Látlelet

Jó pénzt a mások ostobaságán és mások nyomorán lehet keresni. A globalista janicsárképző CEU diákjai, a jövő globalista ügynökei nagyon ostobák. Félreeső zugprovinciákból jöttek egyetemi továbbképzésre az amerikai diploma ígéretével. Globalistakonform tudással felvértezve beépülnek majd a posztszovjet érdekszféra országaiba, arab országok állami irányításába, médiájába, oktatásába. Ők lesznek a migránssegítő NGO-k, a TASZ, a Helsinki Bizottság, a No Border, az Orvosok Határok Nélkül, a Migration Aid, az Amnesty International és a többi véresszájú komisszárjai. Miért? Mert megbízhatóak, mint régen a párt­állami időkben a „jó elvtárs”. Ők lesznek azok, akik nulla legitimitással a demokratikusan, többségi akarattal megválasztott Kelet- és Közép-Európa kormányait megdöntik, de legalábbis káoszt idéznek elő, mint Macedóniában, Ukrajnában, Grúziában. A káosz a migráció elleni immunitás megtöréséhez kell. Akár a Majdan téri tüntetőket vagy a narancsos forradalom megszervezőit, őket is saját hazájuk érdekei ellen képezték ki Soros egyetemén.

Miért éri meg Sorosnak és pénzügyi diktátortársainak posztgraduális továbbképző tanfolyamok finanszírozása, amit egyetemnek hívnak? Mert az üzletet fel kell építeni.

Az üzlet neve: Európai Egyesült Államok. A nagy francia forradalom és az Amerikai Egyesült Államok is vérben született. Az alapító atyák egytől egyig szabadkőműves összeesküvők voltak és jót akartak: saját maguknak. Nem sajnálták cserébe az amerikai nép vérét az Észak–Dél elleni polgárháborúban. Nem sajnálták a fehérek elleni mészárlásokra felhasználni a feketéket. Európa népét sem kímélik az EUSA-t alapítók: már minden napra jut egy véres muszlim tömeggyilkosság, torok­elvágás, szöges pokolgép a metróban, tömegbe belehajtás Allah nevében.

Miért kell az EUSA? Mert „Ein Volk, ein Reich, ein Führer” (Hitler) – „Egy nép, egy birodalom, egy vezér.” A világ pénzhatalmi elitjének nem kenyere a demokrácia, ahogy Soros álcivil szervezeteinek sem, nekik totális terror kell.

A padlássöpréshez és éppen úgy a devizahitellel történő kifosztáshoz terror kell. A szervilis uniós Bizottság meghatódva hallgatta az igehirdetést, amikor Soros előadta nagy tervét: a kohéziós alapok megvonásával, a mezőgazdasági támogatások eltörlésével és egy gigantikus hitel felvételével kell eltartania az Európai Uniónak az általa és az embercsempész NGO-k által Európába hurcolt sémita muszlimok 10 és 100 millióit.

Ilyet még nem látott a világ! A megszálló muszlim területrabló hódítókat a megszállottak költségén szállítsák be, majd a megszállók hadtápját is a védekezés lehetőségétől megfosztott európai nemzetállamok fizessék Soroséktól felvett uzsorahitelből. Ez aztán a pepperóni!

De kiből legyen az új európai nép? Kiből áll majd az „új nép, másfajta raj” – ahogy a munkásmozgalmi induló mondja? Hát nem az őslakó európai nemzetekből. A németeknek – az Európa motorját, a kontinens gazdasági erejét adó ország népének – már nincs gerincük. 1945 óta szép lassan elvesztették. Nekünk, a lengyeleknek, a tótoknak és cseheknek még van tartásunk. De Nyugat-Európa oda lett. Néhány röpke évtized és az arab anyák öle – ahogy Kadhafi ezredes mondta volt – atombomba nélkül meghódítja Nyugat-Európát. Trianon bűne bosszút áll: Nagy-Britanniának, Franciaországnak, Olaszországnak, Ausztriának vége. A Páneurópai Unió megalapítójának, a szabadkőműves, félig osztrák, félig japán szülőktől származó Kalergi gróf terve szerint egy nemzeti tudat nélküli sémita, színes keverék népet kell legyártani. Az EUSA-t a nemzetállamok lerombolásával lehet csak megvalósítani. A népkoktél keverése jól halad. 30 millió muszlim bevándorló vár ugrásra készen a Frontex szerint Európa határán. Vár. Kivár. Miközben Trump Szíriát bombázza.

Hunyadi és Zrínyi tudta: Magyarország biztonsága a Balkán mint puffer zóna biztonságán múlik. Mi már tudjuk, milyen egy 150 éves török hódoltság Allah vasigájában. Nyugat-Európa nem. Most megtudja. Akkor is a Nyugat, a velencei kalmárok hozták ránk a törököket. Kiirtották hazánk lakóinak háromnegyedét. Minden 1448. október 17-től 20-ig Rigómezőn dőlt el, amikor a kilóra megvett Brankovics György szerb despota, aki csapataival utunkat állta, informálta a szultánt a magyar seregek felvonulási helyzetéről, elárult bennünket, és így győzhettek Hunyadi János kormányzó csapatain Murád törökjei. Az árulásért cserébe Szerbia évszázadokra török gyarmattá lett.

Nem véletlenül hozott létre a Nyugat és az USA a keresztény Szerbiából leszakítva egy muzulmán szerv- és kábítószer-kereskedő albán maffiaenklávét Koszovó néven a török kori Rigómező területén, a Balkán közepén, Európa lágy altestén. Nem véletlenül tüntettek a migránskérdésben pálforduláson áteső, 55 százalékkal megválasztott Vucsics szerb elnök ellen mindjárt megválasztása után másnap olyan „diákok”, akiket itt, a CEU-n kiképzett NGO-k irányítottak. Nem véletlen az sem, hogy az adósságkáoszba süllyedt görögországi migráns útvonal „akadálymentesítése” után a káoszba taszított Macedónia migránsvonulással szembeni megtörése következett az albán kisebbség fellázításával.

Nem véletlen, hogy a Momentum Mozgalom olimpiarendezési álmunkat legyilkoló csapata a CEU-n ünnepelte volna a győzelmét Magyarország felett, ha a rektor felsőbb utasításra az utolsó percben rémülten le nem mondja. Jaj, csak le ne bukjanak! Normális körülmények között a külföldi egyetemek ötévenkénti felülvizsgálata és megfeleltetése a magyar törvényeknek egyszerű államigazgatási ügy. Ebből Ignatyev CEU-rektor világbotrány kreált.

A CEU magyargyűlölő rektora 17 magyar oktató elbocsátásával kezdte az évet, és magyarellenes uszítással folytatja. Miért nem tiltják ki Magyarországról? Mi az, hogy szerinte nem „tárgyalási alap” a Magyar Parlament által meghozott törvény? Mi az, hogy hídlezárást és utcai tüntetéseket szerveztet külföldi diákjaival? Ki van itthon? Milyen alapon követel előjogokat és csalással versenyelőnyt a CEU a magyar egyetemekkel szemben, azt hazudva, hogy ez egy amerikai egyetem, amikor ott csak postacíme van? Csalók? Azok. Kamu diploma! A kérdés az, ki az, aki meghatározhatja, mi a mérvadó tudás?

2005-ben Soros az SZDSZ-től előjogokat kapott, miután egyetemét Prágából kidobták. Ezt baráti levélben köszönte meg Magyar Bálintnak. A CEU csupa olyan link társadalomtudományi szakot indít, amire semmi szükség, mert a magyar egyetemek sokkal színvonalasabbak, és alapképzést is adnak, míg a CEU nem. Igaz, a magyar egyetemek nem egy link „amerikai diplomát” adnak, hanem alapos képzést, használható tudást. Olyan jól hangzó szakokat oktatnak a CEU-n, mint például közgazdasági modellező, gazdaságelmélet és gazdaságelemzés specializáció, globális piacok gazdaságpolitikája specializáció, összehasonlító történettudomány, világpolitika tanulmányok, nemzetiségi szakemberek képzése, összehasonlító politikatudomány, filozófia, társadalmi nemek tanulmánya, nők és társadalmi nemek története – azaz liberálfasiszta fajelmélet, genderideológia. Magyarország Közép-Európa termelési központja szerepre készül. Ehhez műszaki szakemberekre, elektromérnökökre, informatikusokra. orvosokra, biológusokra, és nem lábszagú entellektüellekre van szükségünk. De Ignatyev rektor elszemtelenedett, mint Berija. Kóstolgat bennünket.

Nyugalomra, békére, napi alkotómunkára van szükségünk. Nem pedig a musz­lim migránsok tombolására a Keletinél. Arra pedig végképpen nincs szüksége az országnak, hogy egy felforgató ügynökközpont működjön Budapest belvárosában. A gyér magyar érdeklődést a diákok nemzetiségi megoszlása is mutatja: 66 magyar és 400 külföldi diplomás kap a CEU-n posztgraduális továbbképzést. Mivel az angol a tannyelv, még az az előnyünk sincs a CEU-ból, hogy magyarul tudó mérnökök, orvosok, tanárok mennének haza innen, akik Magyarország követei lennének saját hazájukban. Sőt, ahogy a Parlament előtti CEU-tüntetésre gondolunk, éppen ellenkezőleg, a CEU a magyar nemzet elleni uszításra és gyűlöletre neveli hallgatóit: ide jönnek, befogadtuk őket, itt esznek, isznak, a mi fővárosunkat használják, és van képük ellenünk tüntetni.

Ne álmodozzunk! Ez az Amerika ugyanaz az Amerika. Nyugaton a helyzet változatlan: Trump 59 cirkáló rakétával lerombolta a honvédő háborút vívó szíriai kormány homszi Al-Shayrat légi bázisát, mert az onnan felszálló repülőgépek az USA által támogatott lázadók vegyifegyver-raktárát találták el, és ez nagyon kínos. Gáz van. Kínos ugyanis, hogy az USA olyanokat támogat, akik harci gázt használnak.

Jön a szír–orosz visszavágás. Megint megkergetik az USA hadiflottáját. Boszporusz és Gibraltár – a két neuralgikus forró pont a Földközi-tengeren – helyzete ismét inog. A törökök az USA által támogatott kurdokat támadják Irakban. Az iraki–szír háború eszkalálódik. És elindulnak ismét a migránsok újabb hullámai az USA-beavatkozás hatására. A mai kor Hunyadija és népe, Orbán és Magyarország az invázió útjában van. A CEU aljas rektora és NGO-s társai serényen dolgoznak a migráns út­akadály, Magyarország felszámolásán. Ez a tét, ezért durvul a hang, ez már háborús pszichózis.

Jánossy Péter Sámuel

04. 13.

(A szerző Ybl-díjas építészmérnök.)

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!