Hírportál 2022plusz

Tisztelt Szellemi Honvédő barátaink!

Mint arról korábban már értesülhettek, 2022plusz néven elindult portálunk és Facebook oldalunk. Természetesen az új fórumok nagyon nehezen törhetnek be a már régóta működők közé, ám segítségükkel kissé fel lehetne gyorsítani ezt a folyamatot.

Mindössze azt kérjük mindenkitől, aki egyetért a keresztény-konzervatív eszmékkel, aki nem akarja, hogy ellenfeleink Európai Egyesült Államokat csináljanak az EU-ból, aki vallja, hogy a család Alaptörvényben rögzített fogalma az egyedül elfogadható meghatározás, annak számára nem lehet közömbös, hogy próbálkozásunk sikeres lesz, vagy sem.

Ezért kérünk mindenkit, aki rendelkezik Facebook oldallal, tegye meg azt az apróságot, hogy saját oldalán, ismeretségi körében terjessze a hírt arról, hogy létezünk.

Második kérésünk: nem jelent nagy fáradságot, mégis sokat segíthet, ha az oldal követői közé lépnek. Ezt egyetlen kattintással meg lehet tenni. (A Facebook-on is!)

Ami pedig talán a legfontosabb, hogy naponta hány „kattintást”, vagyis cikkmegnyitást tudunk felmutatni. Ezzel érhető el, hogy a kereső motorok előbbre sorolják írásainkat, azaz ha sokan nyitják meg a cikket, anyagunk a keresés során előbbre sorolódik és nem a 200., hanem reményeink szerint az első oldalak valamelyikén jelenik meg.

Ismételten kérjük, hirdessék és minél gyakrabban használják is portálunkat, Facebook-oldalunkat és ha arra érdemes írást találnak, osszák meg bátran, mert a megosztások száma is előbbre sorol minket.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

www.2022plusz.hu

https://www.facebook.com/2022plusz/

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!