A CÖF-CÖKA közleménye Dobrev Klárának a köztársasági elnökkel szembeni rágalmai kapcsán

A dollárbaloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc és pártja retteg, hogy elveszíti vezető szerepét a baloldal aktuális messiásának ellenzéki térfélen történő előretörése következtében, éppen ezért folytatja – a minden morális és erkölcsi alapértéket, illetve princípiumot nélkülöző – becstelen gyakorlatát, amely a nemzet érdekeit szem előtt tartó érdemi politizálás helyett a közélet álnok hiszterizálásában látja a politikai szerepvállalás célját és lényegét.

MINDANNYIAN EMLÉKEZHETÜNK ARRA, AMIKOR GYURCSÁNYÉK A NEMZETÜNK TEMPLOMÁBAN TÖRVÉNYTELENNEK NEVEZTÉK A TÖRTÉNELMI DEMOKRATIKUS TÖBBSÉGGEL MEGVÁLASZTOTT KONZERVATÍV KORMÁNYT, DE ARRA IS, AMIKOR HATÁRON TÚLI VÉREINK ELLEN USZÍTOTTAK, VAGY TELJES ELLEHETETLENÍTÉSSEL („FÖLDÖNFUTÓVÁ TÉTELLEL”) FENYEGETTÉK MEG A NEMZETI ÉRTÉKEKBEN GONDOLKODÓK KÖZÖSSÉGÉT.

A hazánkat tönkretevő ex-miniszterelnök felesége, és egyben előretolt helyőrsége most éppen a legfőbb magyar közjogi méltóságot nevezi „köztörvényes bűnözőnek”, még azon az immorális baloldali gyakorlaton is csavarva egyet, amely a megválasztása óta folyamatos, nemtelen és megalapozatlan támadásoknak, illetve rágalmaknak teszi ki a – szakmai életútja alapján és emberileg is feddhetetlen – köztársasági elnököt, legyen szó akár a múltjáról vagy a felmenőiről. Mindezt a pillanatnyi figyelem megragadása érdekében.

GYURCSÁNYÉK LÁTHATÓAN MEGIJEDTEK ATTÓL, HOGY HÁBORÚPÁRTI KÜLFÖLDI FINANSZÍROZÓIK ELKEZDTEK ÁTPÁRTOLNI MAGYAR PÉTERHEZ, A BALOLDAL ÚJ, ÖNJELÖLT VEZÉRÉHEZ, ÉPPEN EZÉRT KÉNYSZERESEN PRÓBÁLNAK MINDENT MEGTENNI AZÉRT, HOGY KOHOLT VÁDAKON ALAPULÓ AKCIÓIKKAL VISSZASZEREZZÉK AZ ELLENZÉKI TÉRFÉLEN BETÖLTÖTT VEZETŐ POZÍCIÓJUKAT.

Mi, nemzeti érzelmű civilek, szellemi honvédők azonban visszautasítjuk ezt a fajta, rágalmakon alapuló politikai felfogást, és – mint ahogyan eddig se, – továbbra sem ülünk fel a baloldal provokációinak.

Egyben felszólítjuk Gyurcsány Ferencet és feleségét, hogy ezekben a veszélyes időkben vonatkoztassanak el a háborús pszichózisban szenvedő külföldi megbízóik érdekeitől, és felelős magatartást tanúsítva ne gyengítsék a béke pártján álló magyar állam stabilitását azzal, hogy szándékos és nemtelen támadásoknak teszik ki a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnök személyét és hivatalát.

A CÖF-CÖKA vezetősége

CÖF-CÖKA: Gyurcsányék a közélet álnok hiszterizálásában látják a politikai szerepvállalás célját és lényegét — Civilek Infó

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!