Tisztelt Szellemi Honvédők!
Kedves Barátaink!

Az Európai Unió vezetői egy konzultációt kezdeményeztek Európa jövőjéről, amelyben kérik, hogy az uniós állampolgárok minél szélesebb körben vegyenek részt. A konzultáción a Civil Összefogás Fórum is részt kíván venni és ennek érdekében megkérdezi támogatói és a szellemi honvédők véleményét, hogy a sajátját e felmérés ismeretében alakítsa ki.

A mellékelten megküldött anyagban röviden összefoglaltuk a konzultációval kapcsolatos információkat, továbbá azokat a legfontosabb ismereteket, amelyek az unió helyzetének, mozgásterének megítéléséhez szükségesek. Az ismertető végén talál egy kérdőívet, azt kérjük, töltse ki a saját meglátása szerint és április 12-ig küldje vissza a CÖF-CÖKA email címére ([email protected]).

2021.03.14 Vita az Európai Unió jövőjéről

A konzultációról az Európai Parlament honlapjáról is tud tájékozódni:

https://www.europarl.europa.eu/news/hu/headlines/eu-affairs/20210304STO99236/jovoepites-megnyilt-az-ut-az-europa-jovojerol-szolo-konferencia-fele

Válasza nagymértékben elősegítené, hogy a CÖF széles polgári rétegre támaszkodva mondhassa el véleményét Európa jövőjéről a brüsszeli fórumokon, ezért előre is köszönjük.

Üdvözlettel

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA elnöke