenzék nemtelen, emberi életeket semmibe vevő, gazdasági összeomlást, káoszt kiprovokáló, hatalomszerző praktikáival szemben.

A mai vészterhes időszakban hazugságra épülő, külföldről pénzelt és vezérelt akció-sorozat már nemzetellenes támadásként értelmezhető, mert a lényeget tekintve, nem az orosz és kínai vakcinák alkalmasságát, vagy az általuk a kormányzat bűnösnek ítélt egészségügy politikáját, hanem magát, az elismert nagy tekintélyű magyar orvostudomány alkalmasságát, hozzáértését alantas politikai indíttatásaikkal letámadni. Pandémia időszakában az ellenzéki beavatkozás, mivel több ezer ember életével és jól működő gazdaság tönkretételével jár, nemzetellenesnek tekintendő.

Nemzeti elkötelezett szavazó polgárként  az a véleményem, hogy sem a kormányzati, sem a nemzetérzelmű civil szférának nem szabad felülni a vakcina vitát provokáló, zavart és nagy állampolgári bizalmatlanságot keltő kezdeményezésnek, mert a bizonytalanság keltés és a halál osztás a profi kommunikátorok ügyeskedése révén, már a kormányzatot fogja elmarasztalni,-  és a tényleges bűnösök  ítélethozóként meg folytathatják  a börtönnel való fenyegetésüket.

Javaslatom az, hogy elejét kellene venni a vészhelyzetet kihasználó és manipuláló globális uniós,  ellenzékünket mozgató hatalmi befolyásnak. Olyan jogi hátteret kellene teremteni, melyben lehetővé válna az eddigi kiprovokált vakcinás vitatkozás helyett, ebben a vészterhes pandémiás időszakban az oltás ellenesség felszámolása,-  aki ellene tenne, vagy lázítana a tekintélyes magyar orvostudomány által felhatalmazott végrehajtó intézménynek, az Operatív Törzsnek, azt sürgősségi jelleggel minél hamarabb felelősségre lehessen vonni.

Van még egy javaslatom, az, hogy az ellenzéki börtönnel való fenyegetéseket, hatalmi megtorlásokat ne nevezzük erőt fitogtató, hatalom birtokló, félelemkeltő akciónak,- inkább  a sarokba szorított provokátorok pánikszerű meneküléseként értékeljük. Ennek konstruktívabb hatása lehet a szavazó tábor mindkét oldalára a 2022-es választáson.

Miniszterelnöki reagálás

Orbán Viktor az ellenzékre vonatkozó kérdésre válaszolva kijelentette, hogy egyetlen országban sem látott olyan baloldalt, amelyik nyíltan olyan politikát folytat, ami válsághoz vezet, a járvány elhúzódását célozza és elbizonytalanítja az embereket abban, hogy hihetnek-e a kormánynak. A miniszterelnök lesújtónak nevezte, hogy még mindig bent van a parlament előtt a baloldal határozati javaslata arról, hogy ne oltsanak be embereket kínai vakcinákkal, holott ha Magyarország nem használna keleti vakcinákat, akkor körülbelül feleennyi ember lenne ma beoltva. A kormányfő elmondta, vannak indítványok arról, hogy az oltásellenességnek legyen büntetőjogi következménye, de ő nem szeretné, ha a védekezés közben még az oltásellenesek büntetőjogi felelősségre vonásával is foglalkozni kellene.– Azért is szaporodnak föl az oltásellenes hangok a baloldalon, mert ha hat hét alatt sikerül végrehajtani az oltási tervet, akkor Magyarország a világon az elsők között lábal ki a bajból – vélekedet Orbán Viktor, aki szerint a kormánynak egyszerre kell Magyarországon az oltásba vetett bizalmat csökkentő multinacionális gyógyszercégek profitéhségével és a baloldal hataloméhségével szemben föllépnie.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!