Blog

Vándorkiállítás helyszínek

október 19. Szentendre október 20. Gödöllő október 21. Vác

EuCET III. konferencia

Az Európai uniós Civil Együttműködési Tanácskozás (EuCET) 2021. október 15-16-án tartja III. kongresszusát. 14 ország civil képviselője tart előadást. ÉLŐ ADÁS linkek ITT!

Békemenet

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány alapító elnöke. Csizmadia László ismertette, milyen útvonalon haladnak majd az október 23.-ra meghirdetett Békemenet résztvevői.

Felhívás – Környezetvédelmi online felmérés

Magyarország Kormánya elindította a „Magyarország zöld úton jár!” online környezetvédelmi felmérést. A környezetvédelem mindannyiunk fontos közös ügye. Kérjük, segítse munkánkat, töltse ki a felmérést az alábbi linken.

Vándorkiállítás helyszínek

október 12. Székesfehérvár október 13. Dunaújváros október 14. Kaposvár október 15. -16. Pécs

RENDKÍVÜLI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A KITILTOTT KIÁLLÍTÁSRÓL

Példátlan módon Szeged önkormányzata nem engedélyezte, hogy a gyurcsányi terrorra emlékeztető “Vérbe fojtott szabadság” vándorkiállítás kamionja begördüljön a városba. A történtekről ifj. Lomnici Zoltán a CÖF szóvivóje rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be.

Állásfoglalás

„Vagy talpra, vagy térdre!” A Százak Tanácsa a mai magyar társadalom helyzetéről az alábbiakat tartja fontosnak közzétenni

KECSKEMÉT IS BEMUTATTA A GYURCSÁNYI TERROR TÁRLATÁT

A kecskeméti tárlatról Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester Facebook-oldalán tett közzé fényképes tudósítást

NAGYKŐRÖSÖN IS JÁRT A VÉRBE FOJTOTT SZABADSÁG KIÁLLÍTÁS

A vándorkiállítás nagykőrösi állomásán a tárlator Földi László, a térség országgyűlési képviselője és dr. Czira Szabolcs, a város polgármestere is meglátogatta.

Meghívó EuCET konferenciára

Az évek során egyre szélesedő civil összefogásunk célja többek között az európai uniós polgári kezdeményezések hatékonyságának emelése. Kapcsolataink kiszélesítését jelzi, hogy ez évben 14 ország előadója érkezik és az Európai Unió jövőjéről szóló elképzeléseit tárja elénk. Helyszín: Benczúr Hotel Budapest terem (1068 Budapest, Benczúr u. 35) Időpont: 2021. október 15. péntek 9-18 óra Regisztráció!

KIÁLLÍTÁS A GYURCSÁNYI TERRORRÓL NAGYKANIZSÁN ÉS ZALAEGERSZEGEN

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásának 15. évfordulójára rendezett kiállításon Nagykanizsán Cseresnyés Péter államtitkár és Bencsik András újságíró szólt a jelenlévőkhöz. A tárlatot bemutató kamion péntek délután Zalaegerszegre érkezett a Városi Sportcsarnok elé. A kiállítás megnyitóján Vigh László országgyűlési képviselő mondott beszédet.

Vándorkiállítás helyszínek

október 05. Nagykőrös október 06. Kecskemét október 07. Szolnok október 08. -09. Szeged

ZALÁBAN A CÖF ÉS A NEMZETI JOGVÉDŐ SZOLGÁLAT TÁRLATA

Szerdán Keszthelyen járt az a kamion, amely a 2006-ban történt eseményeket mutatja be, Vérbe fojtott köztársaság címmel. – Megdöbbentő, ajánlom mindenkinek – mondta Nagy Bálint, Keszthely polgármestere.

Meghívó

Kart karba öltve című Civil Akadémiára Vendég: Bencsik András főszerkesztő, Demokrata Helyszíne: Polgárok Háza 1089 Visi Imre utca 6. Időpontja: 2021. október 4. 17:30 REGISZTRÁCIÓ!

A VESZPRÉMIEK IS MEGISMERHETTÉK A “VÉRBE FOJTOTT SZABADSÁG” KIÁLLÍTÁST

A reggeli, éjjeli és esti hazudozások helyett most nappal ismerhették meg az igazságot az érdeklődők Veszprémben arról, hogyan verte szét rendőri terrorral a békés megemlékezéseket és a tüntetéseket a Gyurcsány kormány.

Nyílt levél – LIBE

Sajtóhírek szerint a héten Budapestre érkezik a LIBE delegációja és mint minden hasonló esetben, amikor a hazai viszonyok kapcsán a “civil társadalommal” egyeztet, információk szerint ezúttal is szinte kizárólag külföldről finanszírozott NGO-kat kíván felkeresni.

NYÍREGYHÁZA IS EMLÉKEZETT A VÉRBE FOJTOTT SZABADSÁGRA

– A Gyurcsány-korszak végére a város teljes működése veszélybe került, emellett a fejlesztések hiánya jellemezte a megyeszékhelyt – emlékezett vissza a kiállításon bemutatott időszakra dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

ÚJRA ELINDUL A BÉKEMENET HATALMAS TÖMEGE! CSIZMADIA LÁSZLÓ A PLEBEJUS POLBEATBEN

Miért van szükség Békemenetre? Amióta világ a világ, a baloldal folyamatosan megpróbálta elhitetni a szavazókkal, hogy ők vannak többségben. Kevesebb testi erőszakkal, de nem kevésbé erőszakosan azonban továbbra is megpróbálják elhallgattatni azokat, akik nem értenek velük egyet.

Debrecenben járt a VÉRBE FOJTOTT SZABADSÁG

Az őszödi beszéd kiszivárgásakor és a tüntetések idején Kósa Lajos volt Debrecen polgármestere, aki most felidézte, a cívisvárosi felháborodott emberek is azért tüntettek, mert kiderült, hogy Gyurcsány egész politikája arra alapult, hogy becsapta az országot.

Vándorkiállítás helyszínek

szeptember 28. Veszprém szeptember 29. Keszthely szeptember 30. Nagykanizsa október 01. -02. Zalaegerszeg

Soha többé gyurcsányi terrort!

A vándorkiállítás szeptember 22.-én Tiszavasváriban mutatta be a gyurcsányi terror tárgyi és dokumentum emlékeit. A térség országgyűlési képviselője, dr. Vinnai Győző közösségi oldalán tett közzé néhány, a bemutató helyszínén készült fotót.

A VÉRBE FOJTOTT SZABADSÁG vándorkiállítás Egerben

Tegnap Egerben járt a Vérbe fojtott szabadság vándorkiállítás, amelyet a Civil Összefogás Fórum az Őszödi beszéd kiszivárgásának 15. évfordulója alkalmából indított el. Az egri kiállításon a látogatók találkozhattak, Ifj Lomnici Zoltánnal, Hollik Istvánnal és Nyitrai Zsolttal, akik személyes tapasztalataikat is megosztották velük.

Vándorkiállítás helyszínek

szeptember. 21. Eger szeptember 22. Tiszavasvári szeptember 23. Debrecen szeptember 24 – 25. Nyíregyháza

Megnyitottuk vándorkiállításunkat – Vérbe fojtott szabadság

A Civil Összefogás Fórum Vérbe fojtott szabadság címmel indítja útjára vándorkiállítását az Őszödi beszéd kiszivárgásának 15. évfordulója alkalmából, hogy együtt emlékezzünk a közelmúlt e sötét és véres időszakára.

Meghívó

Közpénzből gumilövedék című Civil Akadémiára Vendég:  Kálomista Gábor producer Időpontja: 2021. szeptember 22. 17:30. Polgárok Háza (1089 Visi Imre utca 6.) REGISZTRÁCIÓ!

„Vérbe fojtott szabadság” vándorkiállítás

Interjúk, beszélgetések Csizmadia László KarcFM Csizmadia László Magyar Nemzet Heizler Norbert Pesti Tv, Kossuth Rádió

„Vérbe fojtott szabadság” vándorkiállítás

2006. szeptember 17-én a rendszerváltás óta nem látott méretű tüntetéssorozat vette kezdetét, miután kiszivárgott Gyurcsány Ferenc az MSZP zárt, balatonőszödi frakcióülésén elmondott beszéde: az Őszödi beszéd. Elsőként a Budapest V. kerületi Erzsébet téren tekinthetik meg a korabeli dokumentumok, felvételek alapján összeállított tárlatot, a tüntetések kezdetének 15. évfordulóján. 2021. szeptember 18. 16.00 – 22.00 óráig

Nemzeti Jogvédő Szolgálat eseménye

2006-2021: nemzeti megemlékezés a budapesti Kossuth téren a böszme őszödi beismerésének nyilvánosságra kerülése, a 2006 őszi népfelkelés és a rendőrterror 15. évfordulóján (2021. szeptember 17. péntek 17.30)

Meghívó

Harc a túlhatalom ellen című Civil Akadémiára Vendég:  dr. Rab Irén, kultúrtörténész 2021. szeptember 6. 17:30. Polgárok Háza (1089 Budapest, Visi Imre utca 6.) REGISZTRÁCIÓ! Lehetőség van online élő adás követésére!

Meghívó

Szeptember első szombatján az V. CÖF KLUB MISKOLC Családi Nap rendezvénye bensőséges hangulatban került megrendezésre a Tudomány és Technika Házában. Vendégek, előadók: Dr. Csizmadia László, Krizbai Imre, Kováts Bence, Bak László, Prof. Nógrádi György

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!