Meghívó Szellemi Honvédő díjátadóra

Tisztelt Szellemi Honvédők!
Kedves Barátaink!

Szellemi honvédőink több mint 15 ezres „serege”, hazánk érdekeit képviselve folyamatosan munkálkodik. A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) évek óta kiemelt feladatának tekinti, hogy megbecsülését feléjük a Szellemi Honvédő díj átadásával elismerje ünnepség keretében.  Kiváló, nemzetünk egységét szolgáló polgároknak nyújtjuk át a Szellemi Honvédő díjat, és ugyanakkor az arra érdemes egyesületet, alapítványt is elismerésben részesítjük.

A vírus okozta veszélyhelyzet miatt 2020-as szellemi díjátadó ünnepségünket nem tarthattuk meg. Most, a COVID járvánnyal kapcsolatos minden előírást maradéktalanul teljesítve 2021. június 11-én, pénteken, 18 órakor, az Uránia Nemzeti Filmszínház színháztermében (1088 Budapest, Rákóczi út 21) rendezzük meg a díjazást is magába foglaló ünnepségünket.

A rendezvény védnökségére felkértük Varga Judit igazságügyi miniszter asszonyt.

A rendezvény után állófogadás keretében vendégeljük meg a résztvevőket.

Szeretettel hívjuk Önöket ünnepségünkre.

Jelentkezési határidő: 2021. június 7.

A résztvevők száma korlátozott, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el.
Kérjük, csak az jelentkezzen, aki BIZTOSAN részt tud venni ünnepségünkön. Amennyiben egy email címen több fő jelentkezik, akkor is egyesével töltsék ki az űrlapot!

Részvételi szándékukat az alábbi linken jelezhetik.
https://forms.gle/B1UySXUcvcBehewq7

A jelentkezés elfogadását, illetve a részletes programot a jelentkezési határidő után küldjük az résztvevőknek.

A díjátadóra a járványügyi szabályok értelmében kizárólag kézfertőtlenítést és érintésmentes testhőmérséklet mérést követően lehet belépni, VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, előzetesen regisztrált és visszaigazolt személyeknek. A színházteremben minden második széken foglalnak helyet a vendégek. A regisztrációval a vendégek kijelentik, hogy rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, melyet személyi igazolvánnyal együtt a bejáratnál ellenőrzésre bemutatnak a szervezőknek.

Üdvözlettel

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

Szerző
CÖKA

“Meghívó Szellemi Honvédő díjátadóra” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!