Olvasói vélemények

Tisztelt CÖF-CÖKA!

Szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz legközelebb Békemenet, mert egyfelől nagyon régen volt, másfelől pedig nagyon nagy szükségességét érezném, hiszen meg kellene mutatni ennek az ocsmány élősködő ellenzéknek, hogy sokan vagyunk. Sőt! Sokkal többen, mint ők, amikor a szánkókat gyújtogatják a Kossuth téren, meg amikor fenyegetőzni mennek a TV székházba.

Szörnyen felháborítónak tartom a balliberális hisztériakampányt nemzeti kormányunk ellen, ezért is javasolnám Önöknek, hogy legyenek szívesek, kérem Önöket adjanak nekünk egy újabb lehetőséget, hogy együtt legyünk újra az utcán sokan. Együtt akarunk lenni újra, mert hiszünk a szeretet és az összefogás erejében.

Az Isten áldja Önöket!

Üdvözlettel: K. M.
____________________________________________________________________

Lehet-e egy jó muszlim, jó amerikai, kanadai vagy európai?
http://www.magyartudat.com/lehet-e-egy-jo-muszlim-jo-amerikai-vagy-kanadai-europai/

Ehhez nem kellene kommentár !
Viszont már tananyagként a középiskolákban kellene oktatni ! A migránsok 80-90 százalékban iszlám hitűek ! Meg sem tűrik maguk közt sem a keresztényeket sem mást, mint az alap fenti ismertetésben is szerepel !
Ehhez jön a 2015 óta (csak + a már itt élők, születettek radikalizálódók) itt lévő hivatalosan 2 millió migráns! Az UNIÓ bürokratái pedig folyamatosan hívják és segítik serkentésükkel  növelik az iszlám családtagok számát, akik nem mellesleg nem csak a „családegyesítésekkel”  állandó növekedő tendenciát produkálnak !

A fenti levél arról nem is szól, hogy a hatalom megszerzésére törekvés azokon a helyeken ahol az Ő jelenlétük már csak kis százalékban is akárcsak megtörtént, ott a további és teljes hatalom-megszerzés a feladatukká válik !
Nem egyszer a médiákban szerepelnek azok a migránsok akik megszólalásaikban  nyíltan tagadják  beilleszkedésüket, sőt a nyelvet sem  hajlandóak megtanulni ! Kijelentve, hogy ez az Ő területük és arra  a „kis időre” nekik nem érdemes megtanulniuk a nyelvet !
Vajon a még ezen felsorolásokon  kívül még létező végtelen indokok, mint a bűnözés, a teljesen egyértelmű elutasító, szinte ellenséges megnyilvánulásaik, minden a társadalmunk, a civilizációnk minden mozzanatát tagadó magatartásuk még mindig nem elég ahhoz, hogy felébredjenek a bürokraták Brüsszelben és országokként a mienkhez hasonló Gyurcsányné típusúak ? !
Vajon mi szükségeltetik ! Na ez a levél épp a felvilágosulatlanoknak szólna, hogy vigyázzanak !

D.L.
________________________________________________________________

Tisztelt Címzettek!

Mi akadálya van annak, hogy a „rendszerváltás” óta, azaz mintegy 28 éve a magyar történelem oktatásban még mindig nem a teljes s nem a valódi magyar történelmet tanítják az alap, a közép és felsőoktatási intézményekben?

Ez többek között azért is furcsa mert miközben például a mohácsi vészt, a trianoni feldarabolást stb. egyes tanárok szinte önmarcangoló hévvel  ecsetelik  s közben például a pozsonyi csatáról azaz Árpád nagyfejedelemnek  a jelentős túlerővel rendelkező német-római császár seregei fölött aratott fényes győzelméről- amely után több mint 100 évig nem volt idegen katona Magyarországon – nagyokat hallgatnak.

Ez azért is szomorú mert 1990 óta sem tatár, sem oszmán, sem Habsburg , sem szovjet megszállás nem akadályozza annak a  valódi magyar történelemnek a  megismerését amely a magyar nemzet önazonosság (identitás) tudatát végre a helyére tenné s a jövőben elkerülhetnénk a „merjünk kicsik lenni” jelszavak romboló,erodáló hatását.

Tisztelettel és köszönettel: dr. O.A.
____________________________________________________________

A Civil Akadémia címét” Történelem és hűség” a magyarságra vonatkoztatva így is megfogalmazhatnánk:  A magyar történelem és a keresztény hűség.Ebben az értelmezésben arról kell gondolkoznunk, hogy az iszlám invázió és demográfiai helyzetünk miatt magyarságunk megmaradását hogyan segíthetjük elő.A kormány családvédelmi intézkedései nagyon szükségesek, de egyoldalúak,  az anyagi segítség egyedül nem hozhatja meg a szükséges eredményt.Véleményem szerint a családokat szellemi és lelki értelemben is segíteni kellene az oktatásban , általános és középiskolákban kötelezően bevezetett CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS  /CSÉN/  órákkal. Enélkül megmaradásunk, történelmünk és hűségünk is veszélyeztetve van.

A kormánynak megvan ugyan a CSÉN programja, mégsem került   a családvédelmi intézkedési tervébe.MIÉRT NEM ? ? ?

Tisztelettel:M. I. szellemi honvédő
__________________________________________________________

Kedves Barátaim!

Köszönöm a lehetőséget, hogy lengyel nyelvtudásomat kamatoztathattam a lengyelek és nemzetem barátsága elmélyítésében. Őszintén szólva nem volt könnyű feladat 3 busznyi legénységet irányítani, de az utasok szerete és irántam való pozitív megnyilvánulásaik elfeledtették a nehézségeket.

Szívből jövő odaadással és felelősséggel áldoztam fel szabadidőmet szellemi honvédőként Hazám, kultúránk, fővárosunk, történelmünk megismertetésével örök barátságunk jövője érdekében. Büszke vagyok, hogy Hazámat szolgálhattam a szív fegyverével. Ismét újabb barátokra leltem. Nekünk, szellemi honvédőknek ez a feladatunk: „Magyarország a csodák soha ki nem apadó forrása”

Észrevételeimet majd alkalomadtán elmondom.

Köszönettel: B.P. – szellemi honvédő, Budapest, Máriaremete

 

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!