Levél a Belügy és Igazságügyi Tanácsnak

Justice and Home Affairs Council Rue de la Loi/Wetstraat 175
B-1048 Bruxelles/Brussel
Belgique/België  

Tisztelt Belügy és Igazságügyi Tanács!

Mint ismeretes, a legutóbbi – az európai emberek hozzájárulása nélkül kötött és a migrációs EU-s politikát alapjaiban érintő – megállapodást a francia, a német, a máltai és az olasz belügyminiszter írta alá, terveik szerint a bevándorlókat a megérkezésük utáni egy hónapban kvóták szerint szétosztják a tagállamok között. A négy uniós ország és a soros elnök Finnország célja, hogy a megállapodást az uniós belügyminiszterek elé terjesztik, hogy egy átfogó megállapodás alapja legyen a paktum.

A magyarországi nemzeti civileknek is van kvótára vonatkozó érdemi javaslatuk. Az Európai Unió közös költségvetéséből pénzügyileg meghatározott kvótát kell elkülöníteni azon, bajban lévő országok gazdasági megsegítésére, amelyek kiindulópontjai a migrá­ciónak, és a franciák, belgák, hollandok, spanyolok, volt gyarmatosítók meghatározott módon, a súlyuknak megfelelően járuljanak hozzá e kiemelt pénzügyi csomaghoz.

Azok az uniós országok, amelyek munkaerő-toborzásra szorulnak, a migráció kiindulópontjain állítsanak fel irodákat, kössenek munkaszerződéseket a bajba jutott országok munkát keresőivel, és gondoskodjanak azok szállításáról, foglalkoztatásáról, jövőbeni sorsáról.

Végezetül vegyék figyelembe, hogy Európa lakosságát nem lehet félrevezetni, nem lehet a hazájukat elárverezni. Az európai ember életmódja kipróbált, mesterségesen nem megváltoztatható.

Budapest, 2019. október 3.

Tisztelettel:

Csizmadia László

kuratóriumi elnök

CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány)

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!