A magát baloldalinak, liberálisnak valló emberek nem magyarok. Mert, ha magyarok lennének érdekükben állna, hogy idegenek engedély nélkül ne árasszák el az országot, nem telepedhetnének le. Nekik azért fontos, hogy nagy szavazóbázisuk legyen, aztán majd sorozatosan bekövetkezhetnének azok a tragédiák, terror cselekmények, amikkel – ma jelentette ki a francia miniszterelnök -, “együtt kell élnünk”! – Mi nem akarunk együtt élni semmilyen gyilkos hordákkal. Október 2-án szavazunk NEM-mel!

Isten áldja Magyarországot!
F.J.
_______________________________________________________

Sajnos ez így van, a hazaárulók szájhösködnek!!!
PERSZE CSAK ADDIG TUDJÁK EZT CSINÁLNI, MÉG, VALAKIK,NEM CSAPNAK KÖZÉJÜK, AMI MÁR SZÜKSÉGES VOLNA, MERT NAGYON,LAZÁN TARTJÁK A GYEPLÜT, A KORMÁNYPÁRTIAK!!!
T.I.
________________________________________________________________

Így  igaz!!  De sokkal nagyobb  gonddal  kellene  az  ellenzéki  sajtóban  megjelenő hazugságokat  mind időben, mind  részletesen   cáfolni. Guta  cavat  lapidem  elv alapján  dolgoznak. Mi  nekünk  is   állandóan   és részletesen  kellene  eljárni. Pl. most  rossz  a  határvédelem mondják , eddig  mit  mondtak? stb
Szívélyes  üdvözlet: V. K.-né
________________________________________________________

Tisztelt Szerkesztő!

Nem volt kötelező kvóta.
Most sincs.
Akarták, de több ország élből leszavazta.

A kormánynak most is felhatalmazása van törvénymódosításra.
A szavazás ezt nem erősíti és nem gyengíti. Akkor mi a célja?

A szavazásnak nincs célja. A hivatalos felmérések is elegendőek, hogy az amúgy is jogosult kormány melldöngetést végezzen.
12 millióból ha 20.000 nemmel szavaz az számít az EU-nak?

Nem volt még elég halott meg katyvasz. A gazdik utasítására az EU tovább bölög a bevándorlás mellett, mert ezt a feladatot kapta.

Egyébként határozottan ellene vagyok a bevándorlásnak.

Üdvözlettel: L. L.
_____________________________________________________

Általában egy ilyen körlevél, nem a válaszadás kategóriába tartozik. Viszont mindent és mindenhol meg kell tenni, hogy ez az úgynevezett “baloldal” kimondhatatlanul tisztességtelen magatartása, minél több ember előtt ismert legyen.Mellesleg, hogy lehetnek BALOLDALIAK milliárdosok???

üdvözlettel: P.V.
_____________________________________________________

Tisztelt Hölgyeim és Uraim,

nekem egész más a véleményem.  Ez az angliai népszavazás teljesen értelmetlen és fölösleges volt, és magátol is szállitotta a bizonyitékokat arra, hogy népszavazásokkal nem lehet egy országot irányitani mert az eredmény torz lesz és beláthatatlan következményeik lesznek.  

Például, senki se gondolt arra, hogy ha Anglia elhagyja az Uniot akkor az Egyesült Királyság is széthullik, tehát jobban tették volna, ha fel se teszik a kérdést.

Nagy-Británnia lakosai a legjobban tennék, ha ugy csinálnának mintha a szavakat  népszavazás, brexit, skot függetlenség etc….  soha nem is hallották volna és senki se tudná, hogy mit jelentenek.

Térjenek napirendre és felejtsék el , mint egy rémálmot.

Ugyanez a helyzet a Katalán függetlenséggel.  Nagyon szép , hogy szeretik a hazájukat, de rengeteg hátránya  van, mert arra se gondol senki, hogy akkor a honvédelem és a külképviselet az elözönél sokszorosába fog kerülni.  Tehát értelmetlen.

Tisztelettel

J.Z.
________________________________________________________

AZért annyiban igaza van az ellenzéknek, hogyha a népszavazás eredmányes és a brüsszeli megalomániások mégis Hazánkra akarnának zúdítani egy ismeretlen mennyiségű és minőségű idegen civilizációjú tömeget, akkor elég sokan követelnének egy új népszavazát a fügetlenségünk megőrzéséért az EU-ból való kilépésért.
De az akkor nemcsak Hazánkban lenne, hanem a V4-es országok mindegyikében koordinálva, sőt talán a horvátok, románok osztrákok is csatlakoznának hozzánk és megalakulhatna egy Brüsszeltől független EU‼

Mivel Bajorországban élek Münchentől 70 km.-re írtam egy emailt a Nemzeti Választási Irodának, hogy hogyan szavazhatok okt. 2.-án.
Sajnos még nem érkezett válasz‼

De mit is lehet elvárni az olyan pártoktól, akik még mindig a proletár diktaturát tartják a legjobb kormányzati formának magukkal az élén, mint George Orwell írta: “Mindenki egyenlő, de egyesek egyenlőbbek‼”

Mivel túl kevés buta proletár van manapság Európában, hát importálni kell őket. Amíg nem tanulják meg az ország nyelvét és teszik magukévá annak kultúráját (ami évekbe tarthat) addig munkát is alig fognak kapni, buták maradnak így a kommunista utód-pártok számíthatnak rájuk egy “proletár forradalomban”

Jó lenne egy kollage-t csinálni melyben Gyurcsány Beszédtípusa össze lenne hasonlítva Hitlerével. Nagyon sok a hasonlóság‼

Üdvözlettel és sok sikert kívánva Bajorországból
R.I.
__________________________________________________