Ezt mondta az új brit miniszterelnök egy korábbi beszédében…..

…..„Habár a szelektív és irányított bevándorlásnak vannak hasznai, a túl magas bevándorlásnak a gazdasági előnyei közelítenek a nullához. Tehát a nemzet érdekeit egyáltalán nem szolgálja az a mértékű bevándorlás, amit az elmúlt évtizedben tapasztalunk.”…….

Hogy mit várhatnak az angliai magyarok és más Nagy-Britanniában letelepedett külföldiek az új brit miniszterelnök asszonytól?

TEHÁT EZT MOST BEISMERTE “IRÁNYÍTOTT BEVÁNDORLÁS”

N.I.
_____________________________________________________

TILTAKOZÁS

OS – A Szabad Európa Rádió magyar osztálya volt tagjainak közleménye

Budapest, 2016. augusztus 25., csütörtök (OS) – Az MSZP ne sajátítsa ki a Szabad Európa nevet a SZER-re hivatkozva!

Mi, a Szabad Európa Rádió magyar osztályának volt munkatársai tiltakozunk, amiért  az MSZP a SZER nevét saját céljaira akarja használni. Molnár Gyula pártelnök július  9-én Keszthelyen tartott sajtótájékoztatón bejelentette,  hogy  az MSZP a   népszavazáson nem kíván részt venni, helyette “első Szabad Európa-napot” tart.
Hivatkozik a Szabad Európa Rádióra, annak elveire és működésére és úgy állítja be, mintha az MSZP a jogelőd pártja által fenntartott rendszernek áldozata lett volna, és az e rendszer információs vasfüggönyét átütő rádiót híveik, családjaik és ők titokban hallgatták volna. Holott éppen jogelődeik tették kötelezővé a Szabad Európát otthonukban hallgatók feljelentését. Ők vitették el a “bűnösöket”, akik számolhattak a tiltott adó hallgatásának akár egész életükre ható következményeivel. Ők voltak azok, akik a kommunista uralom idején a műsorokat zavarták. Felszólítjuk az MSZP-t, hogy semmilyen formában ne használja a Szabad Európa Rádió nevét saját céljaira, és sem október 2-án, sem máskor ne rendezzen “Szabad Európa-napot”, és ezzel ne próbálja félrevezetni a nyilvánosságot.

Aláírók:
Bittera Dóra, Dinnyés-Zámbó Enikő, Drábik János, Gönczöl János, Hamlyn Sándor, Kalmár Sándor, Kovács Ilona, Lázár Ádám, Lovas István, Mustó Tamás, Rajki László, Selényi Hajnal, Szőcs Géza, Vayda János, Vincze András.