U(SA)KRÁN KÉRDÉS – Fegyverek- gyógyszerek – Nyugat – Kelet

Tisztelt Civil Összefogás Alapítvány!

Tisztelt Kuratórium!

A mostani politikai- katonai nehéz helyzetben talán fölösleges egy teljesen hozzá nem értő véleményeként írnom, de talán mégis jó tudni Önöknek, valódi szakértőknek egy véleményről hallani.

Ma reggel hallva a rádióban, Benkő Tibor honvédelmi miniszter megnyugtatóan nagyon okos gondolatait, egy kérdés kapcsán, ami a magyarok fegyverekkel történő ukránokat segítő hozzájárulásáról szólt, vetődött fel bennem, hogy miért is „mennek” keletre az USA és más fegyverek?

Tudtommal leegyszerűsítve azért mert, az áldatlan állapotokat megszünteti, és a puccsal hatalomra került jelenlegi, és külföldről (leginkább USA) irányított ukrán (USA) kormány embertelen játszmáit lezárni akarja az orosz egykori anyaország, és így többek között, elismerték a köztársaságokat és „ukrán területre léptek”.

Miért nem küld az USA vagy akár GB fegyvereket Olaszország partjaihoz– vagy utóbbi a saját partjaihoz – vagy más EU határokhoz, hiszen ott naponta, jogilag illegálisan ezrével lépnek be a határokon, a határinkon (!) Már láthattuk elégszer a hatalmas kakastollakat viselő, agg kardcsörtetőket; mindegyik háborúba sodort minket! Otthon hadonásszanak! Európába, igaz nem tankokkal támogatva, de területfoglalási, eszmefoglalási, vallási szabadság korlátozási stb. akarattal, immáron milliós számban lépnek át a határainkon! Fegyvereket kérne Ukrajna? Tőlünk? Mire? Azok kérnének fegyvereket, akik évek óta az ott élő magyar honfitársainkat is elnyomják?

GYÓGYSZERT! Azt igen, de az egészséges emberi tudatra ható gyógyírt is; USA és EU részére is, a Gender őrületben szenvedő „kutyasétáltató” kormányzati vezetőknek, hogy ne a keleti határokon, hanem a nyugati végeken figyeljenek a nemzetközi és a patrióta szuverén jogokra, és a korrupcióban elsüllyedő EU -ra!  Miért kérik, ráadásul kemény kiállásunkat minden EU-s intézkedés mellet, amikor Magyarország évek óta csak a vádlottak padján ül egyfolytában, és a harcban pedig hátba lőnek minket rendszeresen a „szövetségesek” és nem nemzetünk, választott kormányát támogatják? Európa biztonságát véleményem szerint elsősorban a kardcsörtető USA és GB veszélyezteti, persze ez kényelmesen távoli a részükre.

Választás előtt, még nehezebb! Tudjuk és bízunk az eddigi hatalmas kormányzati sikerek folytatásában, és kiállunk mellette, de ez nem azonos az EU – és a jelenlegi USA vezetés melletti kiállásunkkal! Tisztelettel:

Bp. 2022.02.23.
K.J. Kós Károly díjas ny. táj – és kertépítész

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!