Olvasói levelek

Meghívó

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség és az Alapjogokért Központ tisztelettel hívja Önt az Igazságháborúk III. „Győzhet-e a szuverenitás a progresszív narratíva fölött?” c. konferenciára. Téma: amerikai választások, európai parlamenti választások, valamint a gyermekvédelem. Időpont: 2024. március 14. (csütörtök), 10:00 óra Helyszín: Konferenciaterem, Alapjogokért Központ (1121 Budapest, Budakeszi út 36/C)

A Budavári Palotanegyed ünnepi programja

A legtöbb esemény ingyenes, de a népszerűbb programoknál előzetes regisztráció szükséges a részvételhez.

A CÖF Klub Miskolc eseménye

A Székely Szabadság Napja alkalmából a CÖF Klub Miskolc az idén is megtartja szokásos megemlékezését, ami a hagyományaink szerint egy várost átszelő sétára épül. MÁRCIUS 10-én, VASÁRNAP, 10:00 órakor a ZENEPALOTA ELŐTTI TÉREN találkozunk,

Választások 2024. június 9.

Ismét fontos választások előtt áll az ország, 2024. június 9.(vasárnap) az EP és az önkormányzati képviselőkre fogunk szavazni. Az elmúlt évek, évtizedek alapján nagyon fontos kik képviselik hazánkat az EP-ben és kik irányítják az önkormányzatokat.

Meghívó

A Civil Összefogás Fórum Miskolci Klubja szeretettel hívja Önt a ….töretlen hittel….. című Vass Albert-estre Időpont: 2024. március 7. 17 óra Helyszín: Tudomány és Technika Háza klubterme (3529 Miskolc, Görgey Artúr utca 5.)

Meghívó

„Törékeny játékunk: a remény” Kósa György és Kósa Gábor szerzői estje Helyszín: Nádor terem (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.) Időpont: 2024.03.17. 19 óra Jegyár: 2.000,- Ft

A lemondás margójára

Lemondott a Köztársasági Elnök! Lemondott az a Novák Katalin, akit sokan tiszteltünk és szerettünk.

A mai emberi zűrzavarban böjti intés: igen-IGEN – nem-NEM!

Beszédetekben az igen igen, a nem nem legyen, mert ami ennél több, az a gonosztól van Máté 5,37 Az elmúlt napok megrendítő személyi bejelentései, Balog Zoltán püspök lemondása egyháza egysége védelme érdekében a zsinati lelkész elnöki tisztről, a kirobbant vagy …

Olvass tovább

Szivárványcsaládok hívői

Pók Katalin írása Pénteken, a szivárványcsaládok népszerű arcai lépnek fel a gyermeki abúzus ellen. Igen álságos, hogy a fellépők közül sokan, a Szivárványcsaládokért Alapítvány kártyajátékának népszerűsítői.

Nyílt levél a magyar nemzethez!

Perlaky Szilvia írása Egy kis elemzés az idei évről! És még csak február 11-e van!

Olvasói üzenetek Novák Katalin és Varga Judit lemondásához

Már korábban értesültünk arról, hogy Novák Katalin Köztársasági Elnök Asszony kegyelmi döntése körül olyan összefüggéseket kerestek „egyesek” amelyek a gyermekek bántalmazásának, a pedofíliának a bűntettének kegyelmezését jelentette Tisztelt Elnök Asszony részéről.

Legyen Békemenet!

Most már elég, amit a libero bolsevista dollár baloldal csinál, még mindig a Várban van és tüntet, nem elég nekik semmi, erre választ kell adni, és aki Magyarország ellen kampányol, hogy ne adják meg a jogos pénzeinket az EU-ból, azoktól meg kellene válni, akár állampolgárság megvonásával is, mert óriási kárt okoznak az országnak.  

Meghívó

A Kopp Mária Intézet szeretettel hívja Önöket a Család – Érték – Tér könyvbemutatóra és konferenciára 2024. január 12. péntek, 10:00 óra Helyszín: Millennium Háza (1146 Budapest, Olof Palme sétány 1.) REGISZTRÁCIÓ: rendezveny@koppmariaintezet.hu

Meghívó

Az Alapjogokért Központ ezúton meghívja Önöket  eseményére, melyen az Alapjogokért Központ gondozásában megjelent Horváth József: Veszélyes idők című könyvet mutatják be. Időpont: 2023. december 15. (péntek) 14:00 óra Helyszín: Lónyay-Hatvany-villa (Galéria terem) 1015 Budapest, Csónak u. 1. Regisztráció: sajto@alapjogokert.hu

Olvasói levelek

Tisztelt Dr Csizmadia László Úr! Nagy megnyugvással tölt el, hogy a magyar kormány és a IV. EuCET konferencia – a belső torzsalkodások helyett – az európai életforma mellett foglalt állást. Tisztelettel köszönöm az Elnök Úr tájékoztató levelét. Dr. B.T. ________________________________________________________________ Tisztelt CÖF-CÖKA! Tisztelt Dr.Csizmadia László Elnök Úr! …

Olvass tovább

Meghívó

A Nemzeti Örökség Intézete és a Magyar Emlékekért a Világban Egyesület tisztelettel meghívja Önt Mányoki Ádám festőművész születésének 350. évfordulója alkalmából tartandó emlékhelyavató ünnepségére.   Időpont: 2023. december 8. péntek, 11 óra Helyszín: Fiumei úti sírkert, 34-es parcella, 1. sor, 50. sírhely  (1086 budapest, Fiumei út 16-18.)

Pályázat

A Magyar Vidék Országos 56-os Szervezet meghirdeti a „Mit jelent nekem 1956?” című alkotói pályázatot általános iskolai és középiskolai tanulók számára. Beküldési határidő: 2023. december 6.

Meghívó Nagyszebenbe

Ars HUNGARICA 2023 november 10. és 19. között

Momentum – a pofátlanság teteje

Pesthidegkúti Polgári Körök Szövetsége levele Úgy látszik, most úgy rájött az ellenzékre a tüntetés-lapszórás, mint a hasmenés. Nem bírják visszatartani, és abbahagyni sem. Ma Hűvösvölgyben a Hüviház előtt ezúttal a momentumosok standoltak, és lapokat osztogattak. Elkértem egyet.

ÜNNEPELŐZETES ÉS EGYBEN ÜNNEPKÖSZÖNTŐ OKTÓBER 23-RA

LAPPANGÓ ORSZÁG PALASZÜRKE ÉGBOLT ALATT  – AZ ’56-OS ALIG ÉLT HAZA PARANCSOLATOS EMLÉKEZETE Dr. Békefy Lajos írása

Izraelben felütötte fejét a gonosz

Pók Katalin írása Izrael a „tejjel, mézzel folyó Kánaán”oldal, naponta tűnik fel a facebook-on és egyszer csak jön a hír, maga a sátán bukkant fel a Szentföldön. Semmi kétség, a sátán az értelmi szerzője a gyermekek meggyilkolásának, a bestiális tettnek a Hamasz nevében.

Olvasói levél

Őrület, hogy naponta többször hallom komoly emberektől, hogy Magyarország, és Budapest mily biztonságos, szinte fennhéjázó hangnemben…

Köszönet

Szívből köszönöm Neked és a CÖF-CÖKA-nak, hogy ugyan azt az oldalt támogatjátok,  mint mi, a Magyarországon élő lengyel hazafias gondolkodásúak. Ha a PiS győz Lengyelországban,  az  az egész szuverén, keresztény Európa győzelme is lesz.

A világújító fényről, a reformációról üzenő festmények

Reformáció hónapjában korábbi időkben a gyülekezetekben bűnbánati heteket, napokat tartottak. Ez a reformáció lényegéhez annyira illő, abból kisarjadó gyakorlat mára bizony elsatnyult, legfeljebb pár napra szorult vissza. Lehet persze hivatkozni szociológiai, gyülekezetszociológiai tényekre (kevés szabadidő, csekély részvétel, érdeklődés), de a lényegen ez mit sem változtat. Mi a lényeg? Amit a koppenhágai evangélikus templomban látható reformációi festmény és Lucas Cranach műve is kifejez:  a reformáció a közösség megújítása Istennel, Jézus Krisztus által, a Szentlélek munkálkodása nyomán.

Meghívó

A Jászok Egyesülete Elnöksége tisztelettel meghívja Önt az egyesület következő összejövetelére, melyet 2023. október 26-án (csütörtök) 17,00 órakor tartunk a Pest vármegyei Megyeházán (Budapest V., Városház u. 7., II. emelet 245. sz.). Szolnoktól Szentendréig – Egy muzeológus pályaíve címmel tart vetített képes előadást Dr. Bereczki Ibolya főigazgató-helyettes (Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Szentendre)

Meghívó

A Magyar Napló Kiadó és a FOKUSZ Egyesület szeretettel vár minden érdeklődőt Deák Ernő – Magyarként Ausztriában című könyvének bemutatójára Időpont: 2023.10.12. csütörtök 18 óra Helyszín: a Magyar Napló Könyvesboltja (1082 Budapest Üllői út 66/b)

Programajánló

A Várkapitányság 2023. októberi programjai

Mi az hogy katolikus?

Pók Katalin írása A katolikus, azaz egyetemes egyház Jézus egyházaként jött létre apostolainak cselekedetei nyomán. Luther Márton fellépése után a Bibliát és az egyházat kezdték különféleképpen értelmezni, így jött létre a számtalan immár protestáns egyház, és ez a mai napig tart.

Meghívó

A Nemzeti Örökség Intézete tisztelettel meghívja Önöket a budafoki, a csepeli, a pesterzsébeti, a cinkotai és a rákospalotai temetőkben elhelyezésre kerülő, Nemzeti Sírkertbe sorolt sírokat jelölő parcellakő átadása alkalmából rendezett ünnepségére Időpont: 2023. október 12. csütörtök, 11 óra Helyszín: Budafoki temető (1222 Budapest, Temető u. 12.)

Orbán Viktor a jelenlegi Európa Churchillje

Egy amerikai tábornok arra kéri a magyar miniszterelnököt, hogy tartson ki a globalista ellenszéllel szemben. Michael Flynn amerikai tábornok szerint mind a magyarokat, mind az amerikaikat fűti a szabadság iránti vágy, részben ebből fakad a globális elittel szembeni küzdelmük is.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!