Tóth Krisztina szerint Magyarország mérgező ország

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Döbbenetes, hogy Magyarországon létezik egy olyan alacsony kultúrát terjesztõ DIKTATÓRIKUS személy, aki a Magyarság nevében kijelenti a következõket:

Tóth Krisztina szerint Magyarország mérgező ország

https://magyarnemzet.hu/belfold/toth-krisztina-szerint-magyarorszag-mergezo-orszag-9545222/

 

Hazánk mérgező ország, a magyar életminőség és erkölcsök pinceszinten vannak, és eddig nem tudta, hogy honfitársainak milyen nagy része gyűlölködő rasszista. Interjút adott az osztrák Falter magazinnak Tóth Krisztina költőnő – közli cikkében a Mandiner.hu.

Ha, beszélhetünk antiszemitizmusról, akkor napjainkban bizonyos politikusok/személyek/médiák által terjesztett anti-magyarizmusról, vagyis ezen személyek által terjesztett MAGYAR-ELLENES PROPAGANDÁRÓL is szükséges, hogy beszéljünk!!!

Milyen idegen lelkületü ember az, aki egy osztrák magazinnál mocskolja Magyarországot, ami kijelentéseibõl látható, hogy nem a hazája!

A Magyar Nemzet szinte egészét MEGALÁZZA  a hazugságaival és a manipulálásaival, ami által TÁMADJA Magyarországot!

A Magyarság sokkal nagyobb része mondja azt, hogy Magyarország, amit a HAZÁJUKNAK tekintenek:

– NEM mérgezõ ország!

– Nincs a MAGYAR életminõség és erkölcs a pinceszinten, bárhogyan szeretné azt ALFÖLDI RÓBERT és TÓTH KRISZTINA, aki MEGALÁZZÁK A MAGYARSÁG ZSENI ÍRÓJÁT, JÓKAI MÓRT, AKI TEHETSÉGE RÉVÉN SOKUNKKAL MEGSZERETETTE AZ OLVASÁST ÉS A TUDOMÁNYOK/TÖRTÉNELEM/HAGYOMÁNYOK TISZTELETÉT !! 

SZÁMUNKRA IS ÉRTHETETLEN AZ, HOGY MILYEN NAGY CSOPORT (TÓTH KRISZTINÁVAL AZ ÉLEN) GYÜLÖLKÖDÕ RASSZISTA KIJELENTÉSEKET TESZNEK ÉS KÜLFÖLDÖN MOCSKOLJÁK A MAGYARSÁGOT!

EGY NEM RASSZISTA SOHA NEM TENNÉ AZT, AMIT TÓTH KRISZTINA ÁLLANDÓAN PROPAGÁL!

 

Nagyinterjút adott Tóth Krisztina költő- és írónő az osztrák Falter nevű lapnak. Az irodalmárt „Jókai és Az arany emberrel” kapcsolatos kijelentései és az ezután kirobbant viták kapcsán kérdezték, az írónő szerint ugyanis Az arany embert le kellene venni a kötelező olvasmányok listájáról. Egy korábbi interjúban ezt úgy indokolta: „nem elsősorban azért, mert nehezen olvasható, és kedvét szegi a diákoknak, hanem a nőalakok ábrázolása miatt”.

A DIKTÁTOROK AZOK, AKIK ÖNKÉNYESEN HOZNAK DÖNTÉSEKET, AMELYEKKEL A TÖBBSÉG EGYÁLTALÁN NINCS AZONOS VÉLEMÉNYEN!!

GYERMEKKOROMBAN, A JÓKAI KÖNYVEKET FALTAM A FANTÁZIADÚS, MÜVELT ÉS KÖNNYEN OLVASHATÓ STÍLUSA MIATT!

A MAGYAR FIATAL GENERÁCIÓ SZÁMÁRA JÓKAI MÓR EGY IDEÁLIS ÍRÓ, AKI NEMCSAK AZ OLVASÁST SZERETTETI MEG A FIATALOKKAL, DE ÓRIÁSI KULTÚRÁLIS FEJLÕDÉST ÉS SZÉLES LÁTÓKÖRT IS BIZTOSÍT A SZÁMUKRA!!

MICSODA „HAZUGSÁG” AZ, HOGY NEHEZEN OLVASHATÓ ÉS KEDVÉT SZEGI A DIÁKOKNAK!

EGYÁLTALÁN OLVASOTT TÓTH VALAMIT JÓKAITÓL??

TÓTH A HASÁRA ÜTÖTT ÉS TETTE A KÖVETKEZÕ HAZUGSÁGOT: „A NÕALAKOK ÁBRÁZOLÁSA MIATT”!!!

HA, NEHEZEN OLVASHATÓ ÍRÓKRÓL KELLENE, HOGY BESZÉLJÜNK, AKKOR KEZDHETJÜK AZT ESTERHÁZY PÉTERREL,…, AKIRE EZ JÓL RÁILLIK!

A NÕK, DE EGYÁLTALÁN AZ EMBEREK MEGALÁZÓ BEMUTATÁSÁT A RÉGI „SZFE” TERJESZTETTE, AMIRE SZINTÉN SOKAN PANASZKODTAK, DE AMIRÕL TÓTH HALLGAT!!!

Falternak adott interjújából kiderül: Tóth Krisztina nemrég az államiból egy zsidó magániskolába íratta át a lányát, mert azt remélik, ott jobb lesz a légkör. A váltásnak azért érezték szükségét, mert még a lánya is belekerült az édesanyját érintő „hecckampányba”.

 

Ebbe a kijelentésbe NINCS logika, de annál több magyar-ellenesség!

Az emberek elégedettek a magyar állami iskolákkal!

Magyarországon a zsidóság kulturája virágzik. Saját iskoláikban a saját légkörükben tanulhatnak, ami nem minden országban van biztosítva.

Nyugaton, több támadásnak vannak kitéve a zsidó egyházi és kultúrális intézmények!

Tóth Krisztinának az IGAZSÁGTALAN és MEGALÁZÓ MAGYAR-ELLENES KIJELENTÉSEI VÁLTOTTÁK KI AZ EMBEREK IRÁNTA ÉRZETT KRITIKÁIT!

Tóth Krisztina elmondta: ő nincs is abban a pozícióban, hogy változtasson a tanterven, és csak egy irodalmi magazin hipotetikus körkérdésére válaszolt Jókaival példálózva.

Egy magyar-ellenes kijelentéseket propagálótól senki nem várja el azt, hogy változtasson a tanterven!!!

Az irodalmi magazinnak tett magyar-ellenes kijelentései az inkompetenciáját és butaságát igazolják!!

Az írónő szerint a jobboldali sajtó teljesen eltorzítva mutatta be a kijelentéseit, és aztán két hétig vele volt tele a sajtó, „főleg előnytelen fotóimmal” – tette hozzá Tóth Krisztina.

A jobboldali sajtó Tóth saját kijelentéseit közölte, amikért Tóthnak kellene, hogy szégyenkezzen!

Egy fotó mindég a „valóságot” ábrázolja!

Az írónő ezután azt részletezte, milyen sérelmek érték őt a kijelentései nyomán kirobbant vitában. Úgy látja, a magyar nyilvánosságban

„Orbán cirkusza” folyik, ő vet embereket „a fogalmatlan, felheccelt falka elé”.

 Orbán Viktort a magyar emberek „tisztelik és szeretik”! Ezért, választották meg 3x!!

Az embereket, Tóth MAGYAR-ELLENES KIJELENTÉSEI DÜHITETTÉK FEL, AMIHEZ SEMMI KÖZE 

ORBÁN VIKTORNAK!!

 CSAK A MAGYAR-GYÜLÕLÕK MOCSKOLJÁK ÉS TÁMADJÁK A MAGYAR MINISZTERELNÖKÖT OLYAN DOLGOKKAL, AMIKHEZ ANNAK SEMMI KÖZE!

 

GONDOLKODJON EL TÓTH AZON, HOGY KIJELENTÉSEIVEL NEMCSAK MAGYARORSZÁGON, DE KÜLFÖLDÖN IS MENNYIRE ALÁZTA MEG A MAGYARSÁGOT!!

 Ugyan sokan álltak Tóth Krisztina mellé is, az írónő szerint „nagyon nehéz művelt, félénk hangokkal a fogalmatlan, lármás tömegeknél hangosabbnak lenni”. Ő ugyanakkor nem akar mást, csak becsukni maga mögött az ajtót és nyugalomban dolgozni.

TÓTH MEGINT DISZKRIMINÁL!

A KIJELENTÉSEI ALAPJÁN EZ A „MÜVELT, FÉLÉNK HANGOKKAL” LEÍRT SZEMÉLY „MÜVELETLEN ÉS FELHASZNÁLJA A MAGYAR ÉS A KÜLFÖLDI MÉDIÁKAT” A HAZUGSÁGAI ÉS MANIPULÁLÁSAI TERJESZTÉSÉRE!!

A „FOGALMATLAN ÉS LÁRMÁS ” TÖMEG PEDIG A „MÜVELT” TÖBBSÉG, AKINEK MEGVAN A BÁTORSÁGA AZ IGAZSÁGA ÉS A NAGYJAI MEGVÉDÉSÉRE!

Biztosan sokan vannak Ausztriában is, akik megirják az IGAZSÁGOT az osztrák „Falter” lapnak!

 

 

Tisztelettel,

G.G.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!