Repülnénk!…

Szégyen, gyalázat, amit az ellenzék „összefogás” címen hosszú évek óta művel ebben az országban (tisztelet a talán egyetlen kivételnek, a Munkáspártnak)! Az ellenzék köreiben már régóta szó sincs igazi baloldaliságról vagy jobboldaliságról! Kizárólag a hatalom megszerzéséről szól minden, azt viszont bármi áron. Evégből ripacskodnak, hazudoznak, pozíciókért marakodnak, útszéli stílusban nyilatkoznak, lepatkányozzák a 3 millió választót, akik immár harmadszor szavaztak bizalmat az Orbán kormánynak, méghozzá 2/3-os többséggel. Minden morális tartást feladtak. Ez a csatornabűzös offenzíva már nem csupán a kormány ellen hat, ez már az ország, a nép elárulása, megtagadása, és a demokrácia megcsúfolása, lábbal tiprása! Még ők oktatnák ki a választókat, hogy kire, mire kellett volna szavazniuk?!

Szerencsére a nép nem kér az arcátlan kioktatásból, nem kér belőlük. Vajon az ellenzéki vezetők valóban azt képzelik, hogy komolyabb tömegek állnak ilyen hányingert keltő magatartású emberek mögé?! Hiszen látnivaló, hogy a nép egyre tisztábban lát, egyre inkább felismeri a valódi érdekeit, és azt, hogy kiben bízhat, kiben nem. Egyre kisebb hányadát lehet üres lózungokkal, semmit mondással etetni. Jól látják az emberek, hogy az ellenzéki vezetőket a kormány elleni áskálódás és a pozícióhajhászás annyira lefoglalja, hogy még épkézláb, versenyképes programmal sem tudnak előállni?! Ezek akarnak Magyarország vezetői lenni?! Hát nem néznek tükörbe?! Nincs egy szemernyi önkritika, de még önvizsgálati hajlam sem bennük? Ennyire elvakultak? Ennyire elvadultak?

Túl azon, hogy (politikai beállítottságtól függetlenül) minden jóérzésű ember számára mélységesen kiábrándító és felháborító az efféle, minőségen aluli „ellenzéki”magatartás, az ilyen öncélú, gáncsoskodó, haszontalan ellenzék rettenetes kárt okoz az országnak, a népnek! Gondoljunk csak bele: még így is, ezzel a súlyos belpolitikai kolonccal a lábán is halad, fejlődik az ország, de hol tartanánk, ha ezek az emberek nem azzal foglalkoznának nap, mint nap, hogy minden fórumon minden lehető módon keresztbe tegyenek a kormánynak, hanem az ország valós érdekeit szem előtt tartva, konstruktív ellenzékként viselkednének! Repülnénk! Szárnyalnánk!
Remélhetőleg szárnyalunk is majd az EP választás után, a mostaninál tisztább égbolton.

Dr. R. Gy. A.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!