Közlemény

A CÖF-CÖKA mindig is elfogadta, hogy az egészséges nemzeti érdekeket képviselő ellenzéki pártok a klasszikus demokrácia szerves részének tekintendők. Az Európai Parlamentben azonban példátlanul, az ellenzéki pártok a Momentum kezdeményezésére, Donáth Anna előterjesztésével elfogadtatta, hogy a Magyarországnak járó pénzeket továbbra se fizessék ki, sőt, amit kifizettek, azt is kérjék vissza. 

Az ellenzéki pártok a momentumosok szorgos aknamunkájával évek óta arra használják képviselői mandátumukat, hogy a magyar embereknek minél nagyobb kárt okozva politikai érdekből támadják legitim kormányunkat, és a vitathatatlan demokráciában élő választópolgáraink érdekeit.

Üzenjük Donáth Annának és Cseh Katalinnak, forduljanak 180 fokot és kérdezzék meg azokat, akik nekik bizalmat szavazva küldték őket az Unióba. A kérdés: az Uniótól járó pénztámogatásaink elleni folyamatos munkálkodásukat helyeslik-e? Igen vagy nem!

Mi csak azt kérdezzük, hogy milyen erkölcsi alapállás az, amikor hatmilliós fizetésüket onnan veszik fel, ahová a magyar emberek tisztességesen befizették hozzájárulásukat az Unió költségvetéséhez?

Csalás csalás hátán. Hátat fordítottak saját választóik érdekeinek, tisztességtelen módon tették ugyanezt a többség akaratából érvényes magyarországi demokráciával. A Momentum megásta a sírját, felrúgta a közerkölcs szabályait, a magyar embereknek ásott verembe maga esett bele.

Donáth Annának és Cseh Katalinnak nincs helye a pártpolitika színpadán. Egy esély még mutatkozik, Klára asszony megbocsájt, és átnyújt nekik két DK-s pártigazolványt.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!