Migráció

Tisztelt Vezetőség!

Kérem Önöket, álljanak az európai civil társadalom élére, fújjanak ébresztőt, hogy megelőzhessük a még nagyobb tragédiát.

Üdvözlettel: P.-né A.
_________________________________________________

http://www.naturalnews.com/054786_fracking_democratic_party_official_platform.html

Tisztelt Vezetőség!

Ez a cikk is – a tegnap elküldöttekhez hasonlóan – világos képet fest a nagytőke hatalmi törekvéseiről és mindez nyilvánvalóan összefügg Európa gyarmatosítási szándékával, amit a bevándoroltatással kívánnak megvalósítani.

Tekintettel arra, hogy a CÖF-CÖKA már több ízben részt vállalt a lakosság felvilágosításában a migráció veszélyeit illetően, úgy hiszem, hogy e cikkek további adalékkal szolgálhatnak a tájékoztatás különböző formáihoz, pl. írások, fórumok anyagához.

Fontosnak tekinthető, hogy ezen információk ne csak a kormánypártot támogató állampolgárokhoz jussanak el, hanem az ellenzékiekhez is, mert a gyarmatosításra irányuló szándékok és eszközök minden magyart egyaránt veszélyeztetnek, pártállástól függetlenül. Tudatosítani lenne szükséges minden ellenzéki szimpatizánsban, hogy mivel jár, ha támogatják pártjaik vezetőinek a népszavazás bojkottjára történő felhívását, vagy „igen” szavazattal egyetértenek az EU irányítóinak a kvótás migránselosztásra vonatkozó rendelkezésével.

Tisztelettel

V.A.
_________________________________________________

Szeptemberben kellene tartani egy Békemenetet Európa  biztonságáért címmel .Szerintem jó  lenne figyelemfelkeltésnek is és felmérhető lenne a szavazói hajlandóság is.
R.I.-né
_________________________________________________

Tisztelt vezetés csak egy ötlet,nem lehet a Német polgárokat hasonló tömörülésbe vinni mint a Cöf?
Cs. Cs.
_________________________________________________

Tisztelt  CÖF_Civil Összefogás !

Szeretnék egy észrevételt tenni a migrációval kapcsolatban: Tegnap hallottam egy Németországból közvetítő riportertől , a müncheni emberek megnyugodtak, mert a merénylő a vizsgálatok szerint nem köthető iszlamista terrorszervezethez. Ezen én megdöbbentem. Valóban , leginkább a terroristákról és az iszlám hódítási szándékról, Európa demográfiai problémáiról, munkaerőpótlásról esik szó.

Nem nagyon hallunk arról a veszélyről amit a sok háborúban megsérült lelkű ember tömeges jelenlétéről szól. Ezeknek az embereknek a nagy része vagy gyilkolt, vagy szeme láttára gyilkoltak, rettenetes dolgokat éltek át, ezen sérülések töredéke miatt normális körülmények között pszichiáterek foglalkoznak emberekkel nem kis ideig, Van mód arra, hogy őket megfeleló helyen és módon gyógyítsák ?

Szinte csak legyintést és megkönnyebbülést érzékelek mikor az derül ki . a merénylő zavarz elméjű. Erre nem gondoltak a beengedők ? Hogyan lesz kíváló munkás egy ilyen helyzetből , és körülmények közül idekerült emberből. A baltásnak és a késelőnek is volt munkahelye, befogadója.

Megnyugtató az, ha valakiket nem terroristák, hanem zavarodott gyilkosok ölnek meg ? Nagy veszély, mert őket nem figyelheti a titkos szolgálat, semmi előjele nincs a későbbi cselekedetének, néha úgy érzem, ez még nagyobb veszély, és nemigen veszik számításba az illetékesek.                                                                   Tisztelettel : T.M.
____________________________________________________

Tisztelt Cím!
Tisztelt Csizmadia úr!

Meggyőződéses keresztény és hazaszerető magyar emberként az Alapítvány nagy tisztelője vagyok. 1927-es születésű emberként, igazán aktív lenni már nem tudok. A migránsok, vagy inkább megszállók ügyében azonban szeretném felvetni azt a kérdést, hogy lehet-e ilyen inhomogén ember tömeget szétosztani? Ezt valamennyire is jól képes-e bárki végrehajtani?

Kinek, vagy kiknek van ehhez jogosultsága? Milyen szempontok szerint történne az elosztás? Vagy a brüsszeli haverok kimazsoláznák a kevés használható embert, az öregeket, betegeket, analfabétákat, sántákat, bénákat stb. kapnák „kilóra” a kötelező betelepítést ellenzők?

Krumplit, gabonát, szenet, vagy hasonló, lényegében homogén anyagot lehet „kilóra” vagy „zsákszámra” valamilyen megállapodás, vagy szempont szerint szétosztani, de inhomogén embertömeget elfogadható módon, nem.

Fel kellene vetni ezt a kérdést a brüsszeli (Bayer Zsolt szerint és szerintem is idióta) vezetésbitorlóknak! Persze, ha Önök is így látják a dolgot.

Elnézésüket kérem, hogy soraimmal terhelem Önöket.

Nagy tisztelettel: Sz.A.
___________________________________________________

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!