Lehet-e egy iszlám vallású jó európai?

l … (Korán, 2:256) (Korán)
Szentírás szerint – Nem .. .. Mert ő hűséges, az iszlám öt pilléréhez (1,tanúságtétel, 2, napi öt ima, 3, a Ramadán havi böjt, 4, az adakozás, 5, zarándoklat) és a Koránhoz.
Földrajzilag – Nem .. Mert ő hűséges, Mekkához, ahová ötször fordulnak naponta imádkozni ..
Társadalmilag – Nem. . . Mert aki hűséges az iszlámhoz, annak tiltva van, hogy barátkozzon a keresztényekkel vagy a zsidókkal …
Politikailag – Nem … Mert be kell tartania amit a mullahok (spirituális vezetők) oktatnak, azaz Izrael és a Nagy Sátán Európa megsemmisítését.
Családilag – Nem. .. . Mert az az utasítása, hogy vegyen feleségül négy nőt, és verje a feleségeit, amikor nem engedelmeskednek neki. (Korán 04:34)
Intellektuálisan – Nem … Mert nem tudja elfogadni az európai alkotmányt, mert ennek alapja még ma is a bibliai elvek és úgy véli, hogy a Bibliánk, korrupt.
Filozófiailag – nem. . . Mivel az iszlám, Mohamed és a Korán nem teszi lehetővé a vallásszabadságot. A demokrácia és az iszlám nem léteznek egymás mellett. Minden muszlim kormány vagy diktatórikus vagy autokrata.
Lelkileg – nem … Mert amikor kijelentjük „egy a nemzet Isten alatt,” a keresztény Isten szerető és kedves, míg Allahot soha nem nevezik mennyei Atyának, és nem is mindig a szerető (Isten), a Korán szerint 99 neve van.
Nyilván nem lehet egyszerre „jó” muzulmán és európai is. Nevezd ahogy akarod, de ez az igazság.
Minél többen lesznek, akik megértik ezt, annál jobb lesz az országunk és a jövőnk tekintetében. A vallási háború hatalmasabb, mint gondolnánk, vagy megértenénk.
Több mint száz vers van a Koránban, mely arra buzdítja a hívőket, hogy dzsihádot folytassanak a hitetlenekkel szemben. „Ó próféta! Szállj harcba a hitetlenek és a
képmutatók ellen és legyél kemény velük szemben! A gyehenna lesz a lakhelyük.
Szörnyű sors!” (Korán 9:73) „Küzdj keményen”* arabul dzsahidi, a dzsihad főnév igei alakja. Ez a küzdelem a harctéren volt: ”Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat! Mikor azután nagy rontást tettetek bennük, akkor szorosan
kötözzétek meg őket”(Korán 47:4) Ez újra meg újra ki van hangsúlyozva: „Ti hivők!
Harcoljatok azok ellen a hitetlenek ellen, akik a szomszédságotokban vannak, hadd érezzék a keménységeteket. Tudnotok kell, hogy Allah az istenfélőkkel van!” (Korán
9:123)

I.E.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!