Olvasóink írták

Tisztelt Civil Összefogás Fóruma!

Figyelemmel kísérem a koronavírus-járvány történéseit. Ezért civil polgárként nagyon szeretnék tenni valamit hazámért, nemzetemért. Sajnos  tehetetlen vagyok, mert egyrészt magam vagyok, másrészt félek a megfertőződéstől. Sokat törtem a fejemet, mit tehetnék én. Az jutott eszembe, hogy a járvány leküzdése után, amikor lehetőség nyílik tömeges rendezvényre, kellene szervezni egy békemenetet az egészségügyben dolgozókért, megköszönve ezzel kitartó, fáradságos, áldozatos  munkájukat. De köszönetünket tudnánk kifejezni az operatív törzsnek, a kormánynak  és mind azoknak, akik a járvány védekezésében és leküzdésében részt vesznek. Lehetőség nyílna részvétnyilvánítás kifejezésére az áldozatok hozzátartozói részére.

Az lenne az elképzelésem, hogy Budapest több pontjáról, pl. járványkórházak helyszínéről indulnának a menet résztvevői és a Hősök terén lenne az egyesülés, ahol közös köszönet-és részvétnyilvánításra kerülne sor.

Kérem, gondolkozzanak el a felvetésemről.

Tisztelettel

K.E.-né
_________________________________________________________________________

Kedves Barátaim ! 

A Nagymamám mindig figyelmeztetett : Tudni , hinni, tenni !

Tudjuk, hogy mit tenne drága hazánkkal a hazaáruló banda, ha véletlenül ők kerülnének hatalomra.

Azt viszont tudom, hogy addig, míg Magyarország Miniszterelnökét dr. Orbán Viktornak hívják, addig nem juthatnak hatalomra a gyurcsány és fegyőr / így kicsi betűkkel / , vagy rikácsoló /szabó timikék/ félék. Nekünk viszont mindent meg kell tennünk, hogy erőt adjunk Orbán Viktornak a további harchoz. Jelszavunk: „Itthon legyünk Otthon, gyertek Haza !” / LK /,  mert Házat Hazát kell építenünk, közösen , hangyaszorgalommal, vasakarattal.

Hisszük, hogy  ” Együtt sikerülni fog. Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok ” Idézet : dr. Orbán Viktor !  ÉBRESZTŐ !!!!!!!!!!!!!!!

Üdvözlettel és virtuális öleléssel :

L.K.

 Ui: Küldjétek tovább a szélrózsa minden irányába, az 5 világrész magyarjaihoz.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!