Irányított bevándorlás

Ezt mondta az új brit miniszterelnök egy korábbi beszédében…..

…..„Habár a szelektív és irányított bevándorlásnak vannak hasznai, a túl magas bevándorlásnak a gazdasági előnyei közelítenek a nullához. Tehát a nemzet érdekeit egyáltalán nem szolgálja az a mértékű bevándorlás, amit az elmúlt évtizedben tapasztalunk.”…….

Hogy mit várhatnak az angliai magyarok és más Nagy-Britanniában letelepedett külföldiek az új brit miniszterelnök asszonytól?

TEHÁT EZT MOST BEISMERTE „IRÁNYÍTOTT BEVÁNDORLÁS”

N.I.
_____________________________________________________

TILTAKOZÁS

OS – A Szabad Európa Rádió magyar osztálya volt tagjainak közleménye

Budapest, 2016. augusztus 25., csütörtök (OS) – Az MSZP ne sajátítsa ki a Szabad Európa nevet a SZER-re hivatkozva!

Mi, a Szabad Európa Rádió magyar osztályának volt munkatársai tiltakozunk, amiért  az MSZP a SZER nevét saját céljaira akarja használni. Molnár Gyula pártelnök július  9-én Keszthelyen tartott sajtótájékoztatón bejelentette,  hogy  az MSZP a   népszavazáson nem kíván részt venni, helyette “első Szabad Európa-napot” tart.
Hivatkozik a Szabad Európa Rádióra, annak elveire és működésére és úgy állítja be, mintha az MSZP a jogelőd pártja által fenntartott rendszernek áldozata lett volna, és az e rendszer információs vasfüggönyét átütő rádiót híveik, családjaik és ők titokban hallgatták volna. Holott éppen jogelődeik tették kötelezővé a Szabad Európát otthonukban hallgatók feljelentését. Ők vitették el a “bűnösöket”, akik számolhattak a tiltott adó hallgatásának akár egész életükre ható következményeivel. Ők voltak azok, akik a kommunista uralom idején a műsorokat zavarták. Felszólítjuk az MSZP-t, hogy semmilyen formában ne használja a Szabad Európa Rádió nevét saját céljaira, és sem október 2-án, sem máskor ne rendezzen “Szabad Európa-napot”, és ezzel ne próbálja félrevezetni a nyilvánosságot.

Aláírók:
Bittera Dóra, Dinnyés-Zámbó Enikő, Drábik János, Gönczöl János, Hamlyn Sándor, Kalmár Sándor, Kovács Ilona, Lázár Ádám, Lovas István, Mustó Tamás, Rajki László, Selényi Hajnal, Szőcs Géza, Vayda János, Vincze András.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!