Blog

Heti TV

Szabadon Európában Csizmadia László és ifj. Lomnici Zoltán beszélgetése

Csizmadia László – Echo TV interjú

A CÖF-CÖKA támogatja pontos törvényi tényállás megfogalmazása után a civil szervezetek vezetőinek vagyon nyilatkozatára vonatkozó előírását.

Soltész: Soros arra számított, hogy tovább garázdálkodhat Magyarországon

Keddi sajtótájékoztatóján nyilatkozott Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke arról, hogy a Magyarország politikájának befolyásolására létrejött, Soros György által pénzelt álcivil szervezetek átláthatóságát biztosítani kell a jövőben, s minderre most a nemzetközi viszonyok megváltozása is lehetőséget biztosít.

Közlemény

Vakvágányon az adófizetők pénzéből (közpénzekből) élő szocliberális pártok külföldről érkező pénzekkel manipuláló álcivil szervezeteket vontató gőzmozdonya. A kazán túlterhelése kisiklással is fenyegethet. Ajánlott a lassítás és a tények számbavétele.

Civilek Áder János mellett

Köszönjük a 48 óra alatt érkezett aláírásokat! Névsor

Ryszard Kapuściński: A magyarok támogatják a lengyel kormányt

Dr Csizmadia László, a CÖF-CÖKA magyar civil szervezet elnöke, szlovákiai, szerbiai, erdélyi és kárpátaljai civil szervezetek tagjai aláírásokat gyűjtenek a lengyel kormányt támogató levél alatt.

Köztársasági elnökválasztás

A CÖF-CÖKA úgy gondolja, hogy Dr. Áder János munkáját a közjó szem előtt tartásával végezte, megbízatásának teljesítésével elégedettek lehetünk.

Meghívó – IV. Székely Bál

Várkert Bazár 2017. február 4. 18:00 óra

Válasz az LMP facebook petárdáira

Szél Bernadett facebook oldalán a CÖF-öt és szóvivőjét megengedhetetlen jelzőkkel illeti: „szánalmasak, elvetemültek”. Ez arra kényszerít bennünket, hogy a megengedhetetlen stílusú, politikai kultúrát nélkülöző megszólalásra, bár nehezünkre esik, hasonló módon reagáljunk.

Áldott Karácsonyt kívánunk

CÖF-CÖKA vezetősége

Köszönet

Mint Magyarországon élő, lengyel-magyar barátságot és nemzeti hagyományokon alapuló együttműködést ápoló lengyel, igaz köszönetet mondok Nektek az ultraliberális erők által támadott, Lengyelország szuverenitását védő, valamint hagyományos keresztény Európa megmaradásáért – Magyarországgal együtt – küzdő, jelenlegi lengyel Parlamentnek és Kormánynak tiltakozó nyilatkozatban nyújtott erkölcsi támogatásért.

Több mint ötmilliárd forint jut jövőre a civil szervezetekre

Csütörtöktől pályázhatnak működési támogatásra a civil szervezetek a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2,6 milliárd forint keretösszegű kiírása alapján – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára sajtótájékoztatón, Budapesten.

Válasz Vona Gábor december 9-i facebook bejegyzésére, figyelembe véve az általa megosztott médiumok közléseit

A JOBBIK-os pártelnök napról napra lelepleződő kijelentései, híveit is félrevezető írásai egy bukása felé rohanó politikus meggondolatlanságát tükrözik. Kétségbeesett próbálkozások táborának visszacsalogatására.

Szellemi Honvédő Mozgalom díjainak átadása

A 2016-os Szellemi Honvédő díjat átvehette: Dr. Völgyesi Miklós nyugalmazott bíró ifj. Tóth György rádiós szerkesztő FÓKUSZ Egyesület, elnöke Zsiga Kristóf

Meghívó

Adventi gondolatok című Civil Akadémiára 2016. november 28. 18:00

Meghívó – Szellemi Honvédő Találkozó

Részvételi szándékát mielőbb jelezze itt! https://goo.gl/forms/oMzWTDlRQVqi8MVj2

Civil Akadémia

Civil Akadémia 2016. november 21. 18:00 Béky László és dr Csókay András előadásával

Megemlékezés Krakkóban

November 10-én több mint 300 szellemi honvédőnk indult Krakkóba, hogy részt vegyen Lengyelország függetlenségének ünnepi megemlékezésén. A közös ünnepségsorozat megnyitásaként a Katyńi Keresztnél Csizmadia László emlékező beszédet mondott.

Közlemény

Az elmúlt évek történései, az európai kihívásokra adott közösségi, intézményi válaszok világosan jelzik az Európai Unió válságát. Egyértelmű kudarc, hogy Nagy-Britannia népe a 2016. júniusi népszavazáson – a választójogosultak csaknem háromnegyedének részvétele mellett – az Európai Unióból való kilépés mellett döntött.

Kutatás

Kérdés: „Kérem, mondja meg, ismeri-e az alábbi civil szervezeteket, hallott-e már róluk, ismeri-e tevékenységüket?”

Atyhai katolikus templom adomány

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szeptember 18-án leégett székelyföldi, atyhai katolikus templom újjáépítéséért a CÖF honlapján, szeptember 21-én indított adománygyűjtő akciónk eredményeként október 28-án, pénteken, az Atyhai Plébániahivatal erre a célra létrehozott bankszámlaszámára átutaltunk 3.507.000, azaz hárommillióötszázhétezer forintot.

Október 23. Ünneplés lengyel barátainkkal

Ma olyan molinó mögött fogunk bevonulni a Kossuth térre, aminek a felirata „A két jó barát – Együtt őrzi Európát!” Csendben emlékezve demonstráljuk, hogy a lengyel és magyar emberek közös sorsa testvéri szövetséggé forrasztotta népeinket.

Emlékezzünk együtt október 23-án!

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Gazeta Polska klubjainak közös ünnepi megemlékezése a Bem szobornál az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából

IDŐPONTVÁLTOZÁS! Október 24-i Civil Akadémia

Tájékoztatásul közöljük, hogy az előzetesen október 24-re tervezett Civil Akadémia előadás a Szent Margit Gimnáziumban későbbi alkalommal kerül megrendezésre.

Válasz az Európai Parlamenttől

Tárgy: Petíció a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottság távozásáért

Nyílt levélre válasz

Szél Bernadett szerint azonnali feladatunk békemenettel demonstrálni a CETA, a TTIP szerződések és Felcsút ellen. Érthető, mert az LMP kis csapata a menet élén jól mutatna, és némileg feledtetni tudná magára hagyatottságát.

Gazeta Polska lengyel nyelvű felhívásai

Megtiszteltetés számunkra, hogy október 23-án több száz lengyel civil aktivista érkezik.

Civil Akadémia

A nagysikerű Civil Akadémia és a Szellemi Honvédő Szimpózium sorozat eddigi, tömegeket megmozgató rendezvénye nyomán 2016. szeptember 29-én a Szent Margit Gimnáziumban ismét Civil Akadémia címmel előadássorozatot indított a Civil Összefogás Fórum.

Nyílt levél

Gianni Pittella, az Európai Parlament szociáldemokrata frakció vezetője részére

Az SZNT felhívása a nagyvilág magyar, keresztény gyülekezeteihez

2003. október 26-án alakult meg Sepsiszentgyörgyön, a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termében a Székely Nemzeti Tanács.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!