Magyar választások

Magyar választások

A vasárnapi választások fontosak és sorsfordítóak. Fontosak azért, mert továbbra is támogatni kell a stabil magyar kormányt, amely biztosítja a magyarság megmaradását és megvédi Magyarországot minden külföldi hátrányos beavatkozástól.

A veszély most – nem mint 30 évvel ezelőtt keletről – hanem nyugatról jön, éspedig ideológiai és geopolitikai szempontok alapján.

A neoliberális totalitárius ideológia meg akar semmisíteni minden nemzetet és ennek alapját, a családokat, minden nemzeti hagyományt és kultúrát, a kereszténységet megtagadja. Ugyan az a célja, mint a kommunizmusnak volt, ezúttal a szolidaritás és humanizmus köntösébe bújtatva.

Geopolitikailag az Egyesült Államok célja egy unipoláris világrend amelyikben szuverén államoknak nincs helyük, hanem az amerikai hegemónia alá kell magukat rendelni. Nyugat-Európában ez már megtörtént.

Különösen meg akarják akadályozni Eurázsa egységét. Emiatt Oroszországot távol kell tartani Európa többi részétől. Oroszország ellenségnek számít és évek óta küzdenek ellene. (Soros György pár évvel ezelőtt Brüsszelben így mondta: „Európában háború van Oroszország ellen, de az európaiak észre sem veszik ezt.”)

A háború Oroszország ellen jelenleg Ukrajnában zajlik, nyugati politkusok és a nyugati média támogatásával.

Oroszország nemcsak az állami szuverenitását védi Ukrajnában, hanem majdnem 8 millió oroszt, akik az önrendelkezési joggal élnek. Megvédenek tehát egy olyan jogot, amelyik a magyaroknak is létfontosságú.

Magyarország ezer éves történelmében mindig a szabadságért és önrendelkezésért harcolt, mindig is példa és úttörő volt az alap- és szabadságjogok területén. Ez a feladat ma is fennáll.

Eva Maria Barki

Bécs, 2022.03.30.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!