Blog

BÉTEX – Végkiárusítás

A BÉTEX Zrt rövidesen befejezi lakástextil üzletágának működtetését. Most folyamatosan vásárolhat 50%-os kedvezménnyel a végkiárusításra került készletünkből.

Atlatszo.hu kérdései

Az Atlatszo.hu a CÖF-CÖKÁ-nak az alábbi kérdéseket tette fel. Természetesen a kérdéseket abban az esetben fogjuk megválaszolni, ha az a kölcsönösség alapján történik. Az Átlátszó komoly munkával összeírt minden kérdésére megnyugtató választ tudunk nyújtani. A hozzánk intézett kérdéscsoportra azonban a válaszokat a következő szervezetektől is elvárjuk.

Közlemény

A CÖF-CÖKA a tegnapi napon az MTI OS-ben közzétette nyilatkozatát, miszerint 2016-ig (!) állami cégtől nem kapott támogatást. Az MVM-től 2016 végén érkezett támogatás.

Közlemény

A CÖF-CÖKA kíváncsian várja a Magyar Nemzet főszerkesztőjének írt kérdéseire a válaszokat. Eltelt három hét és a Főszerkesztő Úr hallgat. Nyílt levelünkben leírt kérdések pedig nyilván érdeklik a Magyar Nemzet és a vele tandemben működő Hír TV nézőit is.

Szávay kérdez és hallgat, mint a sír…

A Jobbik kinevezett CÖF-CÖKA felelőse úgy tűnik, hogy csak kérdezni tud, ezt tette tegnap a Parlamentben is. Azonban amikor a Jobbik pártalapítványának pénzügyeiről kérdezik, felelet nincs, néma, mint a sír. A pártalapítványuk által támogatott szervezetek pénzügyi gazdálkodásáról mélyen hallgat.

Vérebes hajsza a CÖF-CÖKA elnöke ellen

Az Index láthatóan nehezen viseli a kettős irányítást. A tulajdonos oligarchák részéről fokozódik a teljesítményorientált nyomásgyakorlás.

Meghívó

ADLER KÁVÉHÁZ, 2017. május 12. péntek, 18:00 óra

Orbán Viktor teljes beszéde az EU Parlamentben

A magyarok mindig is Európa fontos nemzetének tartották magukat.

Kedvező külkereskedelmi adatok: nagyobb mozgástér hazánk számára

A KSH által 2017. április 7-én közölt külkereskedelmi adatok világosan jelzik Magyarország mostani pénzügyi helyzetének nemzetközi kereskedelmünk általi megalapozottságát. A tájékoztatás szerint februárban a magyar export értéke 8,1 milliárd eurót (2507 milliárd forintot), míg az importé 7,2 milliárd eurót (2226 …

Olvass tovább

Meghívó

Szent Margit Gimnázium, 2017. május 8. 18:00

A CÖF közleménye a HVG valószínűleg minket érintő címlapjáról

Az emberek hű társuknak tekintik a kutyákat és segítő szándékukat nagy becsben tartják.

Protestáns Tavasz 2017

A Hold utcai református templomban, 2017. április 9 – május 28.

Összehasonlítás

Az ellenzéki média (HVG, Átlátszó, 24.hu, Index, stb.) most azon munkálkodik, hogy összehasonlítja az 1%-os támogatásunkat az Átlátszó internetes újsággal.

A tisztánlátás legfőbb dokumentuma!

Íme, a Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány (civil szervezet) bírósági letétbe helyezett mérlege

Szabályosan működik a CÖF

Magyar Idők, 2017.04.21.

Az LMP hazugsággyár napi három műszakra állt át

A héten az LMP-s politikusokat háromszor hazugságon kaptuk. Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Ungár Péter valótlanságokat állított egy iskoláról és egy civil szervezetről, a CÖF mérlegéről és a CÖF-höz érkező, Magyarországról származó támogatásokról.

Válasz az LMP közleményére

Az LMP parlamenti frakciója Szél Bernadett vezetésével ismét bakot lőtt.

Válasz a DK közleményére

A DK közleményében felszólította a CÖF-CÖKÁ-t, hogy fizesse vissza a Szövetség a Polgári Magyarországért alapítványtól kapott támogatást.

Nyílt levél a Magyar Nemzet főszerkesztőjének

„Lehullhatna a CÖF álarca is” cikkük nyomán

Meghívó a NAV civil szervezeti fórumára

2017. április 26. 9:30-12:30

Az LMP hazugsággyára tovább működik

Szél Bernadett a CÖF mérlegét megcsonkítva, abból olyan lapokat mutogatott a Parlamentben, amelyeket a CÖF-nek nem kellett kitölteni, mert sem a központi költségvetésből, sem önkormányzati költségvetésből, sem nemzetközi forrásból, sőt normatív támogatásból sem kapott pénzösszegeket.

FIGYELEM!

A CÖF-CÖKA és a Békemenet szervezői ezúton is értesítjük támogatóinkat, hogy a Facebookon álhírek jelennek meg azzal kapcsolatban, hogy vasárnap vagy más időpont megjelölésével Békemenetet szervezünk.

Húsvéti üdvözlet

Áldott és békés húsvéti ünnepeket kívánok!

Nagypéntek a szeretet drámája! Húsvét a szeretet diadala!

Szeretett magyar hazám parlamentje váratlan ajándékkal lepte meg nemzetünket.

Hazugsággyárként működik az LMP

Az egyre kevesebb támogatót maga mögött tudható törpepárt az utóbbi időben a hazugságok tömkelegével vezeti félre a magyar embereket. A párt társelnöke, Hadházy Ákos e tevékenységben az élen jár.

Bánatban és örömben is osztozunk

Miskolcról és Zalaegerszegről ma elindultak a CÖF-CÖKA szellemi honvédői, hogy a holnapi varsói állami ünnepségen emlékezzenek a szmolenszki repülőgép katasztrófa áldozataira.

Előadás Dombóváron

CÖF szóvivőnk, ifj. Lomnici Zoltán április 4-én sikeres előadást tartott Dombóváron. Téma: migráns kérdés aktuálpolitikai kérdések. Képek

Meghívó – MA!

2017. április 5., szerda, 18:00 óra, Budavári Polgári Szalon

Tiszteletet a népnek!

A Jobbik plakátja megerősíti, hogy a szédelgő társulat kreativitása a nullával egyenlő.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!