CÖF Klub Miskolc – Ott voltunk újra a Békemeneten!

Újra átjárt a felemelő érzést, amit csak a BÉKEMENET-en résztvevők tapasztalhatnak meg. A CÖF Klub Miskolc – természetesen – most is ott volt a békemeneten 51 fővel.


Korán keltünk, korán indultunk, hogy terveink szerint a menet élén haladhassunk. Valóban elsők között érkeztünk, a Bazilika előtt már vártak a 24hu fotósai és el is kísértek az Akadémiáig
Szerencsére sikerült „elvesztenünk” őket, miután a rakparton megalkottuk az első sort. Később, a molinó utáni első sorból kiszorultunk, de a Margitszigeten is, 50 m-en belül voltunk az emelvényről.
Lehet, ezért volt kissé harsány a Nemzeti Szinház művészeinek különben nagyszerű előadása. A korai érkezés gyümölcse este beérett, a buszunkkal sofőrünk (Ilyó Kovács István) a sorban a 2. helyen várt, így keveset kellet gyalogolnunk.
Újra elfáradtunk és feltöltődtünk: hittel és bizalommal. Hiszen a Megváltónk csak hűsítő permetet szórt ránk; a méltósággal, egymás iránti türelemmel és szeretettel vonuló


Megjegyzem, Ferenczyné Lendeczky Katalin, aki korábbi lábtörése miatt itthon kellett maradjon, írt is a 24hu-nak, amit itt közreadok:
„Tisztelt Szerkesztőség! Felháborodásomnak adok hangot a Békemeneten készült és közreadott fotójuk miatt. Önök reális, igazmondó sajtóorgánumnak tartják magukat. Sajnálom, hogy a Békemenetre kiküldött munkatársukat csak a pálinkázó kis társaság ihlette meg. Pedig a
közel 500 ezer ember között találtak volna fotogénebb arcokat – hogy finoman fogalmazzak -, fiatalokat,
gyerekeiket nyakukban cipelő apukákat is. Akik mind egy ügyért, a béke melletti demonstrálásért vonultak végig. Aki tanult valami kicsit is a történelemből, és netalán tán kapott a szüleitől némi hazaszeretetet, az gondolkozik, nem tesz ilyet.
Tisztelt Szerkesztőség! Legközelebb gondolják meg, hogy milyen szellemi munícióval bíró kollégát küldenek ki oda, ahol a haza mellett állnak ki emberek.
Ferenczyné Lendeczky Katalin”
A cikk itt érhető el: https://telex.hu/belfold/2024/06/01/bekemenet-nagykepes
Az első kép az, amiért Kati írt. Biztos, hogy úgy halunk meg, hogy Katit nem tudom meggyőzni arról, hogy ezeket az bántja jobban, ha átnézünk rajtuk, nem veszünk tudomást rólunk. Az ilyen reakcióknak még örülnek is ezek a szégyentelenek.
A hatalmas tömeg pedig bizakodással töltött/tölt el a közös jövőnk, a gonoszt legyőzni képes jelentős szavazat-többség biztosítását illetően.

Miniszterelnök Úr a szokásos, logikailag és retorikailag tökéletesen felépített előadása rendre hangos tetszésnyilvánítást váltott ki. Határozottan megerősítette újra, hogy Ukrajnáért nem hull majd honi vér. A kárpátaljai magyaroknak – bíztatásul – üzente, már nincs messze a vége a megpróbáltatásoknak.
A gender-őrületnek továbbra is ellen állunk, gyermekeinket megvédjük, az illegális migrációt továbbra sem engedjük.

A fenti célok eléréséhez az első lépés, hogy meg kell nyernünk az EP-választást. A FIDESZ ennek érdekében a hátra lévő napokban soha nem látható mozgósításba kezd.
Segítsük Őket azzal, hogy ismerőseinket, barátainkat, családtagjainkat, rokonainkat orientáljuk a Fidesz jelöltekre adandó szavazat behúzására. Ne feledd: valóban a jövőnkről van szó! A III. Világháború nem az emberi civilzáció jövőjét teremtené meg!!!
Mondj nemet a háborúra (NO War), mondj nemet a természetellenes nemi identitásra (No Gender), mond nemet a keresztény európai kultúra és történelem elvesztésére (No Migration).

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!