Fegyverkezés

1Kedves fiatal barátom, az aranyhalak ideje lejárt.

Európát megtámadták, és a megszállása is folyamatban van. Ezt ma még kevés politikus, vagy szakértő meri kijelenteni, mert a rosszul értelmezett biztonságpolitikai elvek szerint, tilos a felesleges pánikkeltés.

2Földi László nyugállományú hírszerző ezredes, nem uszít, csupán kimondhatja nyíltan a köztévében, amit egy aktív tiszt, vagy politikus nem tehet meg.

3

A német polgárok is félnek, és joguk van az önvédelemhez, ugyan úgy mint az USA, vagy Izrael polgárainak!

4

5

Neked is tudomásul kellene végre már venni, ha egy amerikai, vagy izraeli polgár, jogosan tarthat fegyvert, akkor egy német sem alább valóbb! A biztonság ma már nem természetes, a polgári lakosság védtelen. Nem kell hozzá pokolgép, vagy automata gépfegyver, hogy egy hibbant, vagy fanatikus gyűlölködő nagy pusztítást tudjon végezni. Elegendő egy bérelt hűtőkamion, amivel belehajt a vétlen tömegbe. De ha a közelben lett volna egy polgár, akinek a zakója alatt egy maroklőfegyver lapul, néhány jól irányzott lövéssel, bizonyosan sok ártatlan ember életét tudta volna megmenteni, hát gondolkodj el ezen, mielőtt a 444 hasábjain folytatod a gyűlöletkampányodat.

Üdv: NP

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!