Olvasói vélemények

Igen tisztelt CÖF-CÖKA,

nagyon felháborodtam egy külföldi lejárató filmen Viktorról!

Ezt nem szabad ennyiben hagyni, kell egy ütős ellen film! Vannak jó film rendezőink!

A mai fiatalokat ütős filmekkel lehet elérni!

Aprópó BroadviewPictures film:””Hallo, Diktator” – Orbán, az EU és a jogállamiság”  Készüljön hasonló stílusban ennek az egész film cáfolata, ill. a filmet készítői/finanszírozó, az ott szereplő alanyok hihetősege/elfogultsága, az egész film egyoldalú propagandájáról.
Érdekes, h szinte csak a Partizan TV készit Orban/Fidesz (anti) filmeket! Itt van mit sürgősen pótolni!https://www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=57s&ab_channel=BroadviewPictures

Legyenek szivesek a megfelelő helyre/emberhez eljuttatni ezt az üzenetet!

Előre is köszönöm és HAJRÁ

Üdv: A.R.
_____________________________________________

Szégyen, hogy Gyurcsány még mindig borzolhatja a kedélyeket. Az egész életemet az államigazgatásban töltöttem el,de ilyen sz….rjankóval nem találkoztam. Amit pedig a családi kapcsolatain keresztül megenged magának, fölháborító. A mi életünket elvették, de a gyerekeim sorsát sem látom biztosítottnak. Alulképzett senkik, csak a hatalomtól részegülnek meg. Most pedig nyilván kapaszkodnának az asztalokba, hiszen a kormány feltölti az aranytartalékot, kifizette helyettük a sok adósságot. Lenne mit szétszórni. Kicsit hosszú lett a mondanivalóm. Üdvözlettel J.M.
_____________________________________________

Reagálás Csizmadia László: Világstadion című írására

Kedves Csizmadia Úr !

Ne tessék már szerénykedni!!!! Miért nem írhatna az ellenzék bosszantására. A szépségben halunk meg. Ennek semmi értelme.

Gyengék vagyunk
Zs.I. egy kommunista városból

_____________________________________________

Olvastuk nagy örömmel Orbán Viktor miniszterelnökünk bejelentését, KÖSZÖNJÜK! és; tisztelettel hálás köszönettel még MINDENKINEK AKI CSAK TETT AZÉRT  hogy a védőoltást megkaphattuk, és gratulálunk, hogy új fejezethez vezették sikeres jövő felé NEMZETÜNKET! K.J. és felesége

____________________________________________

A Szamuelista, Leninista,Hitlerista, Rákosista gyilkosok, Gyurcsány és társai reinkarnációjában, jó pénzért továbbra is csak pusztítani akarnak! Szeretetben és hitben fogjunk össze! Csak így vethetünk véget ennek a gyalázatnak!
B.I.
_____________________________________________

Elképesztő volt ezt a hibbant Nérót végignézni. Ez az ember mit képzel magáról.

El sem tudom képzelni, hogy lehet ezt az embert a mi oldalunknak nyugodtan anyázás nélkül elviselni. Ez a mi bajunk, hogy mindent tettek nélkül hagyunk. Ez megúszta a 2006-os történéseket is. Hiába bolondnak áll a világ.

Üdv.: Pzs

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!