Blog

Adománygyűjtés

A Civil Összefogás Fóruma elkötelezett egy erős, független és büszke Magyarország iránt. Nem fordulhatunk vissza a múltba! Nem hagyhatjuk, hogy azok vezessék az országot, akik 2010 előtt tönkretették, kiárusították és eladósították! Nem akarjuk, hogy hatalmat szerezzenek olyanok, akik a saját népükre támadtak és szemeket lövettek ki!

Közlemény

A CÖF-CÖKA csatlakozik a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz. A magyar társadalom többségének nehéz elviselni, hogy két olyan ember vezeti az ellenzék előválasztási cirkuszát, akik hazugságaikkal próbálják félrevezetni az embereket. Ahol megjelentek tetteikkel, ott fű sem termett. A baloldali porondmesterek eladósították hazánkat, saját népükből kormányzásuk alatt kitaposták a reményt.

Felhívás – Gyakornoki pályázat 2021

A Polgári Magyarországért Alapítvány gyakornoki pályázatot hirdet.

Közlemény

Bizonyított, hogy a budapestiek rossz lóra tettek. A főpolgármester naponta tesz tanúbizonyságot szakmai és politikai alkalmatlanságáról. Az ellenzéki pártok teljesen átvették tőle az irányítást, a főváros kasszájának kulcsát is nekik adta. A pénzkészletet így vígan használhatják kampánycéljaikra. A fizetésképtelenséggel azonban majd el kell számolni.

Meghívó

A Művészeti-Oktatási-Kulturális Közéleti Alapítvány (MOKKA) tisztelettel és szeretettel meghívja Önt Kedves Kísérőjével a „Cigányvarázs” VII. KÁRPÁT-MEDENCEI CIGÁNYPRÍMÁSOK & ZENEKAROK FESZTIVÁLJÁNAK GÁLAESTJÉRE, melynek helyszíne: Uránia Nemzeti Filmszínház Színházterme (1088 Budapest, Rákóczi út 21.) Időpontja: 2021. szeptember 9. REGISZTRÁCIÓ!

Megalakult a CÖF – Roma Értelmiségi Műhely

Farkas Félix, Roma Nemzetiségi Szószóló kezdeményezésére, roma értelmiségiek részvételével megalakult az Országos Roma CÖF Klub. Heizler Norbert, a CÖF-CÖKA országos koordinátora elmondta: a műhelyt azért hozták létre, hogy a CÖF szerves részévé tegyék a roma értelmiséget és mindazokat, akik szeretnének tenni a romákért, a roma és a nem roma lakosság békés együttéléséért és az elesettek segítéséért.

Teleki Pál szobrának ünnepélyes avatása Krakkóban

A 4 fős CÖF delegációnkat nagy tisztelettel és figyelemmel fogadták Teleki Pál egykori miniszterelnökünk szoboravatási helyszínén.

Nagy Trianon Körút

Tegnap tért haza a járvány miatt többször elmaradt NAGY TRIANON KÖRÚT 2900 km-es út megtételéről megfáradt, de lélekben feltöltődött kis csapatunk. Az utazás során képviseltette magát a Rákóczi Szövetség, a CÖF-CÖKA és a Nemzetközi Szent György Lovagrend is.

A norvégok már a spájzban vannak

A baloldali liberális sajtó PC mesterei egyre nagyobb dühvel vezetik félre a magyar polgárokat. Gender típusú szabadosságuk a tények elferdítésére szolgál, és folyamatosan kiszolgálói a hazai ellenzéknek.

Az őszödi beszéd brüsszeli paktum volt

Völgyesi Miklós szerint Münchhausen báró a hazudozásban csak kisinas lehetne a bukott kormányfőhöz képest, aki egy kampány-eseményen arról beszélt, 2006-ban az MTV-székház ostroma puccskísérlet volt, amit a Fidesz hajtott végre.

Kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk!

Kedves Szellemi Honvédő Barátaink!  A Civil Akadémia 2020-21-es évada június 7-én lezárult. Köszönjük, hogy a járványhelyzet ellenére is ennyien néztek, hallgattak bennünket. Reméljük, hogy a 2021-22-es évadban már személyesen is találkozhatunk. Szeptemberben indulunk, terveink szerint havi két alkalommal.  A személyes találkozások mellett továbbra is lehetőséget biztosítunk arra, hogy az online térben tudjon csatlakozni hozzánk, aki valamilyen okból nem tud személyesen részt venni rendezvényeinken.   Felhívjuk figyelmüket, hogy nyáron is folytatjuk szokásos tevékenységünket. Kövessenek minket a www.2022plusz.hu hírportálon. A viszontlátásig,  Barátsággal: a CÖF-CÖKA vezetősége és a Civil Akadémia szervezői 

Petíció a magyar agráriumért

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), illetve a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) petíciót indított, mert Brüsszelben felfüggesztették a Közös Agrárpolitika reformjáról szóló tárgyalásokat.

Válasz az Európai Bizottságtól

Levelemben a digitális zöldigazolvánnyal kapcsolatos aggályaikra kívánok válaszolni… Monika MOSSHAMMER, Uniós polgárság és a személyek szabad mozgása egységvezető-helyettes

Dr. Bencze Izabella búcsúztatója

A mai napon vettünk végleges búcsút Dr. Bencze Izabellától. A CÖF-CÖKA kuratóriuma nevében Dr. Csizmadia László, a kuratórium elnöke mondott búcsúbeszédet.

Meghívó Szellemi Honvédő díjátadóra

Szellemi Honvédő díjátadó 2020-as díjazottak 2021. június 11. 18 óra, Uránia Nemzeti Filmszínház (1088 Budapest, Rákóczi út 21) NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓK és jelentkezési link ITT

Emlékmű állítás – aktualitás

A CÖF-CÖKA felhívására, amely a hétköznapi hősöknek kíván emlékművet állítani, sajnos kevés adomány érkezett.

Meghívó

Ne dőljünk be! című rendhagyó ONLINE Civil Akadémiára Vendég:        Lóránt Károly                    közgazdász, a C12 szakértői csoport tagja                      Ifj. Lomnici Zoltán             alkotmányjogász, a CÖF-CÖKA szóvivője Időpontja: 2021. május 26. 17:30 A program helyszíne a Polgárok Háza online felülete (ITT)

Az este – beszélgetés Csizmadia Lászlóval

2021 május 19-én szerda este, 21.06-21.30 között hallható Csizmadia Lászlóval, a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnökével készült beszélgetés a Kossuth Rádióban, Az este – a házigazda c. műsorban

A jogállamiság védelme – aláírás kérés

Ismeretes, hogy a nyolc nem kormányzati szervezet kiegészítő anyagot küldött az EB-nek a magyar jogállamiságról.  Ez az anyag nem a valós helyzetet vázolja és elfogult. A CÖF-CÖKA szükségesnek tartja a jogállamiság védelmét, ezért kérjük, ha a mellékelt kifejtéssel egyetért, aláírásával támogassa összefoglalónk elküldését az EB-nek.

Vita az Európai Unió jövőjéről

Nagyon köszönjük a beérkezett válaszokat. Az eddig beérkezettek alapján készítettünk egy rövid értékelést, amelynek fő eredményei a következők.

Oltási információk

Tisztelt Honfitársaink! Magyarország Kormányának következő célja, hogy 5 millió beoltott magyar ember legyen. Elegendő vakcina áll rendelkezésre, képesek vagyunk mindenkit beoltani,csak azon múlik a siker, hogy jelentkeznek-e az oltásra!

Nyílt levél

Azonnali hatállyal mondjon le az Európai Bizottság alelnöke! Jourová asszony kecskére bízta a káposztát! Magyar Gábor EU bizottsági jelölése nyílt, elfogult, politikai támadás a legitim magyar kormány ellen

Legyen áldott minden édesanya!

Édes. A szó önmagában is kellemes érzést ébreszt az emberben, mert ami édes, az csak kellemes lehet. Édes élet, édes feleségem/férjem, édes hazám, édes anyanyelvünk…. Édesanyánk. Ő adott nekünk életet, ő viselte gondunkat, ő fogta féltőn kezünket, míg tétován megtettük …

Olvass tovább

Meghívó

Budapest felett az ég… című rendhagyó ONLINE Civil Akadémiára Vendég: Boros Imre   közgazdász, volt tárca nélküli miniszter, a C12 szakértői csoport tagja              Földi László – biztonságpolitikai szakértő, a C12 szakértői csoport tagja Időpontja: 2021. április 28. 17:30.    A program helyszíne a Polgárok Háza online felülete (ITT)

Felhívás a COVID-árvák támogatására

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) nagyra értékeli Köztársasági elnök úr és felesége kezdeményezését a COVID-árvák életének segítésére.

Felhívás

A CÖF-CÖKA Kuratóriuma azzal a javaslattal él a törvényhozók felé, hogy 1991. június 19-e legyen nemzeti ünnep és munkaszüneti nap. Ez az a nap, amikor az utolsó szovjet katona is elhagyta az országunkat Záhonynál, ekkor nyertük vissza ténylegesen függetlenségünket és nemzeti szuverenitásunkat, amelyre az ország mindig is vágyott.

Regisztrálj a túlélésért!

Az első világháború ikonikus képén egy nagybajuszú, szúrós tekintetű férfi mutat a szemlélőre, s „az országnak szüksége van Rád” mondattal hív mindenkit. Lord Kitchener képe az első világégés leghíresebb toborzóplakátjává vált, egy korszak és egy ország jelképe lett.

Meghívó

Palackposta Felvidékről című rendhagyó ONLINE Civil Akadémiára Vendég: Duray Miklós  a Szövetség a Közös Célokért (SZAKC) alapítója és tiszteletbeli elnöke               Gubík László   a Szövetség a Közös Célokért és a Via Nova elnöke, az Esterházy Akadémia alapító igazgatója Időpontja: 2021. április 19. 17:30.     A program helyszíne a Polgárok Háza online felülete (ITT)

Európa jövőjéről

Örömmel adunk hírt arról, hogy a magyar-lengyel közös elnökséggel működő Európai Uniós Civil Együttműködési Tanácskozáshoz (EuCET) csatlakozott az olasz UGL keresztény szakszervezet, amely a velünk már az alapítás óta együttműködő magyar Munkástanácsok Országos Szövetségének partner szervezete.

Közlemény

Elképesztő és megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferenc volt, csúfondárosan megbukott miniszterelnök az országházban képviselőként azt a kormányt fenyegette börtönnel, amelyet az ország lakossága kétharmados többséggel megválasztott.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!