Vélemények a népszavazásról 2.

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetősége!

Egyetértek. Hálát adhatunk az Úrnak, hogy ilyen kormányunk van, de ha nem állunk ki mellette, akkor sajnos megérdemeljük a sorsunk, még ha nemmel szavaztunk, akkor is, mert nem vonhatjuk ki magunkat a következmények alól. Ha a nép, az istenadta nép rosszul dönt, akkor annak azok is áldozatai, akik jó döntést hoztak.

Végül is ki gondolta volna valaha Németországról, Franciaországról, Ausztriáról, stb., hogy egyszer inkább ellenünk lesznek, inkább bennünket neglidállnak, a helyett, hogy a közös érdekeink védenék?

A németekkel egyébként sem jártunk jól soha. A háborút, amelybe bennünket, mint csatlós országot bevontak, elvesztették, a mieink haltak meg az ő eszméik miatt, mégis mi kaptuk a legnagyobb büntetést, mert őket egyesítették, újra nagyhatalommá váltak és nem győzik „meghálálni” nekünk, hogy mellettük álltunk. A hálájuk az, hogy kényszeríteni akarnak bennünket, hogy a felelőtlen, átgondolatlan és beláthatatlan döntéseik következményeiből mi is részesüljünk.

Bízom benne, hogy győz a józan ész.

Üdvözlettel: T.L-né
___________________________________________

Régen az ilyen hazaárulókat, vagy felakasztották, vagy száműzték. Azt hiszem sokan egyetértenénk az utóbbival. Bocsánat, de nem bírtam szó nélkül hagyni.
Cs. G.-né
____________________________________________

Teljes mértékben egyet értek valahogy keményebben kéne bánni a vörös patkányokkal!
M.L.
_____________________________________________

Aki nem megy el szavazni, kapjon lakásába egy nagycsaládos gazdasági bevándorlót.   A már itt lévőkből osztható nekik.
D.K.-né
_____________________________________________

Tisztelt COF Vezetoseg!

Igaz, hogy en ideiglenesen kulfoldon elek, Londonban keresem a kenyerem, de szamitok hazaterni..
Arra kernem Onoket, hogy jelezzek a Kormanyzat iranyaba azt amit sok baratommal, ismerosommel konzultalva nem ertjuk-  espedig, hogy a jelen kormanyzat miert banik ennyire „kesztyus kezzel” azon balliberalis ellenzeki civilekkel, akik a torvenyeket nem tartjak be,arrogansak, agresszivek- lasd Szabadsag teri, Liget projekt es sok mas esetek. igy az a latszat alakul ki, hogy az ellenzekiek altal tamogatott civilek tobben vannak, de legalabbis aktivabbak, erosebbek mint az ellanyhult bekemenet es a kormanyparti civilek!

Ideje lenne, hogy a demokratikus kormany eroi- rendorseg, kormanyvedok stb. „odacsapjanak, eljenek a megfelemlitesel es legalabb MEGPROBALJAK SZETOSZLATNI ezeket a torvenyeket be nem tarto civileket!

Ellenkezo esetben az a kep formalodik, sok esetben mar kialakult, hogy a Kormany fel vagy nagyon tart az ellenzeki civilek erejetol es ez olyan passzivitast eredmenyez a nemzeti oldalon, hogy esetleg sokan mas szervezeteknel(pl. Jobbik vagy LMP0 keresik a civil fellepesi lehetoseget!

Az sem megoldas, hogy a jelentos tamogatassal biro Kormanytobbseg nem tud elni a hatalmaval es nem probalja megtorni, oszlatni ezen balliberalis civilek hatalmaskodasat, hanem a COF-on keresztul a mi civil szervezeteinket probalja ellenuk fellepesre buzditani!

Ugy gondoljuk, hogy tobb mint eleget tettunk, aldoztunk 2006 ota, sokaknak ment tonkre maganeletuk, egeszseguk, hogy a balliberalisoktol a jelen Kormany atvegye a hatalmat, ha most sem tud ezel elni, akkor nem erdemes minket tovabb mozgositani- annal is inkabb, mert semmifele anyagi, sem erkolcsi megbecsulest, koszonetnyilvanitast nem kaptunk!

Tisztelettel, L.F.
_________________________________________________

Tisztelt CÖF sajnos én személyszerint félek attól, hogy a távolmaradásra agitálva, érvénytelené  vállik a népszavazás, ugyan úgy mint 2004-ben. Ez sajnos lehet nekünk egy öngól, mert a.szavazok száma nam fogja elérni az 50%-ot. Most szúkség lesz minden kampányolási tudományra.
Údvözlettel: B.M.
________________________________________________

Hasonlóan a letelepedési kötvények fideszes hazát árúsítóinak, haszonélvezőinek is juttassák el a figyelmeztetésünket: elég volt!

Üdv. S.Gy.
__________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!