Csatlakozás felhíváshoz

Az Isten Szolgálatában Református Missziói Alapítvány, mint a Pest Megyei Civil Közösségi Központ címbirtokosa, csatlakozik a CÖF-CÖKA vezetőség felhívásához a COVID-árvák megsegítése érdekében.

Alapítványunk Köztársasági elnök úr és felesége által létrehozott, a COVID-árvák megsegítését célul kitűző Alapítvány szolgálatához, a CÖF-CÖKA felhívás nyomán szintén negyedmillió forinttal járul hozzá.

Bizalommal kérjük Önöket, hogy a jó példát követve, járuljanak hozzá az árvák megsegítéséhez, különösen is Anyák napjához közeledve! Újra fogjon össze Pest megye!

Akár egyéni, akár kollektív adományaikat az Isten Szolgálatában Református Missziói Alapítvány bankszámlaszámra várjuk azzal az elkötelezettséggel, hogy amint meglesz a Regőczi István Alapítvány számlaszáma, továbbítjuk oda. Kérjük, hogy az átutalás közleményébe ezt írják: A COVID-árvák megsegítésére. Akik rajtunk, a Pest megyei címbirtokoson keresztül küldik az adományaikat, azoknak gesztusát – hacsak másként nem rendelkeznek – az aktuális hírlevelünkben nyilvánosságra hozzuk.

KDB BANK 13520405-13302010-00002796

Pest Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ
www.ckszkpestmegye.com
+36 24/656-905
+36 20/311-1877

 

Falus Lajos: Nekem már nincs anyám

Nekem már nincs anyám, ki simogasson,
Estére érve álomba ringasson,
Gyengéd kezével édesen becézzen,
Szelíd szaván szép meséket meséljen,

Az én anyám a kéklő égben él már,
Csillag-szemével onnan néz le énrám:
Ha boldognak lát arca felragyog,
De mindig sír, ha szomorú vagyok.

Az én anyám olyan, mint mindegyik:
Őnéki fáj, ha gyermekét verik,
Ne bántsátok hát egymást emberek!
Minden rossz szó egy anyán ejt sebet…

Minden ütés egy anyaszívet ér,
Nyomában onnan serken ki a vér.
Ó szeressétek egymást, emberek!
Anyátokért… ha másért nem lehet…

 

Felhívás a COVID-árvák támogatására

 A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) nagyra értékeli Köztársasági elnök úr és felesége kezdeményezését a COVID-árvák életének segítésére.

Példával kívánunk csatlakozni, amikor kuratóriumunk tagjai magánvagyonukból negyedmillió forintot biztosítanak a Regőczi Istvánról elnevezett alapítvány működéséhez. Az adományt a folyószámla megismerésekor azonnal utaljuk.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!