Krakkói utazáshoz vélemények

Igen tisztelt CÖF vezetőség!

Ezúttal szeretnénk megköszönni a múlt hét végi lengyel barátainknál tett szép út megszervezését.

Nagyon felemelő volt, ahogy a lengyelek fogadtak minket.

A társaság, 1- es sárga busz – kiváló volt, a  gépkocsivezető remek. Péter kapitányunk is mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat. Köszönet érte. A szervezési pontatlanságokról Ő nem tehetett.

A szálloda, ellátás kifogástalan volt.

Örömmel megyünk legközelebb is,amennyiben lehetőség lesz rá.

A márciusi  ünnepen is természetesen együtt leszünk a lengyel koszorúzásnál a Bem téren!

Tisztelettel:

B. L. és B. L-né

___________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetősége!

Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem az Önök által szervezett krakkói  – együtt ünneplési – lehetőségen. Számomra rendkívül nagy és felemelő élmény volt, szeretném remélni, hogy hasonló szervezésű alkalmakon is részt vehetek majd.

Alapvetően az egész út szervezettsége, annak színvonala elismerésre és köszönetre méltó, még ha akadtak is kisebb szervezési problémák, de tisztában voltunk vele, hogy ezek egyrészt az utasok figyelmetlenségéből és némi fegyelmezetlenségéből, illetve nyilván a lengyel szervezésben bekövetkezett – előre nem látható – változásokból adódtak. Az utazás, a szállás, az étkezés véleményem szerint abszolút kifogástalan volt, s mi a buszvezetőnkkel (Csupor András) és buszparancsnokunkkal: Balássy Péter Pál is nagyon szerencsések voltunk, utóbbi lengyel tudásával és krakkói tájékozottságával átlagon felülien segítségünkre volt. Köszönet nekik is!

Sajnos mindig akad 1-2 ember, akik a CÖF szellemiségéhez méltatlanul viselkedtek, szerencsére tudtommal csak a magyar csoporton belül,  ettől függetlenül jó volna kizárni őket, hiszen a viselkedésük alapján nem erényük a disztingválás. Sajnos a nevüket nem ismerem, de talán a buszparancsnok ebben segítségükre tud lenni. Nem mellesleg méltánytalanul megbántották őt is, bár a társaság zöme leintette őket. (Ezek azok, akik a oravai templom helyett, inkább pláza látogatást igényeltek volna…..!)

Köszönet még egyszer a sok-sok szervező munkáért, a lehetőségért, biztos vagyok benne, hogy a társaság többsége mély benyomásokkal és lelket és szellemet gyarapító élményekkel tért haza.

Tisztelettel:

Dr. E-né Sz. I.

_____________________________________

„Oh, ha én is köztetek lehettem volna!”
Gratulálok! Együtt erő vagyunk!!!

F. J.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!