Blog

Meghívó

Háttérképek háttérképe – Mátészalka, 2017. április 1., 17:00 óra

Meghívó

Gazdaságélénkítési, munkahelyteremtési, vállalkozásfejlesztési fórum és kerekasztal-beszélgetés, Mátészalka – 2017. április 1.-én 15:00 órai kezdettel

Meghívó

a CÖF Dombóvári Szervezetének rendezvényére – 2017. április 4.-én 17:30 órakor

Meghívó – Civil Akadémia

Szent Margit Gimnázium 2017.04.03. 18 óra

Legutóbbi döntésével megdőlt az Emberi Jogi Bíróság hitelessége

Az Emberi Jogok Európai Egyezményébe ütközik az, ahogy Magyarország fogva tartottak két bangladesi menedékkérőt 2015 őszén a röszkei tranzitzónában, mondta ki nem jogerős határozatában az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB).

Petíció Cecilia Vikström a Petíciós Bizottság elnöke részére

Megkaptuk a választ a levélre: Petíció parlamenti vizsgálóbizottság felállításáért és egy állandó monitoring-rendszer létrehozásáért a kettős minőségű élelmiszerek ügyében

Köszönjük!

Örömmel közöljük, hogy az atyhai templom újjáépítése érdekében szervezett jótékonysági estünk a Vigadóban nagy sikerrel zárult.

Nyílt levél

Lengyel barátainkkal közös egyetértésben tudjuk, hogy a politikában a megkerülhetetlen józan döntések elválnak az érzelmektől.

Meghívó

Budaörsi Polgári Kaszinó, ADLER KÁVÉHÁZ – 2017.03.17, 18:00 óra

Meghívó – március 15.

Mint minden évben, örömmel jelenthetjük, hogy lengyel barátaink március 15-i nemzeti ünnepünkre ismét eljönnek.

Meghívó

A XXI. Század Intézet és a Polgári Magyarországért Alapítvány tisztelettel meghívja Önt az Eötvös József nevét viselő közös rendezvénysorozatuk soron következő előadására.

2017.03.09. CÖF-CÖKA sajtótájékoztató

Mai sajtótájékoztatónk vitathatatlanul a magyarok szuverén ügyéről, a köztársasági elnökválasztásról szól. Erre a kijelentésre feljogosít alaptörvényünk és a demokrácia kiemelt elve, a szubszidiaritás.

Az SZJA 1% felajánlásának változásai

Mit kell tennie annak, aki szeretne rendelkezni személyi jövedelemadójának 1%-áról?

Lovas István cikksorozata I-III. rész

Exkluzív interjú Völgyesi Miklóssal, a Legfelsőbb Bíróság nyugalmazott tanácsvezetőjével a hazai bírói gyakorlatról.

Többen rendelkeznek az egy százalékról

Külön kell rendelkezniük a személyi jövedelemadó egy-egy százalékának felajánlásáról azoknak, akiknek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal készíti a bevallását.

Jótékonysági gála a Vigadóban a leégett atyhai templom javára – jegyek kaphatók!

A CÖF a magyar összefogás sikerét ünneplő szándékkal, és a még hiányzó összeg kiegészítése érdekében, 2017. március 13., hétfőn, 19.00 órától kezdődően jótékonysági gálát szervez neves művészek fellépésével a pesti Vigadóban (Vigadó Díszterem, Budapest, V., Vigadó tér 2.).

Felhívás

Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2017.

Anya, apa, gyerekek: a család

A Kereszténydemokrata Néppárt is támogatja a hagyományos házasság- és családfelfogást erősítő Anya, apa, gyerekek című európai polgári kezdeményezést.

Huszonnyolcezer szervezet számára juttathatnak pénzt az adófizetők

Az adófizetők idén is rendelkezhetnek adójuk egy-egy százalékáról. A magánszemélyek a civil világ 28 ezer szereplője és az egyházi élet 31 résztvevője közül választhatnak, de megjelölhető a Nemzeti tehetségprogram is.

Az átkelésnek ára van

Nincs arról szó, hogy a civil szervezetek vezetőinek vagyonnyilatkozatot kell tenni. Talán bizonyos esetekben ez sem ártana.

Programajánló: Hegedűs Endre zenekari zongoraestje

ZENEAKADÉMIA NAGYTEREM március 21. kedd 19.30

Közlemény

A kígyó ismét a farkába harapott Az MSZP és a DK országos központja változatlanul a CÖF-CÖKA pénzügyeinek hátterét firtatja ahelyett, hogy lehúzná az anyagilag és erkölcsileg csődbe ment párt üzelmeinek rolóját.

Közlemény

Az MSZP már megint tévedett

Meghívó

5 éves a Békemenet című Civil Akadémiára

Közlemény

Jogerősen pert vesztett Hagyó a CÖF-fel szemben

Közlemény

A Jobbik Facebookos rézfúvósai döbbenetükben elhallgatnak. Szembesülniük kellett a valósággal, hogy pártalapítványuk busásan támogatja a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány álcivil szervezetet.

Közlemény

Tudatjuk, hogy a Jobbik pártalapítványa által finanszírozott Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány (KMA) a felelőse, a nevében is félrevezető „Nemzeti TV”-nek (N1TV), amely a hiteltelenség ragályát közpénzen terjeszti.

Részvétnyilvánítás

Mindannyian osztozunk a fájdalomban. A CÖF-CÖKA kuratóriuma 100 ezer forintot utalt át az Ökumenikus Segélyszervezet megadott bankszámlájára az olaszországi buszbaleset sérültjei és az áldozatok hozzátartozói javára.

Facebook oldal – hamarosan!

Felhívnánk szíves figyelmüket, hogy hamarosan elindítjuk facebook oldalunkat, így már onnan is értesülhetnek folyamatosan frissülő híreinkről.

NYÍLT LEVÉL – Antonio Tajani az Európai Parlament elnöke részére

Antonio Tajani az Európai Parlament elnöke

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!