Büszkék vagyunk arra, hogy alapító tagunk és a kuratórium tagja dr. Bencze Izabella jelentős és kiemelkedő állami kitüntetést kapott.
Megköszönve munkáját gratulálunk és az általa írtakat közzétesszük:

Kedves Barátaim, ismerőseim!

Ez a mail nem a dicsekvés, hanem a köszönet helye. A kitüntetés indokolásából kiindulva szeretném megköszönni, hogy az elmúlt 12 évben a publicisztikáimat olvastátok, továbbítottátok, esetleg ajánlottátok, az előadásaimat meghallgattátok. Enélkül ugyanis nem kaphattam volna meg ezt a kitüntetést.

„Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter állami kitüntetéseket adott át Áder János köztársasági elnök megbízásából.  Gulyás Gergely miniszter a Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetést adott át:

a magyarság felemelkedésének ügyét szolgáló közéleti pályája, a privatizáció visszásságairól, illetve a nemzeti vagyon védelméről szóló tényfeltáró publicisztikái és előadásai, valamint a civil társadalom szervezésében vállalt szerepe elismeréseként

dr. Bencze Izabella jogásznak, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriuma tagjának”

Ismételten köszönöm, üdvözlettel

Bencze Izabella

_____________________________________________________________________________

Kedves Szellemi Honvédő Barátaim!

Őszintén meglepett, és meghatott, hogy milyen sokan gratuláltak az augusztus 20.-ai kitüntetésemhez,  s az még inkább szívet melengető, hogy mindezt milyen őszintén, és szeretettel tették.

Köszönöm mindenkinek, és még egyszer hadd erősítsem meg: olvasók, és a nemzetünkért harcoló, értő közönség és közösség nélkül nem ment volna. Úgyhogy ez a Tisztikereszt mindnyájunknak szól!

Szeretettel
Bencze Izabella

2019.08.30.