Meghívó kihelyezett Civil Akadémiára – Miskolc

A CÖF Klub Miskolc tisztelettel meghívja Önöket a „Miskolc a fejlődés útjára lép” című kihelyezett Civil Akadémiájára.
Vendég: Tóth-Szántai József, a FIDESZ által támogatott polgármester- jelölt
Időpont: 2024. május 30. csütörtök 18 óra
Helyszín: Tudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey A. u. 5.)

Június 9 sorsdöntő lesz az életünkben, hiszen az Európai Parlament újraválasztásával Európa kulturális, gazdasági, ökológiai identitásáról döntünk, az önkormányzati választással pedig szűkebb pátriánk, nevesen Miskolc jövőjéről, a miskolci lét minőségéről.

Az EP jelenlegi tagjai lázas szorgalommal munkálkodtak az illegális migráció legitimálásán, a genderideológia, az LMBTQ életforma elfogadtatásán, elterjesztésén, az ukrajnai háború tovább folytatásán, a közvetlen beavatkozáson Oroszország legyőzését vizionálva. A hazánkat a magyar baloldali EP-képviselők harsány támogatásával jogállamiság okán elmarasztaló EP lábbal tiporja a jogot, legyen szó a világ nagy válságairól (energia-; az un. klímaválság; ukrán- és palesztin-zsidó háború) vagy az európai mezőgazdák ellehetetlenítéséről. Mindeközben a parlament több tagja és tisztségviselője került börtönbe bizonyított korrupció miatt, EP-tagságát megtartva. A jelenlegi EP-képviselők lecserélése a FIDESZ- és KDNP-képviselőkre elemi érdekünk.

Miskolc napjainkban olyan morális válságot él át, amelyhez foghatóra nem emlékszünk. A polgármester-jelöltet támogató koalíció (széles körben használt szóval: a moslékkoalíció) a regnálásuk során kitermelte saját ellenzékét, a városról megfeledkezve. A polgármester jó szándéka kevés volt az egység fenntartásához. A közbiztonságot, a közlekedést, a város arculatát javító, a korábbi polgármester alatt bevetetett intézkedések, intézmények zömmel megszüntetésre kerültek. A város vonzóképessége lanyhult, példának okáért a közfürdőket időszakosan vagy tartósan bezárták, a tömegközlekedés kaotikus, dugók dugók hátán még ott is, ahol a forgalmat építési beruházással átszervezték.

Mindezeknek oka, állítólag, a kormányzati támogatások megvonása. Hiteles források szerint viszont a város támogatását a kormány nem csökkentette, sőt növelte.

A Miskolcot – méltatlanul – a 9. legkevésbé élhető várossá degradáló felmérés szerint is, a saját tapasztalataink miatt is, Miskolc polgárai változásért kiáltanak. A FIDESZ és a KDNP és a Pont Mi Lokálpatrióták Egyesület jelöltjének, Tóth-Szántai Józsefnek a programja mindezen neuralgikus nehézségekre fókuszál és szakszerűen alátámasztott válaszokat ad a megoldásra, fejlesztésre. Vendégünk előadásában beavatja
az érdeklődőket a részletekbe is.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk 2024. május 30-án (csütörtökön) 17.30-tól a Tudomány és Technika Házában. Kérdések előzetesen is elküldhetők e-mail válaszlevélben, de néhány szóbeli kérdésre is lehetőséget adunk.
CÖFKLUB MISKOLC cofklubmiskolc@gmail.com


Dr. Lengyel Attila
a CÖF Klub Miskolc tiszteletbeli elnöke

Holló Gyula
a CÖF Klub Miskolc elnöke

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!