Olvasói levelek

Olvasói levelek

A magyar emberek józan esze Isten segítségével győzött. Hiába volt a brüsszeli ellenszél, egyes európai politikusok rosszindulata, Soros milliói, az amerikai és egyéb NGO-k beavatkozása, a magyar emberek haza-és békeszeretete mindent felülírt.

Magyar választások

Eva Maria Barki gondolatai A vasárnapi választások fontosak és sorsfordítóak. Fontosak azért, mert továbbra is támogatni kell a stabil magyar kormányt, amely biztosítja a magyarság megmaradását és megvédi Magyarországot minden külföldi hátrányos beavatkozástól.

Kockán: háború vagy béke

Az orosz-ukrán hadiesemények kapcsán a jelenlegi magyarországi ellenzékben többektől megfújt harci kürt szava egy régi emléket idéz föl bennem.

Meghívó

A Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány tisztelettel meghívja Önt az Erős bástyánk nékünk című dokumentumfilm bemutatójára Időpont: 2022. március 29. kedd 19.00 óra Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház (1088 Budapest Rákóczi út 21.) Az ünnepélyes bemutató után szeretettel várjuk fogadásunkra. REGISZTRÁCIÓ!

Olvasói vélemény

Engedje meg, hogy a magam képességei szerint ne csak tegyek, hanem harcoljak is a győzelmünkért. Együtt állítsuk meg ezt az „öszödi szörnyet”. Ebből az előválasztási trükkjeiből nekünk 4/5-ös többséggel kell kikerülni, mert az nem elég, hogy a Békemeneten többszázezren megjelenünk és bambán birka módjára menetelünk, mert ezek tényleg bamba birkának és gyáva nyulaknak, vidéki senkiknek néznek bennünket, kiket vadászpuskával lehet lövetni a Gergényi fajtájú rendőrökkel.  Követelni kell viselkedészavaros alakok ne kerülhessenek a parlament közelébe se.

Budapesti Operettszínház ajánlata

Jekyll és Hyde musical Bevezető ajánlatuk keretében, most 10% kedvezménnyel tekinthetik meg az április 4-i előadást. A nagy érdeklődésre tekintettel a kód, az első 100 db jegyvásárlás erejéig érvényesíthető. Jegyvásárlás!

KINCS Percek – a gyermekjóléti intézkedésekről

A gyermekek jóléte és védelme közös felelősségünk A Kopp Mária Intézet újabb kisfilmje a magyar család- és népesedéspolitika eredményeiről

Programajánló

Lángolj és világíts! című film vetítése Színes magyar dokumentumfilm, 80 perc, 2020 Helyszín: Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium, Békefi Terem (1114 Budapest, Villányi út 27.) Időpont: 2022. március 26., szombat, 17.00 óra REGISZTRÁCIÓ!

Kegyelmet Budaházynak!

Pilhál Tamás írása. Ez így nincs jól. Nagyon nincs jól. Budaházy György tizenhét év fegyházat kapott bűnszervezetben elkövetett „terrorcselekményekért”. Rá és társaira összesen 117 év szabadságvesztést szabott ki egy bizonyos Ignácz György, a Fővárosi Törvényszék bírája szerdán.

Hol volt a PDSZ…

Hol volt a PDSZ, amikor a baloldal 14000 tanárt tett utcára, 467 iskolát 283 óvodát záratott be? József Felföldi bejegyzése

CÖF Klub Miskolc a Békemeneten

A BÉKEMENETEN újra sokan voltunk. A CÖF Klub Miskolc buszain 98 fő utazott és mintegy 30 fő csatlakozott még Budapesten. Nagy örömmel üdvözöltük Krizbai Imre tiszteletes Urat, Barótról.

Donald Trump március 15-i üzenete

“Látva mindazt, ami Oroszország és Ukrajna között zajlik, a sok egyéb mellett, most a nagyszerű és csodálatos magyar embereknek minden eddiginél nagyobb szüksége van Orbán Viktor miniszterelnök erős vezetésére. Ő KEMÉNY, OKOS ÉS SZERETI AZ ORSZÁGÁT. A közelgő április választások kapcsán már most maradéktalan és teljes támogatásomról biztosítom.”

Olvasói levelek

Sajnos, az ukrajnai háborús események miatt, jelen esetben, számomra képtelenség eljutni a Békemenet mostani eseményére, annak ellenére, hogy ez október 23-a óta álmaimban szerepelt.

Olvasói levelek

Sajnálattal vesszük tudomásul,hogy van HAZÁNKBAN olyan lap amely nyíltan rágalmaz hazugságokkal. Több is van de ez mindent felül ír. Az „EZ A LÉNYEG ” szerint a FIDESZ MEGTAGADJA A MENEKÜLTEKNEK A SEGÍTSÉG NYÚJTÁST. Ezért fel lehetne jelenteni őket.

Lugosi BaBett: Kongatom keresztény harangom

Megjelent Lugosi BaBett legújabb kötete, Kongatom keresztény harangom címmel. Ajánljuk olvasásra. Köszönet az Írónőnek, hogy lehetővé tette, hogy publikálhassuk írását! A könyv az alábbi linken érhető el pdf formátumban:

Magyar Passió a Klauzál Házban

A film után vendégünk: Eperjes Károly, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Kezdés időpontja: 2022.03.13 17:00 Helyszín: Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A jegy@klauzalhaz.hu e-mail címre küldje el nevét vagy hívja a 06(1)226 0559-es telefonszámot.

Olvasói levelek

Oroszország felvétele az Európai Unióba, olcsóbb és gyorsabb lenne, mint az Eu részéről, alternatív energia forrásokat keresni. És minden megoldódna: béke lenne és, biztosítva lenne az olcsó energia, stb..

Roma Szeretetszolgálat közleménye

A Roma Szeretetszolgálat 2022-ben újra csatlakozik a Civil Összefogás Fórum által szervezett Békemenethez.

KINCS Percek Nőnap alkalmából

A nők helyzetéről a családok és a munka világában A Kopp Mária Intézet újabb kisfilmje a magyar család- és népesedéspolitika eredményeiről

Székely Szabadság Napja – CÖF Klub Miskolc

A Székely Nemzeti Tanács 2012. január 6-i határozata alapján minden év március 10-én megtartott emléknap, a székelység összetartozásának napja.

Az ukrán válság gyökere és feloldása

2022. február 24-én az orosz hadsereg általános támadást intézett Ukrajna ellen. Válaszlépésként Amerika és az Európai Unió teljes mellszélességgel kiállt Ukrajna területi sérthetetlensége mellett, sőt, néhány tagállam fegyverrel kívánja megsegíteni az ukránokat.

KINCS Percek – a fiatalokról

Magyarországon az elmúlt évtizedben egyre több támogatást kaptak a fiatalok az életük elindításához. A KINCS Percek negyedik része a pályakezdést és a családalapítást segítő intézkedésekről szól.

Magyar Passió

2022. február 25-én, 21:00-tól az M5 műsorán

Egy aggódó szülő véleménye a pedagógus sztrájk ellen

Az utóbbi napok, hetek során felháborodással követem ’nagyrabecsült és tisztelt’ pedagógusaink család-és gyermekellenes cselekedeteit, egyértelműen politikai jellegű megmozdulásaikat, és megnyilvánulásaikat, amely káoszt és zűrzavart teremt a jobboldal legjobban védett és támogatott körében a gyermekes családoknál.

U(SA)KRÁN KÉRDÉS – Fegyverek- gyógyszerek – Nyugat – Kelet

Ma reggel hallva a rádióban, Benkő Tibor honvédelmi miniszter megnyugtatóan nagyon okos gondolatait, egy kérdés kapcsán, ami a magyarok fegyverekkel történő ukránokat segítő hozzájárulásáról szólt, vetődött fel bennem, hogy miért is „mennek” keletre az USA és más fegyverek?

Meghívó

A Budapesti Székely Kör meghívója: 44 éve – szigorú biztosítás közepette – tért haza a Szent Korona Időpont: 2022. február 25-én, péntek 18 óra Helyszín: HÁLÓ Közösségi és Kulturális Központ – S4 Cím: 1052 Budapest, Semmelweis utca 4. REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

A Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány szeretettel meghívja a Rezsi Konferencia- A biztonságos, megfizethető és tiszta energiaellátás jövője című konferenciájára.  Időpont: 2022. március 1., kedd, 9:00 óra Helyszín: Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (1213 Budapest, Hollandi út 8.)  REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége tisztelettel meghívja a Migráció hatása Magyarországra és az Európai Unióra című konferenciára Időpont: 2022. február 24., csütörtök, 18:00 Helyszín: Klebelsberg Kastély (1028 Budapest, Templom utca 12.) REGISZTRÁCIÓ!

A gyűlölet földjéből szeretet ország legyen

Márki Zay évértékelőjében meghirdette a programot, miszerint a „gyűlölet földjéből szeretet ország legyen”, miközben egyfolytában keltette a gyűlöletet Orbán Viktor ellen. Nem tett másként a legutóbbi időkig, csak hergelt, gyűlöletet szított és sértegette az ország minden rétegét.

Ha Dobrev-Gyurcsány-Bajnai megszerzi a hatalmat

Vajon mindenki alaposan végig gondolta mi lesz ha a tavaszi választásokon a jelenlegi  u.n.  bal oldal megszerzi a hatalmat Magyarországon? Igen, nagyon sok olyan bal oldali érzelmű magyar ember van akiknek fontos a magyar nemzet sorsa, szeretik és féltik hazájukat. Ők azok akiknek fontos a szolidaritás, a dolgozók érdekvédelme, a tényleges szakszervezeti mozgalmak, a szociális gondoskodó társadalom.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!