Olvasói levelek

Tisztelt Vezetőség!

Bár már csak 1 hónap van hátra az EP választásokig, nem is értem ebben a helyzetben vajon miért nem szerveznek egy olyan Békemenetet, mely többszörösen és valóban és szó szerinti békemenet lehetne ebben a nem csak háborús, hanem atomháborús fenyegetésben, sőt, az atomellenes ismert jelvényt is visszahódíthatnánk a baloldaltól ezzel is fricskát mutatva nekik: no ezt kapjátok ki.

És mivel ha az összes mandátumot is megnyerné a Fidesz, még az is elég kevés lenne Brüsszelben, a magyar Békemenet hírét és üzenetét az ÖSSZES európai fővárosban akár csak egyetlen picike standdal hirdetni lehetne, tán a tisztelt európai lakosoknak esetleg felnyitná a szemét.

Üdvözlettel
U.K.
Budapest

______________________________________________________________________________________________________________

Szomorú látlelet, de feladatmeghatározás is!!!

„Már évtizedek óta téma a közbeszédben a népesség csökkentése. Az első számú célpont a fehér ember kipusztítása vagy más fajtákkalvaló beolvasztása. A megalapozó lépés volt a keresztény világ erkölcsimegrontása és tudati leépítése. Az első számú áldozat a szellemiértelmiség. Tanítók, tanárok, papok, stb. Tehát a népnevelők.
Magyar példa: A magyar értelmiség a rendszerváltás óta kudarcot kudarcra halmozott, mert olyan célok megoldását tűzte maga elé, amelyre a magyar tömegek nem alkalmasak. Az elesettség mélysége abban mutatkozik meg, hogy a legkiválóbbak, országszerte ismertek és tiszteltek se képesek felfogni az elesettség mélységét, még kevésbé felismerni a baj okát, majd kijelölni a teendőket. Valójában, ez az MVSZ feladata lenne. Ezt elmondtam Patrubánynak háromszor!
A jövő azé, aki az ifjúságot neveli! A magyar ifjúságot ellenségeink nevelik. Az egyetlen lehetőség, minél több nyári ifjúsági tábor rendezése, ahol a fiatalokkal megismertetnék az elhazudott magyar történelmet, ami nemcsak az agynak mondana valamit, hanem a szívnek is.”

K.T.
____________________________________________________________________________________________________

Most volna igazán szükség egy békemenetre a választások előtt!

Dr. P.S.
___________________________________________________________________________________________________

Tisztelt Szerkesztőség!

A senkiházi Magyar Péter jelenségről – lehet, hogy túlaggódom – de a mi táborunknak is illenék tömegeket megmozgató kampánygyűlésekről beszámolni. Szép-szép, hogy gyűlnek az aláírások, de egy-egy nagyvárosban jó lenne tömegeket látni a kampányban a Fidesz részéről -mert most a béke mindennél fontosabb. Azok a hazugságok-amiket ez a mihaszna semmirekellő ember olykor állít, hát ez roppant felháborító

Van egy olyan érzésem, hogy az USA-ban a Soros-maffia váltott már ejtik Gyurcsányt, annyi sikertelenség után és új lovat/Magyar/ futtatnak, és ehhez kapcsolódik még, valahol volt utalás rá talán a BBC kottyintotta el, hogy állítólag a brit titkosszolgálat is ezen az úton jár!

A Datadat felgöngyölítése is megérne egy misét!

Tisztelettel   
K.I.
____________________________________________________________________________________________________

A mozgásomban korlátozottként eljutni sehová sem tudok, de annál kitartóbban fordulok  Istenhez és kérem esedezve, álljon mellettünk, hiszen Isten maga a Béke, s megígérte, hogy nem hagy el soha senkit, aki az „Ő zászlóját zengi”
Nincs üdv, csak Jézus Krisztuson keresztül.
BÉKÉT ADJ SZÍVÜNKNEK, BÉKÉT CSALÁDUNKNAK, BÉKÉT NEMZETÜNKNEK, BÉKÉT A VILÁGNAK !  
Hallgassa meg az Úr sok jóakaratú ember imáját!

M-né P.A.
______________________________________________________________________________________________________

Csizmadia Úr!
Békemenetre nagy szükség lenne! Mintha vonakodnának megrendezni! Talán félnek hogy kevesebben lennének?

Sz.
______________________________________________________________________________________________________

Kedves Csizmadia Úr!

Nagyon sok mindent leír, csak azt nem, hogy 60 év után miért kullogunk a sor végén. Mindenkit tudunk szidni, de nálunk semmi nem változott.

A Gyurcsány- Bajnai társaság megteremntette a saját rabló bandáját, hiszen a kisz titkárok vették kezükbe az irányítást, majd amikor jól laktak, jött a másik kisz titkár társaság Orbán Viktor vezetésével és megteremtették a saját oligarhájukat a család tagokkal, és jól megtömték zsebeiket, csak nekünk állampolgároknak maradt lyukas a zsebünk.

Ha ezen tudnánk változtatni, meg azon, hogy ne mindig másokat szidjunk a mi hibáinkért, talán feljebb tudnánk jutni a ranglétrán.

Egy kis eszmefuttatás egy 83 éves magyar embertől.

Önöknek meg reményt, hogy jobbá tudják tenni szép hazánkat.

Üdvözlettel,

V.A.
_______________________________________________________________________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Fórum!

Érdeklődni szeretnék, hogy a választások előtte lesz-e Békemenet? Már nagy szükség lenne rá. 

Köszönettel:

B.M.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!