Olvasói vélemény

Tisztelt Elnök Úr, Jogász Urak, Politológus Urak!

Engedje meg, hogy a magam képességei szerint ne csak tegyek, hanem harcoljak is a győzelmünkért. Együtt állítsuk meg ezt az „öszödi szörnyet”.

Ebből az előválasztási trükkjeiből nekünk 4/5-ös többséggel kell kikerülni, mert az nem elég, hogy a Békemeneten többszázezren megjelenünk és bambán birka módjára menetelünk, mert ezek tényleg bamba birkának és gyáva nyulaknak, vidéki senkiknek néznek bennünket, kiket vadászpuskával lehet lövetni a Gergényi fajtájú rendőrökkel.  Követelni kell viselkedészavaros alakok ne kerülhessenek a parlament közelébe se.

Aki esküjét megszegi 5 -10 év, aki cinikusan hazudik, azt keni másra, amit ő hajt végre 10 – 20 év, aki polgárháborús hangulatot gerjeszt értékteremtő közösségekre uszít, semmihez nem értő alakokra 20 –50 év. Ezeknek az a legnagyobb siker, ha a legnagyobb kárt csinálják.

Példa: Budapest működése, az olimpiai álom tönkretétele a brüsszeli aljas nemzet árulások. Az előválasztási trükkre nekünk a törvény betartásával szigorúan válaszolni kell. Először is a választási törvényben, ami elég szigorú, hol van az előírva, hogy az országos országgyűlési választások előtt előválasztásdit tarthatnak?

Gyurcsány a baloldalon a többpártrendszert egypárti szektává alakította. Bezabálta az összes pártot volt amelyiket egyben, simán lenyelte, amelyiket előtte tönkretett.Volt amelyiket előtte megrágott és úgy került a bélrendszerébe, azon keresztül a szennyvíz aknába. Onnan kihalászta a legnagyobb darabokat, ’előválasztott!’ Előttük a kékszalagos zászló. Azok kerüljenek fel a szavazólistára, de csak azok. Nyugodtan lehet országos listát állítani. Akik apróbb darabok voltak, érezzék jól magukat, hogy a minél rosszabb politikájuk nem volt sikeres és élhetnek a jobboldal által megvalósított összes kedvezménnyel. A lehetőséggel, mindenki képességei szerint egyet léphet előre.

A fönt leírtakra a szavazólapok kinyomtatása előtt sürgősen törvényes alkotmányos választ kell találni, mert különben le nyomnak bennünket, mint a bélyeget.

Példa előttünk az Orbán –Gyurcsány 2006-os vitája. 1990-ben Magyarországon „nem tetszettünk” forradalmat csinálni, mint a környező országokban. Pedig a hangulat olyan volt, munkásőröknél az embervadász fegyverek már be voltak élesítve. Ezt a borzalmas forradalmat egyenes gerincű hazájukat szerető emberi nagyságok akadályozták meg. A nevüket tisztelettel kell leírni, Pozsgai Imre, Németh Miklós, Szűrös Mátyás. Ezek komoly ügyekben tudtak tárgyalni. Létrehozták az ellenzéki kerekasztalt és megalkották a több pártrendszerre épülő demokráciát, és kikiáltották Magyarország államformáját. A kétharmados többséggel csak 20 évre rá 2010-ben lehetett az alkotmányt megalkotni, holott már 1994-ben bőven lett volna rá alkalom, mert 4/5-ös többséggel ültek a parlamentben, de ők ezt civakodásra használták.

A kétszínűség és a marakodás már a kékmadarak parlamentbe jutásával kezdődött el. A minél rosszabb az országnak, nekik annál jobb.Tudták, tették, merték, kimondani, hogy az állam a legrosszabb tulajdonos. Tudták, merték a köztársasági elnök jelölését megakadályozni /négy igenes szavazás/. Pozsgai Imre helyett jött az Árpi bácsijuk. Innentől kezdve lehetett a kormányzó pártot szidni, gúnyolni. A parlamentből cirkuszt csinálni. A semmihez nem értőből politikust csinálni.

A többpártrendszerű demokrácia azért lett létrehozva, hogy a több pártból kiemelkedő egyéniségek az ország irányítására alkalmas egyenes gerincű nagyságok emelkedjenek ki. Erre pedig csak a fiatal demokraták szövetsége volt képes Dr. Orbán Viktor vezetésével.

Lassan mondom minden magyar állampolgárnak, az ellenzék minden pártjának, hogy az Unió vezetőinek kinevezett férfiak és nők hogy megértsék, de még az amerikai cukros bácsik is tanuljanak belőle, hogy igy működik a jogállam. Az érdekellentéteket nem veszekedéssel, vagy gyűlölködéssel, gyűlöletre uszítással, cinikus hazugságokkal, amit én csinálok ordítozással másokra kenni. Ez nem tárgyalás, ez nem megegyezés módszere, hanem emberi nagyságok kemény tárgyalásával megegyezéssel lehet ellensúlyozni. 2010-es fülkeforradalom után polgárháborús hangulat van, közvetlenül a választások előtt, ezt a STOP Gyurcsány STOP cukros bácsik megállításával lehet megakadályozni.

Az utolsó percekben vagyunk, a szavazólapok kinyomtatása előtt, a stop tábla tudjuk mit jelent, a stop Gyurcsány, stop idegen beavatkozás a választásokba. A demokrácia szabályai szerint lehet megakadályozni. Megengedték a jogászok nekik, hogy trükközzenek. Alkoholgőzös fejekkel előválasztottak. „csak a kihalászottak” kerüljenek föl a szavazólapra, a legnagyobb darabok. Ezt összegyúrni kisebb darabokkal nem lehet, mert még a kezünk is olyan lesz. Ezek már a közjogi méltóságokat is támadják. Sőt még az alkotmányt is a kukába dobnák. A listájukon a legelsők versenyben egymást túllicitálva gyűlölik a nemzetet. Én a kékszalagot dobatnám velük a kukába, mert volt már nekik kék cédulájuk, kékmadaraik, hát kékszalagjuk ne legyen.

Megoldás a közjogi méltóságok megint üljenek egy asztalhoz a Civil Összefogás Fórum jogászaival a Védett Társadalom elnökével az Emberi Méltóság Tanács elnökével id. Dr Lomniczi Zoltánnal Dr Völgyesi Miklóssal, ki a Hibbant Néró terrorcselekményeit vizsgálta.

Ezek első lépés után még mindig megismerik a huncut gazember alakokat akik hazugságban, lopásban, rablásban mások tönkretételében látják maguknak a legnagyobb sikert és örömet.

Hogy ezek miért ilyenek, ehhez szakorvosi vélemény kellene. Elnézést kérek minden közjogi méltóságtól, közgazdász tanároktól, professzoroktól, jogászoktól, politológusoktól, kiváló tehetséges újságíróktól, én csak egy egyszerű magyar állampolgár vagyok, kinek 10 éves korától kialakult az értékrendje és az igazságtalanokat végképp nem tudom elviselni. 1990-től figyelem a politika világát, a politikával lehet egy országot felemelni, de a politika tudja a szörnyűségbe is beletaposni.

A Békemenetben résztvevők 500 ezer ember a párt nélkül maradt baloldali emberek, az önkormányzatok közreműködésével többmillió ember aláírásával, kik nem bírják elviselni a trükkök százait. Borzasztóan föl vannak háborodva a cinikus hazugságokra, hazudnak reggel délben meg este is. Utána kiröhögik és kigúnyolják őket. Vadászpuskával lövetik ki a szemüket a Demokratikus koalíciójukban.

Hát föl kell tenni a kérdést, hogy kit képviselnek ezek? Az Országos Nemzeti Választási Irodánál el kell érni, hogy csak az előválasztottak lehessenek a választási lapon. Mindegyik csak a saját pártja színeiben.

Pártjaikat eláruló jutalomfalatokkal megvásárolt vezetőik a szekta vezérrel, a kék szalaggal együtt menjen a kukába. Mert csak így „nem tetszünk” forradalmat csinálni. Ők pedig nem rángatnak minket bele a háborúba.

Orosháza, 2022. 03. 21.

Cs.B.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!