Közlemény

Elképesztő és megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferenc volt, csúfondárosan megbukott miniszterelnök az országházban képviselőként azt a kormányt fenyegette börtönnel, amelyet az ország lakossága kétharmados többséggel megválasztott.

A „nem lesz kegyelem” kijelentés hátborzongató, Sztálin és Hitler módszereit vetíti elénk. A DK-s (kit?) képviselő mindazokat fenyegeti, akik eddigi politikai és mismás tevékenységét nyíltan bírálják, joggal emlékeznek Medgyessy Péter megpuccsolására, „trón” fosztására, amikor is tisztességtelen pártpolitikusi módszerekkel átvette a hatalmat.

Szellemi honvédőink most már nem azt kérdezik, hogy 2006-ban a Gyurcsány-Veres tandem miként nyújthatott be hamis költségvetést az EU-ba, és milyen hazugsággal tagadhatták meg a választások előtt a gazdasági adatok nyilvánosságra hozását. Ellenben aggódva figyelik, hogy a jogállamiság és a demokrácia közepette az arra hivatott szervek vizsgálják-e az esetlegesen háttérben zajló szervezkedéseket, amelyek akár államellenesek is lehetnek. Felteszik a kérdést, hogy mitől ilyen biztos GYF, amikor a legitim kormányzás mögött a magyarok tömegei állnak? Mondják, egyre jobban kirajzolódik, hogy ha nem szedi össze gyógyszereit, neki kell a jogkövetkezményektől félnie.

Ha ez az ember hatalomhoz jutna, bizonyára leváltaná az ügyészség és bíróság független képviselőit, visszatérnének az 50-es évek koncepciós perei, a hozzá kapcsolódó totális diktatúrával. Ezt nem mi mondjuk, hanem neki volt mersze prejudikálni.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

“Közlemény” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!