Blog

Nyílt levél Judith Sargentini, az Európai Zöld Párt EP-képviselője részére

Köszönetet mondunk mindazon szellemi honvédőinknek, partnereinknek, együttműködő egyesületeknek és alapítványoknak, akik a Sargentini asszonynak írt nyílt levelet aláírták.

Levél a „pre-paid” bankkártyák ügyében

Támogatóink érdeklődésére számíthat a 2018. november 7-i levelünkre érkezett válasz, amely ismét PC nyelven fogalmazódott, és a pre-paid bankkártyák Európai Bizottság által történt forgalomba hozására irányult.

Petíció az élelmiszerek minőségbeli különbségének kivizsgálása ügyében

Közös erőfeszítéseink nem hiábavalók. Több éves munkával értük el, hogy petícióinkra, leveleinkre az Európai Unió, sokszor megkésve és PC módon reagálva, választ ad. Ezen petíciónk remélhetőleg meghozza azt az eredményt, amely lényegesen csökkentheti a Magyarországra érkező élelmiszeráruk szándékosan elkövetett minőségi problémáit.

Felhívás közös imára Beke Istvánért és Szőcs Zoltánért

Székelyföldön, Csíkszeredán két fiatal magyar férfi nem otthonában a családjával, hanem rabtársaival, a börtönben várja az idő múlását, és egy olyan új esztendőt, amely talán igazságot hoz számukra.

A karácsony fénye: a CÖF Klub Miskolc adománygyűjtése

Elszállították a Kárpátaljára gyűjtött adományt! A könyv a Beregszász Főiskola könyvtárába kerül, a ruhaneműt a Kárpátaljai Református Egyház Diakóniai Központja (Beregszász) osztja szét a rászorulóknak.

Közlemény

A keresztény civilizáció meghatározó része az advent átélése. Lassú elcsendesedés, a nyugalom állapotának előhívása, magunkba fordulás, számvetés. Fokozott törődés közvetlen környezetünkkel, családunkkal, készülődés a karácsonyi ünnepekre, a békesség és a szeretet jegyében.

Erdély: Példaértékű kezdeményezés a Fehér megyei szórványban

A magyarországi Civil Összefogás Fórum támogatásával alakult nemrég civil klub Nagyenyeden, amelynek első találkozóján a résztvevők az egész Fehér megyét lefedő Közösségépítés – értékmentéssel című projektet értékelték ki.

Meghívó

A Kisebbségi Jogvédő Intézet keretében kerül megrendezésre az „Igazságot Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak! Példátlan koncepciós per Romániában” c. konferencia, melyen a hallgatóság első kézből kaphat információkat az ügyről maguktól az érintettektől. 2018. december 14. Budapest Főváros Önkormányzata Főpolgármesteri Hivatalának Díszterme

Meghívó

A Miniszter és a Tízparancsolat című Civil Akadémiára Vendég: Dr. Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere 2018. december 13. 18:00. Polgárok Háza

Csizmadia László beszéde

A szellemi honvédelem nem új keletű fogalom. A II. világháború előtt Szabó Zoltán író szükségesnek tartotta, hogy e fogalmat tartalommal töltse ki.

Európa Rádió riport

Az Európa Rádió programigazgatója, Beély Katalin összeállítást készített a krakkói ünnepségről és a feketebérci táblaavatásról.

Földi Péter életmű-kiállításáról tájékoztatás

Földi Péter kiállításának megnyitójára 2018. november 29-én, 17.00 órakor kerül sor a Műcsarnokba.

Meghívó Civil Akadémiára – MÓDOSÍTÁS

A program helyszíne: Szent Imre Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 27. Időpont: 2018. november 26. 17:30. Kapunyitás: 17:00 óra

Emléktábla avatás Feketebércen + képek

A miskolci CÖF Klub emléktáblát avatott Feketebércen.

Hat elismerés a nemzet szolgálatában

Idén hat Bethlen Gábor-díjban részesült vehette át a díjat kisebbségvédelmi munkájáért.

MEGHÍVÓ Civil Akadémiára

A program helyszíne: Szent Imre Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 27. Időpont: 2018. november 26. 17:30 órakor

A lengyel szuverenitást ünnepelték

A megosztottságon való felülkerekedést sürgette az államfő a függetlenség centenáriumán

Lengyel centenárium

Háromszáz magyar vonult fel a krakkói ünnepségen +GALÉRIA Magyar Hírlap

Közlemény

A közelmúltban az egész európai közvéleményt bejárta a hír, hogy Görögországban az oda érkező, regisztrált bevándorlókat bankkártyával látják el.

Meghívó

Tarlós István újra indul című Civil Akadémiára 2018. november 15. 18:00 Polgárok Háza Regisztrációhoz kötött!

Meghívó Civil Akadémia

Tavasz az őszben, avagy választásra készülünk – Félrevezetés – Fake News, PC TIT Stúdió (1113 Budapest, Zsombolyai utca 6/a) 2018. október 29. 17.30 Regisztrációhoz kötött!

MEGHÍVÓ

Civilitika az EU-ban, avagy az intézményrendszer reformja című Civil Akadémiára Polgárok Háza, 2018. október 18. 18:00.

Meghívó „Az iszlámról csak tiszta forrásból” című Civil Akadémiára

A program helyszíne: TIT Stúdió 1113 Budapest, Zsombolyai utca 6. (a Kosztolányi Dezső tértől gyalogosan megközelíthető) Időpontja: 2018. október 1. 17:30. Kapunyitás 17:00!

Európai szellemi honvédelem

Vannak olyan emberek, akik saját akaratukból hazátlanná válnak. Ők azok, akik Brüsszelben magyar testvéreik és szülőföldjük ellen szavaztak.

Meghívó a „Cigányvarázs” gálakoncertjére

Az esemény helyszíne: Uránia Nemzeti Filmszínház 1088 Budapest, Rákóczi út 21. Időpont: 2018. szeptember 28. 18:00

Rangos amerikai díjat kapott Magyarország az üldözött keresztények segítéséért

Az üldözött keresztények segítéséért Kereszt Népe díjjal tüntette ki Magyarországot, illetve – ahogyan a laudációban elhangzott – a magyar nemzetet a néhai Ronald Reagan elnök ösztökélésére 1988-ban megalakult Biztonságpolitikai Központ (CSP) nevű amerikai elemzőintézet.

A bevándorláspártiak csalása

Bevándorláspárti önkény és csalás az Európai Parlamentben: a Sargentini-jelentés a jog szerint valójában nem kapta meg a 7. cikk szerinti eljárás megindításához szükséges minősített többséget, az EP határozata jogkövetkezmény kiváltására alkalmatlan.

Közlemény

Nem véletlen, hogy az LMP csekély civil támogatottsággal rendelkezik.

Rövid, tényszerű szöveges összefoglaló az MVM adomány felhasználásáról

Miután az MVM-mel kötött szerződésünket az Átlátszó.hu, az RTL Klub Tv és néhány médium a PC és a fake news eszközeivel lejáratásunkra használja, közzétesszük beszámolónkat az adomány felhasználásáról.

Meghívó – Kinek a kulturális diktatúrája? című Civil Akadémiára

A program helyszíne: Polgárok Háza 1089 Budapest, Visi Imre u. 6. (az Orczy térről gyalog megközelíthető) A program időpontja: 2018. szeptember 20. 18:00 óra

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!